Το έχω ρίξει εγώ αρκετά καλό αλλά από του δουβρη ένα κλικ καλύτερο ήταν το φλας .Θα ήθελα να κάνω και άλλη μία ερώτηση για το αν έχετε δοκιμάσει τα prime 32 του δουβρη
Είχα ρίξει από ένα κιβώτιο το καθένα
Το έχω ρίξει εγώ αρκετά καλό αλλά από του δουβρη ένα κλικ καλύτερο ήταν το φλας .Θα ήθελα να κάνω και άλλη μία ερώτηση για το αν έχετε δοκιμάσει τα prime 32 του δουβρη
Ελα μικρο παιδι εισαι ποτε δεν ειναι αργα για στροφη στην καριερα..οχι οτι θα δεις προκοπη βεβαια αλλα λεμε τωραΑδικούμε παιδί μου, αδικούμε...![]()
Σωστά να κρατησει τα φυσιγγια που ρίχνει και πχ άμα χρησιμοποίουσε 10 να βάλει 8Όταν έχει πολύ υγρασία πέσε ένα νούμερο κάτω , δηλαδή καρτέρι ν7 και περπατητο ν8.
αυτα ειχαν μιλτο g3000 ,τωρα δεν ξερω τι εχουν ,αν συνεχιζει ακομα και βαζει g3000.Πριν ξεκινησω την ιδιογομωση πριν χρονια ειχα παρει ενα κουτι απο ενα μαγαζι εδω στο νησι τα Superkill τα κοκκινα σε 8αρακια..για την υγρασια που εχει εδω σε συνδυασμο με την gm3 τα πηγε παρα πολυ καλα και κοντα και μακρια που τα ειχα ριξει
Το 34αρη μπορει να εχει g3000 εγω εριξα το 32αρη..ειμαι 1000% σιγουρος οτι ειχε gm3 γιατι μου εκανε εντυπωση η αποδοση και εσφαξα μερικα για εξετασηαυτα ειχαν μιλτο g3000 ,τωρα δεν ξερω τι εχουν ,αν συνεχιζει ακομα και βαζει g3000.
ειχαν και τα 32 αρια g3000 αλλα πηρες απο την παρτιδα μαλλον τοτε που ειχε τελειωση η g3000 και εβαλε gm3 ,το ιδιο ειχε γινει και με τα tsihla και εβαλε και σε αυτα gm3.Το 34αρη μπορει να εχει g3000 εγω εριξα το 32αρη..ειμαι 1000% σιγουρος οτι ειχε gm3 γιατι μου εκανε εντυπωση η αποδοση και εσφαξα μερικα για εξεταση
Μπορει οντως να ειναι ετσι..τα ειχα παρει γιατι ειχα ξεμεινει απο ψιλα σκαγια και θα πηγαινα για περπατητο με την παρεα και μου χε πιασει τον κωλο το μαγαζι αφου τα χα πληρωσει 8.5-9 €ειχαν και τα 32 αρια g3000 αλλα πηρες απο την παρτιδα μαλλον τοτε που ειχε τελειωση η g3000 και εβαλε gm3 ,το ιδιο ειχε γινει και με τα tsihla και εβαλε και σε αυτα gm3.
τι τιμη το βρησκεις αυτο σωτηρη ?και με τι καιρο τα εριξες?Οταν εχει υψηλα ποσοστα υγρασιας,οπως ειπαν και προλαλησαντες,καλο ειναι να κατεβαινουμε ενα νουμερο απ' αυτο που συνηθως χρησιμοποιουμε.Τωρα,ενα φυσιγγι που το εριξα την περασμενη σεζον και μου αρεσε,ειναι το Fantom S4,στα 32γρ.
Κωστα,7-7,50 Ευρω το ειχα παρει περυσι.Το εριξα με ψυχρα και υγρασια,λογω S4 και ειδα οτι παει καλα.Με υγρασια και ζεστη δεν το εριξα,αλλα το...φοβαμαιτι τιμη το βρησκεις αυτο σωτηρη ?και με τι καιρο τα εριξες?
Με υγρασία και σχετική ζέστη το δοκίμασα εγώ.....πολύ κρότο και αναποτελεσματικό (ίσως και λογικό θα Μ πεις λόγο s4)Κωστα,7-7,50 Ευρω το ειχα παρει περυσι.Το εριξα με ψυχρα και υγρασια,λογω S4 και ειδα οτι παει καλα.Με υγρασια και ζεστη δεν το εριξα,αλλα το...φοβαμαι![]()
Σφαξτε κανένα να δούμε και μέσα τι γίνεται.Κωστα,7-7,50 Ευρω το ειχα παρει περυσι.Το εριξα με ψυχρα και υγρασια,λογω S4 και ειδα οτι παει καλα.Με υγρασια και ζεστη δεν το εριξα,αλλα το...φοβαμαι![]()
Γιατί να είναι αναποτελεσματική η s4 σε αυτές τις συνθήκες;Με υγρασία και σχετική ζέστη το δοκίμασα εγώ.....πολύ κρότο και αναποτελεσματικό (ίσως και λογικό θα Μ πεις λόγο s4)
Η S4 και γενικα οι διβασικες πυριτιδες με υγρασια και υψηλες θερμοκρασιες(οπως εναρξη και τις φθινοπωρινες ημερες,μολις ανεβει καλα ο ηλιος)...δεν.Κροτο,οπως ειπε κι ο Θοδωρης,πολυ αιμα κλπ.Ενας ιδιογομωτης ειναι πιο καταλληλος για ν' απαντησειΓιατί να είναι αναποτελεσματική η s4 σε αυτές τις συνθήκες;
δεν φταιει η μπαρουτη .απλως το συγκεκριμενο στησιμο σε αυτο το φυσιγγι πρεπει να ειναι πιο δυνατο και να δουλευει σε κρυο καιρο και υγρασια.αυτο υποθετω.Γιατί να είναι αναποτελεσματική η s4 σε αυτές τις συνθήκες;
Μάλλον αυτό είναι,θα ανεβάζει πιέσεις και θα σκορπάει.δεν φταιει η μπαρουτη .απλως το συγκεκριμενο στησιμο σε αυτο το φυσιγγι πρεπει να ειναι πιο δυνατο και να δουλευει σε κρυο καιρο και υγρασια.αυτο υποθετω.
ναι αυτο ειναι για τους ιδιογομοτες,εμεις μιλαμε για τα εμπορικα.Η ς4 σε καλυκα ΜΑΧΑΜ ( με το δικο του καψουλι ) 1,35Χ28- ΡΕΧ και 1,40Χ30-SRARK -N9 Δεν παιρνει
χαμπαρι ουτε απο ζεστη ουτε απο υγρασια.....απλα θεριζει !!!![]()