Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Άμα κάνεις περπατητο και έχει και δεν βαράς κιόλας η κατανάλωση χτυπάει κοκκινο!!! Τι να λέμε τωρα? Αν έχει πουλιά φετος επιλεκτικές βολές στις εύκολες.
Ε,Ναι!επιλεκτικές τουφεκιές!πόσες φορές το έχουμε πει αυτό και μόλις φτάνουμε στην πρώτη πατουλια γίνεται του Αγίου Βαρθολομαίου .terror.

Ε,Ναι!επιλεκτικές τουφεκιές!πόσες φορές το έχουμε πει αυτό και μόλις φτάνουμε στην πρώτη πατουλια γίνεται του Αγίου Βαρθολομαίου .terror.
Άστο δεν υπάρχει σωτηρία!!! Άμα εχει θα ρίξεις. Όσο και να θέλεις να κρατήσεις το χέρι σου απλά δεν μπορεις!!! Είναι σαν να είσαι αλκοολα και να έχεις ένα τελάρο παγωμένες μπύρες και να λες θα πιω μόνο δυο. Γινεται? Δεν γινεται!!!

Άστο δεν υπάρχει σωτηρία!!! Άμα εχει θα ρίξεις. Όσο και να θέλεις να κρατήσεις το χέρι σου απλά δεν μπορεις!!! Είναι σαν να είσαι αλκοολα και να έχεις ένα τελάρο παγωμένες μπύρες και να λες θα πιω μόνο δυο. Γινεται? Δεν γινεται!!!
Και τα φυσίγγια θα σκεφτόμαστε ..........και τις βενζίνες θα σκεφτόμαστε ..........και τα όρια κάρπωσης θα σκεφτόμαστε........ Για όλους εσάς μιλάω γιατί εγώ ΜΟΝΟ λεφτά έχω

Και τα φυσίγγια θα σκεφτόμαστε ..........και τις βενζίνες θα σκεφτόμαστε ..........και τα όρια κάρπωσης θα σκεφτόμαστε........ Για όλους εσάς μιλάω γιατί εγώ ΜΟΝΟ λεφτά έχω
Εμείς εδώ στην εξοχη είμαστε καλύτερα από άποψη καυσιμων. Ακόμα και με τα πόδια μπορούμε να πάμε και να κάψουμε 10-15 φυσίγγια.

Εμείς εδώ στην εξοχη είμαστε καλύτερα από άποψη καυσιμων. Ακόμα και με τα πόδια μπορούμε να πάμε και να κάψουμε 10-15 φυσίγγια.
Εσύ επειδή μένεις στην εξοχή και ξέρεις σίγουρα που θα βρεις πουλιά θα φωνάζεις και εμάς τους ταλαίπωρους να βρίσκουμε σίγουρα πουλιά για να μην καίμε τσάμπα βενζίνες .hunter.

Εσύ επειδή μένεις στην εξοχή και ξέρεις σίγουρα που θα βρεις πουλιά θα φωνάζεις και εμάς τους ταλαίπωρους να βρίσκουμε σίγουρα πουλιά για να μην καίμε τσάμπα βενζίνες .hunter.
Οι ανταποκρίσεις μου ειναι κυρίως από περπατητο και απογευματινό. Ότι βλέπω το λεω....

Οι ανταποκρίσεις μου ειναι κυρίως από περπατητο και απογευματινό. Ότι βλέπω το λεω....
Εδώ σε θέλω μάστορα το απογευματινό είναι το κυνήγι μου. Υπογράφω και υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα πάω ποτέ με κανέναν άλλον

Τα όσκαρ 33 γρ με g 3000 Τα έχει ρίξει κανενας με υγρασια λογικά πρέπει να δουλεύουν τα βρηκα σε καλή τιμή
Ο @Aris θα σου πει πιο σιγουρα....τα ειχε ριξει αυτος σε Νο5 αν δεν κανω λαθος, παρεα κι ενας χωριανος του με μια F. Intesity 3'5...

Θυμάμαι κάποτε όταν κυκλοφορούσε το εθνος-κυνηγι έδινε και διάφορα dvd μαζί...σε ένα από αυτά ένας παππούς στην Ιταλία έπιανε τσίχλες με ξοβεργες ...... Μου φαίνεται ότι για να γλιτώσω τα 10€ το κουτί φυσίγγια καλύτερα να αγοράσω ποντικοκολα

Τα όσκαρ 33 γρ με g 3000 Τα έχει ρίξει κανενας με υγρασια λογικά πρέπει να δουλεύουν τα βρηκα σε καλή τιμή
Η παίρνεις αυτό που ξέρεις α1 Ρουμελιώτη η παίρνεις το 34 αρι του Ρουμελιώτη αυτό κάνει για σένα.

Ηλία η εμπειρία σου τι λέει για τις πυρίτιδες που δουλεύουν σε υγρασία και ψοφόκρυο.
Γενικά όχι μόνο τσίχλα ...
Σε διάφορα εύρη γομώσεων.

Ποιες προτιμάς ;

@aris_kalamata η ίδια ερώτηση.

Τον Νίκο @ΝίκοςΠ και τον Γιάννη @Giannis k δεν τους ρωτάω.
Sipe Tecna ;)

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back