Παυλο μολις μιλησα ο ανθρωπος λεει οτι ανεβηκαν ολα και κανονικα επρεπε να πανε 6,90ε.τα ανέβασε και αυτός ε ;
Παυλο μολις μιλησα ο ανθρωπος λεει οτι ανεβηκαν ολα και κανονικα επρεπε να πανε 6,90ε.τα ανέβασε και αυτός ε ;
Για πες...Πάρτε Rocket απο Παπατριανταφυλου στέλνει με πρακτορείο +5€ και κάνει και καλές τιμές
Κλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες φίλε ΆλεξΌλο μιρλα είστε που δεν έχει τσίχλες και όλο φορτώνετε φυσίγγια ρε μπαγασες!
Παύλο δεν θυμάμαι θα πάω από εκεί, αλλά είναι ακριβά.Σταυρο πόσο τα δίνει ;
Πάει το κλαμπάνι γόνα ρε!!!! Άστα να πάνε είναι αρρώστια.Όλο μιρλα είστε που δεν έχει τσίχλες και όλο φορτώνετε φυσίγγια ρε μπαγασες!
Θα σας γελάσω για τα υλικά του φυσιγγίου πάντως τα ρίχνουμε με άλλους 3 φίλους εδώ και 2 χρόνια 31γρ και 8,5 νούμερο πολύ ωραίο σταθερό στα καιρικά φαινόμενα και αν δεν κάνω λάθος 6€ με 6,25€ το κουτίΓια πες...
Για αρκετά χρόνια, όταν το γέμιζε με g3000, ήταν το φυσίγγι μου . Νομίζω τώρα είναι με Aquila...άρα πάνω κάτω θα πάει όπως το diva.πήγα σε ένα κυνηγομάγαζο της περιοχής και του άδειασα το ράφι από kill32 No9 ( 13x κουτάκια ) στα €7 έκαστο
@outlander είσαι κακή επιρροή ρε μεγάλε
παρομοίως το βασικό μου φυσίγγι τότε ,,,τώρα με granular και το προτιμώ περισσότερο από το προηγούμενο !
https://ibb.co/album/WV67W9
το συγκεκριμένο φυσίγγι με έκανε να γελάω στο καρτέρι, δεν ξέρω μου φάνηκε ότι κλέβω ακόμα και με τον κύλινδρο σε μεγάλες αποστάσεις,,όλα μου φαινόντουσαν εύκολα και έχει πολύ γλυκιά τουφεκιά !Ισορροπημενο σεταπ αυτο Παυλο....Το ''μυστικο'' του ειναι το υψος ρελιασματος...
Που να δεις τι κανει η ΙΔΙΑ δοσολογια με βυσμα ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ 22....Ο ''χαρος βγηκε παγανια''....!!!!
το συγκεκριμένο φυσίγγι με έκανε να γελάω στο καρτέρι, δεν ξέρω μου φάνηκε ότι κλέβω ακόμα και με τον κύλινδρο σε μεγάλες αποστάσεις,,όλα μου φαινόντουσαν εύκολα και έχει πολύ γλυκιά τουφεκιά !
Θα με κανεις να γυρίσω στις παλιες αγαπες Παύλο!!!Εχω σίγουρα μια 2ετια να το ρίξω.το συγκεκριμένο φυσίγγι με έκανε να γελάω στο καρτέρι, δεν ξέρω μου φάνηκε ότι κλέβω ακόμα και με τον κύλινδρο σε μεγάλες αποστάσεις,,όλα μου φαινόντουσαν εύκολα και έχει πολύ γλυκιά τουφεκιά !