εντάξει δεν είναι υβριστικό ούτε πρόστυχο απλά μια σοφή παροιμία ας πούμε χααχαχΜιχάλη είπα να τη γράψω αυτή τη φράσει αλλά στο τέλος ή θα με μπανάρει η ίδια η διαχείριση ή θα μπαναριστώ μόνος μου...![]()
Δν είναι υβριστικό προς θεού....σοφή παροιμία είναι...εντάξει δεν είναι υβριστικό ούτε πρόστυχο απλά μια σοφή παροιμία ας πούμε χααχαχ
Έτσι ακριβώς είναι Χρήστο.....και πάω κ στοίχημα πως είναι πολύς ο κόσμος που θα κατηγορίσει ένα φθηνό φυσίγγι αλλά "κρυφά" το ρίχνει και κάνει κ τουμπεκί....τέλος πάντων.....Ας είχε πουλιά και τίποτα απο τα παραπάνω δεν θα είχε ειπωθεί.
Στα εμπορικά μόνο στα 33,34 γρ βρίσκεις σταθερά φυσίγγια , έτσι όπως ρίχναμε παλιά Με της δραχμουλεςεγώ πιστεύω ότι μας λείπει ένα σταθερό φυσεκι, δλδ να ξέρεις ότι αυτό είναι το setup του ετσι ανοιγει οι τουφεκια ειναι αργο ή γρηγορο κτλ με λιγα λογια ο κατασκευαστης να μην αλλαζει καθε λιγο και λιγακι την συνταγη του, γι αυτο εχω ψιλοκολλησει με τα 3Α. τα βρισκω ιδιαιτερα σταθερα αρκετο καιρο τωρα και τα εχω ''μαθει'' καπως
δυστυχώς είναι έτσι ακριβώς όπως τα λεςΣτα εμπορικά μόνο στα 33,34 γρ βρίσκεις σταθερά φυσίγγια , έτσι όπως ρίχναμε παλιά Με της δραχμουλες, τώρα πλέον γίνανε ασύμφορα.ειχαμε ένα φυσιγγι για όλα, μόνο νούμερο αλλάζαμε.
Αυτό το πείραμα θα εξεταστεί εκτενέστερα φέτος και το αποτέλεσμα θα μοιάζει αισιόδοξο!!Η ψυχολογια του κυνηγου .....μεγαλη υποθεση.........οταν εχει αυτοπεποιθηση και με 24 γραμμαρια
τις κατεβαζει!!!
Εγψ αυτα εριχνα και ειταν θανατος πλεων δε τα φερνουν τα εδω κυνηγομαγαζαView attachment 14306
Σε τέτοιο κουτί ήταν 34γρ. Μου άρεσε πολύ σε περδικα. Με τα κρύα δεν το δοκιμασα. Πρόσφατα ανοιξα ένα από 2-3 που έχω στην άκρη κι αν θυμάμαι καλά ηταν γεμισμένο με psb1. Αυτά είναι γεμισμένα στην Ισπανία;
Η ψυχολογια του κυνηγου .....μεγαλη υποθεση.........οταν εχει αυτοπεποιθηση και με 24 γραμμαρια τις κατεβαζει!!!
Κλεισε ενα αστερι τσοκ κ ολα λυνονται ως δια μαγειας , δεν θελει δυναμη καταβολης η τσιχλα , συγκεντρωση θελει κ κατανομη αλατιερα με ψιλα σκαγια1. Με 24gr στα πόσα μέτρα ? όχι μακρυά ...
2. Δεν σου έχει τύχει ποτέ με συγκεκριμένα φυσίγγια να χτυπάς επανειλημμένα πουλιά να βγάζουν πολλά φτερά και να πέφτουν στα 100m ?
Αλλάζεις φυσίγγι και ξαφνικά πέφτουν όλες τούφα ...
1. Με 24gr στα πόσα μέτρα ? όχι μακρυά ...
2. Δεν σου έχει τύχει ποτέ με συγκεκριμένα φυσίγγια να χτυπάς επανειλημμένα πουλιά να βγάζουν πολλά φτερά και να πέφτουν στα 100m ?
Αλλάζεις φυσίγγι και ξαφνικά πέφτουν όλες τούφα ...