Δε γαμιεται έχω σπάσει τη μέση μου εδώ και χρόνια εγχείρηση έκανα πριν 2 χρόνια θα σκύβω για τους κάλυκες αξίζει για όποιον τους μαζεύει για να μην του γίνεται και συνήθειο το σκύψιμο.
Τη ενοεις αργη . Μια χαρα ειναι ειχα παρει μια φορα τα ζοτος και μου αρεσαν για τσιχλες περπατιτο
Δεν υπήρχε και τα είχε πολύ λίγο καιρό με gm3Γιατι Αριστο με τι τα γεμηζε ?? Αυτα που μου εχουν μεινει ειναι με γκρανουλαρ στο 1.50 *32 με ηλιοπουλο.
Δεν καταλαβα οτι ειναι αργη στην καυση. Εμενα μια χαρα μου φανικε οτι καιγεται με καλα σκωτοματα.Σαν καύση υπάρχουν η ταχυκαυστες και η ποιο αργές αυτό εννοώ.
Τα γέμιζε με γκράνουλαρ, αλλά λόγω ελλείψεως της εταιρείας,τα έβγαλε και μάλιστα το είχε πει και μπράβο του για αυτό,με mg3, και τώρα θα τα ξαναβγάλει με την παλιά του συνταγή, την γκράνουλαρΑρίστο ..ίδια πυρίτιδα είναι ..δεν νομίζω να κάνω λάθος...απλά πάει σε άλλη εταιρία .....GM3 Nobel - Granular Cheditte...αλλά Vectan και οι δύο....ρώτα και τον ..Oscar.
έχεις δίκιο Αρίστο...ναι το είχε πει και αυτό τον τιμάει...απλά νομίζω πως άσχετα οτι έχουν άλλη ονομασία...βασικά πρόκειται για την ίδια πυρίτιδα....πάρτον ένα τηλ να σου πειΤα γέμιζε με γκράνουλαρ, αλλά λόγω ελλείψεως της εταιρείας,τα έβγαλε και μάλιστα το είχε πει και μπράβο του για αυτό,με mg3, και τώρα θα τα ξαναβγάλει με την παλιά του συνταγή, την γκράνουλαρ
Τις πυριτιδες τις γνωρίζω γιατί γεμίζω και μόνος μου, όσο για το αν είναι ίδιες,άσε μην ρωτάς ποτέ κατασκευαστές, ρώτα ιδιογομωτες από εκεί κάτι μπορεί να είναι σωστό, Όχι δεν είναι ίδιες,στο μάτι ναι,στην πράξη όχι,έχεις δίκιο Αρίστο...ναι το είχε πει και αυτό τον τιμάει...απλά νομίζω πως άσχετα οτι έχουν άλλη ονομασία...βασικά πρόκειται για την ίδια πυρίτιδα....πάρτον ένα τηλ να σου πει
Δεν είναι ίδιες η gm3 είναι γκρίζα και γκρανουλαρ ροζοασπριέχεις δίκιο Αρίστο...ναι το είχε πει και αυτό τον τιμάει...απλά νομίζω πως άσχετα οτι έχουν άλλη ονομασία...βασικά πρόκειται για την ίδια πυρίτιδα....πάρτον ένα τηλ να σου πει
Ρε φίλε που τα έμαθες και αυτά ρε θηρίο ανημερο???? Είχα πάρει πρόπερσι να δοκιμάσω αλλά δεν........Μήπως ήταν τα black diamond του Ψωμα από Χαλκιδα??
Αν με ήξερες καλά δεν θα μου έκανες τέτοιες ερωτήσεις....Ρε φίλε που τα έμαθες και αυτά ρε θηρίο ανημερο???? Είχα πάρει πρόπερσι να δοκιμάσω αλλά δεν........
Το χρώμα..φτιάχνεται επίτηδες για να ...διαφέρουνΔεν είναι ίδιες η gm3 είναι γκρίζα και γκρανουλαρ ροζοασπρι
Οι πυρίτιδες έχουν αλλάξει...το όνομα παραμένει το ίδιο αλλά η χημική τους σύνθεση είναι άλλη...κάποια συστατικά τους έχουν απαγορευθεί για λόγους υγείας (καρκινογόνες ουσίες) κ.α. Αυτός είναι ο λόγος που λέμε οτι ένα φυσίγγι με ίδια πυρίτιδα δεν είναι το..ίδιο πια όπως παλιά....βέβαια αυτό είναι ευθύνη του κατασκευαστή να προσαρμόσει την δοδολογία της και τα υπόλοιπα στοιχεία του φυσιγγίου ώστε η απόδοση να μην αλλάξει αλλά....Είναι ιδέα μου ή καποιες πυριτιδες τις κανουν ολο και πιο προοδευτικές για να αγοραζει ο κοσμος περισσοτερη; sipe θελει παραπανω, τεκνα παραπάνω, η δε csb1 απο 1.65-1.70 εχει φτασει το 1.85 γρ. στα 32 γρ.
Τα Nitro είναι λίγο πιεσμένα ή είναι η ιδέα μου; Μου φαίνονται λίγο σκληρά με τη benelli. Ακαριαία σκοτώματα βέβαια.Καλοριχτα Κωστα . Τα περνω και εγω τα οσκαρ οταν δεν προλαβενο να γεμησω λογο δουλειας και παμε περπατιτο τσιχλας ετσι ξαφνηκα. Καλο φυσιγακι.
Τα νίτρο τα γέμιζε με d20 δεν μπορούσα να την καταλάβω παντός δεν τα γέμιζε με γκρανουλαρ. Και εμένα τα νίτρο δεν μου άρεσαν πολύ αίμαΤα Nitro είναι λίγο πιεσμένα ή είναι η ιδέα μου; Μου φαίνονται λίγο σκληρά με τη benelli. Ακαριαία σκοτώματα βέβαια.
Καμια σχεση η μια με την αλλη ..πολυ ανωτερη η granular..η παλια gm3 ηταν οντος τρομερο υλικοΑρίστο ..ίδια πυρίτιδα είναι ..δεν νομίζω να κάνω λάθος...απλά πάει σε άλλη εταιρία .....GM3 Nobel - Granular Cheditte...αλλά Vectan και οι δύο....ρώτα και τον ..Oscar.
Καμια σχεσηΤο χρώμα..φτιάχνεται επίτηδες για να ...διαφέρουν
Στείλε ένα mail στην Vectan...Καμια σχεση
Οχι ευχαρηστο δεν θα παρο ..εξουλου εχω δει με τα ματια μου της διαφορεςΣτείλε ένα mail στην Vectan...