Brain Bell του Σωτηρόπουλου, υπάρχουν αρκετές θετικές αναφορές εδώ στο φόρουμBELL τσοκ ποιας εταιρείας δουλεύεις στη montefeltro
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/brain-chokes.779/
Brain Bell του Σωτηρόπουλου, υπάρχουν αρκετές θετικές αναφορές εδώ στο φόρουμBELL τσοκ ποιας εταιρείας δουλεύεις στη montefeltro
Ευχαριστω φίλε μου για την άμεση απάντησηBrain Bell του Σωτηρόπουλου, υπάρχουν αρκετές θετικές αναφορές εδώ στο φόρουμ
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/brain-chokes.779/
Τελικά αυτό το bior το δίνει αν περάσεις από το κατάστημα;Λευτέρη όπως και το νέο Bior 28gr Νο:8.5 του Fantom είναι εξίσου πολύ καλό....μου έχει δόσει πουλιά με 5* 3* και 1*.
Δν γνωρίζω να σου απαντήσω Τάσο....Τελικά αυτό το bior το δίνει αν περάσεις από το κατάστημα;
Τα τελευταία χρόνια έχω βολευτεί πάρα πολύ τα Κένταυρος σε νούμερο 9. Υπήρξε και ένα μεσοδιάστημα που έριξα πολύ και του Ρουμελιώτη τα απλά 28αρια.Θεωρείς ότι ένα 28 θα ανταπεξέλθει το ίδιο καλά με ένα 32 σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ; Τα 28 άρια τα ρίχνω και τα γουστάρω πολύ όμως από ανασφάλεια δική μου νωρίς το πρωί αυτή την εποχή ρίχνω 32 και μετά αφού περάσει η ώρα και σπάσει το πολύ κρύο δουλεύω 28 άρια ,του καραμανιδη τα 28αρια τα γουστάρω αρκετά στο κυνήγι ,το πρωί νωρίς ρίχνω του oscar το μαύρο με granular τα nitro που βγάζει με d20 δεν μου άρεσαν ,σε ρωτάω διότι πραγματικά δεν θα με χάλαγε να ρίχνω όλη μέρα με 28αρια αλλά τα φοβάμαι στην παγωνιά ,εσύ ποια 28αρια ρίχνεις ;
7 στις 10 χαμενες τουφεκιες ειναι πισω , 2 επανω κ μια κατω .Κανενα φυσιγγι δεν μπορει να καλυψει το σκοπευτικο λαθος .Τα πολλα γραμμαρια βρισκουν τον σκοπο τους με ανοιχτα τσοκ .Απο την αλλη οι σκοπευτικες πυριτιδες των 24 κ 28 γρ ειναι πολυ ταχυκαυστες κ σχεδον ανηπηρεαστες σε οποιαδηποτε καιρικη συνθηκη .Γνωμη μου οτι τα 28 γρ για μικρα πουλια ειναι υπεραρκετα .Προυποθεση παντα τελειο κοντακι , κ χειριστης δουλεμενοςΕαν καποιος κουμπωνει σωστα πανω στο οπλο του μπορει να κυνηγησει και τρυγονια με 24γρ.
Η διαφορα ειναι οτι στο σκοπευτηριο τα δισκακια ειναι τονους για πειραματισμους ενω στο
κυνηγι τα θηραματα λιγα.Ενα φυσιγγι στα 32 μπορει να καλυψει λαθος σκοπευτικες καθως
και να "μηδενισει" κενα κατανομων σε ενα τοσο μικρο θηραμα.
Αμα ο κυνηγος μενει πισω η κατω η πανω δεν τον σωζουν ουτε 62γρ και το καλυτερο κοντακι.7 στις 10 χαμενες τουφεκιες ειναι πισω , 2 επανω κ μια κατω .Κανενα φυσιγγι δεν μπορει να καλυψει το σκοπευτικο λαθος .Τα πολλα γραμμαρια βρισκουν τον σκοπο τους με ανοιχτα τσοκ .Απο την αλλη οι σκοπευτικες πυριτιδες των 24 κ 28 γρ ειναι πολυ ταχυκαυστες κ σχεδον ανηπηρεαστες σε οποιαδηποτε καιρικη συνθηκη .Γνωμη μου οτι τα 28 γρ για μικρα πουλια ειναι υπεραρκετα .Προυποθεση παντα τελειο κοντακι , κ χειριστης δουλεμενος
7 στις 10 χαμενες τουφεκιες ειναι πισω , 2 επανω κ μια κατω .Κανενα φυσιγγι δεν μπορει να καλυψει το σκοπευτικο λαθος .Τα πολλα γραμμαρια βρισκουν τον σκοπο τους με ανοιχτα τσοκ .Απο την αλλη οι σκοπευτικες πυριτιδες των 24 κ 28 γρ ειναι πολυ ταχυκαυστες κ σχεδον ανηπηρεαστες σε οποιαδηποτε καιρικη συνθηκη .Γνωμη μου οτι τα 28 γρ για μικρα πουλια ειναι υπεραρκετα .Προυποθεση παντα τελειο κοντακι , κ χειριστης δουλεμενος
Μεγάλο πρόβλημα το κοίταγμα της ακίδας και το σταμάτημα της κίνησης κατά το πάτημα της σκανδάλης7 στις 10 χαμενες τουφεκιες ειναι πισω , 2 επανω κ μια κατω .Κανενα φυσιγγι δεν μπορει να καλυψει το σκοπευτικο λαθος .Τα πολλα γραμμαρια βρισκουν τον σκοπο τους με ανοιχτα τσοκ .Απο την αλλη οι σκοπευτικες πυριτιδες των 24 κ 28 γρ ειναι πολυ ταχυκαυστες κ σχεδον ανηπηρεαστες σε οποιαδηποτε καιρικη συνθηκη .Γνωμη μου οτι τα 28 γρ για μικρα πουλια ειναι υπεραρκετα .Προυποθεση παντα τελειο κοντακι , κ χειριστης δουλεμενος
Να είσαι καλά Στέλιο , σε ευχαριστω για την εμπειρία σου .Φίλε το Ρίχνω σε 10αρακι.
Πολύ καλό ακόμη και πολύ μακρυά.
Και γενναται το ερωτημα.....αξιζει καποιος να ριχνει τα 32γρ ή και με τα 28 γινεται το ιδιο η δουλεια?......ή μηπως ο μεσος ορος (30γρ) ειναι το ιδανικο?το σκ εριξα σε καρτερι και περπατητο ,28γρ,30γρ,32γρ ολα του ρουμελιωτη και παλι ολα θεριζανε ,εριξα πολλα φετος απο διαφορα και θα τα πουμε ολα στο τελος.
28-29-30 ούτε γραμμάριο παραπάνω... από 15 μέχρι όσο πάειΚαι γενναται το ερωτημα.....αξιζει καποιος να ριχνει τα 32γρ ή και με τα 28 γινεται το ιδιο η δουλεια?......ή μηπως ο μεσος ορος (30γρ) ειναι το ιδανικο?![]()
Ξερεις η τσιχλα χεστηκε απο ποσα γραμμαρια βρεθηκε στην καταψυξη,εμεις το ανακατευουμε συνεχεια.Και γενναται το ερωτημα.....αξιζει καποιος να ριχνει τα 32γρ ή και με τα 28 γινεται το ιδιο η δουλεια?......ή μηπως ο μεσος ορος (30γρ) ειναι το ιδανικο?![]()
οτι σου κανει κεφι ριξε και κανεις την δουλεια σου και η τσεπη σου.[δεν ειναι απο τα εμπορικα ολα τα setup ιδια πρεπει να βρεις και τι σου 'μαρκα' σου ταιριαζει]Και γενναται το ερωτημα.....αξιζει καποιος να ριχνει τα 32γρ ή και με τα 28 γινεται το ιδιο η δουλεια?......ή μηπως ο μεσος ορος (30γρ) ειναι το ιδανικο?![]()
Ωραίο φυσιγγακι ειδικά σε γλυκό καιρό θερίζειΈχει δοκιμάσει κάποιος τα hit 8???
Για καλό καιρό καλά είναι.Έχει δοκιμάσει κάποιος τα hit 8???