Φυσιγγιοθήκες, πουλιάστρες, θήκες όπλων αξεσουάρ.

Βασίλη καλός είναι αλλά δεν θα τον πρότεινα σε περίπτωση που θέλεις να τον κρεμάσεις σε θηλύκι του παντελονιού...
εγώ πάντως σε θηλύκι παντελονιού τέτοιον ακριβώς περνάω, μέχρι τώρα δεν μου έχει κόψει, ούτε έχει δείξει να φθείρεται... αυτό το χειμώναα που φοράω το γιλέκο, το καλοκαίρι το κρεμάω από τη φυσιγγιοθήκη

Για φάσσες με μονόκανο....congrats.
Ψάχνω τέτοιο στριφταρι για να φτιάξω πουλιαστρα και δεν βρίσκω...
Στέφανε εγώ πρόσφατα παρήγγειλα απ το ebay το ίδιο στριφτάρι ακριβώς για να φτιάξω καμιά πουλιαστρα.
Ακολουθα το λίνκ στην εικόνα

εγώ πάντως σε θηλύκι παντελονιού τέτοιον ακριβώς περνάω, μέχρι τώρα δεν μου έχει κόψει, ούτε έχει δείξει να φθείρεται... αυτό το χειμώναα που φοράω το γιλέκο, το καλοκαίρι το κρεμάω από τη φυσιγγιοθήκη
Βασίλη εννοούσα ότι ο συγκεκριμένος γάντζος για μένα, είναι λίγο μπελαλίδικος στο βάλε-βγάλε από το θηλύκι...

Βασίλη εννοούσα ότι ο συγκεκριμένος γάντζος για μένα, είναι λίγο μπελαλίδικος στο βάλε-βγάλε από το θηλύκι...

δεν πήγε εκεί το μυαλό μου, καθώς δεν με δυσκολεύει εμένα!
Να διορθώσω κι εγώ για το βγάλε μου είναι λίγο μπελαλίδικο ενώ το βάλε πανεύκολο... :)

Να διορθώσω κι εγώ για το βγάλε μου είναι λίγο μπελαλίδικο ενώ το βάλε πανεύκολο... :)
Ισχύει κακά τα ψέματα! απλά πλέον πάει μηχανικά το χέρι μου και στο βγάλσιμο ;)
απλά θέλει και στο βάλε και στο βγάλε να κοντράρεις το θηλάκι με το γαντζο

σε θηλύκι παντελονιού δένω μέχρι και το σκυλί και δεν κόβεται .yelling.

Back