Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στο κοκκινο κουτι ειναι το 30αρι εγω απο 32αρι εχω ριξει αυτο με τη csb και ειναι τρομερο
Ευχαριστώ συνονόματος. Μάλλον θα το δοκιμάσω. Δεν ξέρω αν φταίνε τα φυσίγγια που ρίχνω αρκετά χρόνια η δεν μπορώ να τα βρω ακόμη με το όπλο. Με έχει πάρει από κάτω και δεν ξέρω πως θα βγει.....

Ευχαριστώ συνονόματος. Μάλλον θα το δοκιμάσω. Δεν ξέρω αν φταίνε τα φυσίγγια που ρίχνω αρκετά χρόνια η δεν μπορώ να τα βρω ακόμη με το όπλο. Με έχει πάρει από κάτω και δεν ξέρω πως θα βγει.....
δοκιμασε τα στην τσιχλα με 4 αστρα.

Ποια φυσιγγια χρησιμοποιειs?

Aν μπορουσα να εχω μονο ενα τσοκ για ολα τα κυνηγια θα διαλεγα αυτο
Και εγώ έτσι το σκέφτηκα. Αλλά μάλλον ηA400τελικα στενοτουφεκαει και δεν την έχω συνηθίσει ακόμη. Η γέρασα και τις τρομάζω μόνο. Η αλήθεια είναι ότι από πέρσι που την πήρα ζήτημα να έχω ρίξει 200 φυσίγγια.

Tα συγκεκριμενα φιλε εχουν χαλασει μονο κροτο ειναι τωρα πια και φετοs ειχε και πολλεs ζεστεs ειμαι σιγουροs οτι τα φυσιγγια θα σου καναν νουμερα
Μακάρι γιατί από ψυχολογία τον τελευταίο καιρό....υπό του μηδενός

M
Eιμαι σιγουροs oτι φταινε αυτα τα φυσιγγια θελουν πολυ κρυο και υγρασια.Ο μηχανισμοs που εχει πισω σε βολευει?
Το σίγουρο είναι ότι δουλεύει. Τώρα δεν έχω καταλάβει ότι με δυσκολεύει κάπου για να ρίξω ανάθεμα. Μάλλον με εμένα κάτι συμβαίνει η τα φυσίγγια;;;; Με βολεύει το τελευταίο. Που θα πάει........ Κυνηγάω πάνω από 40 χρόνια θΑ ΤΟ ΒΡΩ!!!!!!!!!

Το σίγουρο είναι ότι δουλεύει. Τώρα δεν έχω καταλάβει ότι με δυσκολεύει κάπου για να ρίξω ανάθεμα. Μάλλον με εμένα κάτι συμβαίνει η τα φυσίγγια;;;; Με βολεύει το τελευταίο. Που θα πάει........ Κυνηγάω πάνω από 40 χρόνια θΑ ΤΟ ΒΡΩ!!!!!!!!!
Ημουν σιγουροs oτι θα δουλευε απλα ρωτησα μηπωs δε σε βολευε. Αν και εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι τα φυσιγγια και επρεπε να τα ειχεs αλλαξει και νωριτερα

Το κοντάκι σου φταίει φίλε η κάποιο θέμα με τα μάτια σου. Ψαξτο

το 30 αρι του ρουμελιωτη με ανοικτα τσοκ για περπατητο ,δεν εχει αντιπαλο.
Αυτό(30αρι ρουμελ) και το express32 χρησιμοποιώ ως επί το πλείστον στα τσιχλοπερπατητα με ic τσοκ σε νο9. Θεωρώ τα σκότωματα του express λιιιγο καλύτερα. Φετος θα δοκιμάσω και του κενταυρου το 28αρι με το δικανο να δω τι λεει.

Status
Not open for further replies.
Back