Ναι εγώ. Εχω δοκιμασει σε 28 γρμ με Α1. Πολύ καλό αλλά θέλει κρύο. Με sipe στα 25 γρμ σε υγρασία που το έριξα άριστο. Και φέτος πήρα μισόταπα 25 γρμ με ισπανική μπαρουτι δεν γνωρίζω ποια είναι. Αυτά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα να σου πω. Και οι τιμές πολύ λογικές για cal 20.Τα RM Cal 20 τα έχει δοκιμάσει κάποιος?
Θα μείνεις ευχαριστημένος. Είμαι σίγουρος.Λέω να πάρω μια ποικιλία
Δεν κάνουν αυτά για σένα με το δίκανο κλοτσανε.... Στείλε τα σε μένα που ρίχνω ετοιματζιδικα
Νικόλα δοκίμασε τα GameBore και αν μπορείς δες τι πυρίτιδά έχουν. M92s ή MB36? Πολύ ενδιαφέρον φυσιγγάκια!Θα κάνω μια δοκιμή και αν με πείσουν
Δεν νομίζω! Η gamebore χρησιμοποιεί υλικά από την B&P.Από κάλυκες, πυρίτιδες ακόμα και βύσματα., μόνο τα σκάγια λέει ότι κατασκευάζει αυτή.Τα κόβω για ισπανικά υλικα ότι θα εχουν
Νικόλα δοκίμασε τα GameBore και αν μπορείς δες τι πυρίτιδά έχουν. M92s ή MB36? Πολύ ενδιαφέρον φυσιγγάκια!
Αν μιλάτε για τα παραπάνω, δεν είναι GAMEBORE ...Τα κόβω για ισπανικά υλικα ότι θα εχουν
Λοιπόν την πάτησα !!! Μόνο τώρα που ξανακοίταξα τις φωτογραφίες (στο κομπιούτερ) πρόσεξα ότι η κούτα έχει κι από τα δυο, και Lyalvale express και Gamebore !!! Στο γ@...μένο κινητό τα είχα δει όλα κίτρινα, είδα πάνω-πάνω το express, και νόμισα ότι ήταν όλα ίδια !!!!!Αν μιλάτε για τα παραπάνω, δεν είναι GAMEBORE ...
Δεν νομίζω! Η gamebore χρησιμοποιεί υλικά από την B&P.Από κάλυκες, πυρίτιδες ακόμα και βύσματα., μόνο τα σκάγια λέει ότι κατασκευάζει αυτή.
Μην εκπλαγείτε αν δείτε στο 20αρι καμιά Α1 special ή Α0 ... Στην ιστοσελίδα της Gamebore αναφέρει ότι χρησιμοποιεί πυρίτιδες F2 και M92S, αλλά και VECTAN καθώς και ALLIANT POWDERS !!!Τα gamebore σίγουρα έχουν πελαγκρι υλικά. Με δικά τους σπέσιαλ σκάγια .