Η πρωτη πατεντα πολυ πρωτοτυπη Γιωργο..κ στο νερο να σου πεσουν τα κλειδια επιπλεουν..
Γειά σου ρε φίλε Τάσο!!!Η πρωτη πατεντα πολυ πρωτοτυπη Γιωργο..κ στο νερο να σου πεσουν τα κλειδια επιπλεουν..
Επισης φιλε μου,Να εισαι καλα!!Γειά σου ρε φίλε Τάσο!!!
Καλή χρονιά με υγεία να έχουμε φίλε!!!
Γαμο τσ χομπημας.παραδοση βρεεεε.τη μου.λετε εμενα ποσοτητα κσι μπουρδες.πιοτητα και μεραληδικα πραγματα.τα ολα τα αλα ειναι για τους προωδευτηκους μσκελαρηδες χωρης εσθηση κυνηγιου.παραδοση,πιοτητα και αναμετρηση θυραματος σομα με σομα.εκεξ ειναι φα μπεσα και η μαγγκια.εκει φενετε ο κυνιγος η ο μακελαρης
οταν ειναι μερακλής ο άνθρωπος ...... τι να πώ ! να τα χαίρεσαι ΣπύροΠολύ ωραία πράματα βάλατε ρε παιδιά!!!
Και μένα μ' αρέσουν τα δερμάτινα κυνηγετικά αξεσουάρ, έχουν ένα ''αέρα'' παράδοσης που σε ταξιδεύουν σ' άλλες εποχές...
Να βάλω κάποια που έχω και 'γω...
Ισπανικός δερματινος αορτήρας...
Δώρο του κ. Ασπρογέρακα ιδιοκτήτη της εταιρίας ALFA GAME, όταν πήρα το όπλο...
τον χρησιμοποιώ σπάνια...για καμία φώτο για 'δω μέσα ή όταν είμαι στο νησί και συνδυάζω κυνήγι το πρωί και δουλειά στις ελιές μετά...για να κρεμάω το όπλο σε κάνα κλαδί μέχρι να τελειώσω...
Δερμάτινη πουλιάστρα το Ν. Πάλλα...
15 θηλιών, με σταμπωμα το εταιρικό σήμα του Ν. Παλλά και μια μπεκάτσα...
Δεν χρησιμοποιώ ποτέ πουλιάστρα στο κυνήγι, απλά την είδα σ 'ενα κυνηγομάγαζο -μέσα του προηγούμενου μήνα- μ' αρεσε και την πήρα...μόνη χρήση που έχει δεί είναι για καμιά φώτο μετά το κυνήγι...
Ισπανική τσαντα, καστόρι...
Ωραία, φίνα τσάντα...με 2 χωρίσματα, διχτακι για τα θηράματα και 10 θήκες για φυσίγγια...
τη χρησιμοποιώ αρκετά, όταν βαριέμαι να φοράω γιλέκο ή το καλοκαίρι με κοντό μπλουζακι...
Και το πιο ''εκλεκτό'' κομμάτι της συλλογής μου...
Χειροποίητη δερμάτινη φυσιγγιοθήκη από τον γνωστό και μή εξαιρετέο ''Μετρ'' του είδους...ΓΙΑΝΝΗ...
Η φυσιγγιοθήκη αποτελεί αναπόσπαστο αξεσουάρ των κυνηγετικών μου εξορμήσεων...
Η συγκεκριμένη έχει 31 θέσεις (για να είναι γούρικη, όπως επέμεινε ο κατασκευαστής της ), με διπλό δέρμα, και εξαιρετικά προσεγμένη κατασκευή...
Πέραν της υψηλής αισθητικής της, είναι και εργονομικότατη, στέκεται στη μέση χωρίς να ''κρεμάει'' και να κουράζει...μακράν η πιο άνετη φυσιγγιοθήκη που έχω φορέσει μέχρι τώρα...
Τώρα θέλω να βρώ και λίγο γνήσιο μελισσοκέρι, να φτιάξω λίγο κεραλοιφή να την περάσω για προστασία...
Μερακλης εισαι μπραβο!Πολύ ωραία πράματα βάλατε ρε παιδιά!!!
Και μένα μ' αρέσουν τα δερμάτινα κυνηγετικά αξεσουάρ, έχουν ένα ''αέρα'' παράδοσης που σε ταξιδεύουν σ' άλλες εποχές...
Να βάλω κάποια που έχω και 'γω...
Ισπανικός δερματινος αορτήρας...
Δώρο του κ. Ασπρογέρακα ιδιοκτήτη της εταιρίας ALFA GAME, όταν πήρα το όπλο...
τον χρησιμοποιώ σπάνια...για καμία φώτο για 'δω μέσα ή όταν είμαι στο νησί και συνδυάζω κυνήγι το πρωί και δουλειά στις ελιές μετά...για να κρεμάω το όπλο σε κάνα κλαδί μέχρι να τελειώσω...
Δερμάτινη πουλιάστρα το Ν. Πάλλα...
15 θηλιών, με σταμπωμα το εταιρικό σήμα του Ν. Παλλά και μια μπεκάτσα...
Δεν χρησιμοποιώ ποτέ πουλιάστρα στο κυνήγι, απλά την είδα σ 'ενα κυνηγομάγαζο -μέσα του προηγούμενου μήνα- μ' αρεσε και την πήρα...μόνη χρήση που έχει δεί είναι για καμιά φώτο μετά το κυνήγι...
Ισπανική τσαντα, καστόρι...
Ωραία, φίνα τσάντα...με 2 χωρίσματα, διχτακι για τα θηράματα και 10 θήκες για φυσίγγια...
τη χρησιμοποιώ αρκετά, όταν βαριέμαι να φοράω γιλέκο ή το καλοκαίρι με κοντό μπλουζακι...
Και το πιο ''εκλεκτό'' κομμάτι της συλλογής μου...
Χειροποίητη δερμάτινη φυσιγγιοθήκη από τον γνωστό και μή εξαιρετέο ''Μετρ'' του είδους...ΓΙΑΝΝΗ...
Η φυσιγγιοθήκη αποτελεί αναπόσπαστο αξεσουάρ των κυνηγετικών μου εξορμήσεων...
Η συγκεκριμένη έχει 31 θέσεις (για να είναι γούρικη, όπως επέμεινε ο κατασκευαστής της ), με διπλό δέρμα, και εξαιρετικά προσεγμένη κατασκευή...
Πέραν της υψηλής αισθητικής της, είναι και εργονομικότατη, στέκεται στη μέση χωρίς να ''κρεμάει'' και να κουράζει...μακράν η πιο άνετη φυσιγγιοθήκη που έχω φορέσει μέχρι τώρα...
Τώρα θέλω να βρώ και λίγο γνήσιο μελισσοκέρι, να φτιάξω λίγο κεραλοιφή να την περάσω για προστασία...
Υπαρχει κανα μαγαζι που ναεχει του παλλα τα δερματινα φυσιγγιοθηκες κτλ?
Παρε τηλέφωνο σε αυτόν να δεις αν έχει κάποια διαθέσιμη στην φωτογραφία στη σελίδα του οι δύο μεσαίες είναι από τον Παλλα οι διχρωμες.
Παναγιωτη,να διευκρινισεις ποσο χειροποιητο ειναι το χειροποιητο!!Ευχαριστω πολυ παιδια,μου δωσαν και καποιον απο σαμο που κανει χειροποιητα με δερμα
Παυλο,φτιαχτηκε για το κυνηγι!Γιαννη αυτη ειναι για να κυκλοφορεις στους δρομους φιλε. Ειναι τοσο ομορφη που θα με πονουσε να την επαιρνα στο κυνηγι.
Γεια σου χρυσοχέρη Γιάννη!Παυλο,φτιαχτηκε για το κυνηγι!
Σωστος!!Αν και είναι θέμα γούστου, νομίζω ότι οι φυσιγγιοθήκες πρέπει να είναι ανοιχτές από κάτω για να είναι πρακτικές, ακόμη και όταν φοράμε γάντια. Αν είναι κλειστές τα φυσίγγια θα πρέπει να εξέχουν από το επάνω μέρος της ζώνης για 2 περίπου εκατοστά.