gvp9000
Banned
Προσαρμογή του όπλου ... Συνέχεια.
Όποιος έχει τώρα όρεξη κάνει και το ακόλουθο τέστ Churchill.
Εγώ το έχω κάνει 1 φορά με το τελευταίο όπλο μου.
Επειδή προσπάθησα να μάθω τι ακριβώς είναι και πως πραγματοποιείται αλλά κανένας δεν μου έδωσε ακριβώς να καταλάβω θα σας πω την δική μου εκδοχή.
Αυτό είναι ένα τέστ για να δούμε αν στέλνουμε τα σκάγια εκεί που κοιτάμε αγνοώντας τα σκοπευτικά και την ρίγα.
Δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζεται, το έκανα μόνο για την εμπειρία.
Χαρτόνι 1Χ1 στα 15-20μ και σχεδιάζουμε έναν στόχο.
Ρίχνουμε πολλά πχ 15-20 φυσίγγια ως εξής.
Τα μάτια μας εστιάζουν στον στόχο, σηκώνουμε και επωμίζουμε κανονικά το όπλο και τουφεκάμε ΤΑΧΥΤΑΤΑ.
Σαν δηλαδή ο στόχος να είναι ένας σταματημένος λαγός ο οποίος είναι έτοιμος να πηδήξει πίσω από έναν βράχο και πρέπει να προλάβουμε να ρίξουμε την τουφεκιά.
Δεν διορθώνουμε με τα σκοπευτικά αλλα και δεν τουφεκάμε άτσαλα.
Ρίχνουμε τα φυσίγγια και βλέπουμε το κέντρο των σκαγιών και την συνολική διασπορά.
Αν το κέντρο είναι κοντά στον στόχο και η συνολική διασπορά μικρή είμαστε οκ.
Δεν μας ενδιαφέρουν 3-4 τουφεκιές που έχουν ξεφύγει πολύ από το κέντρο.
Όσο μικρότερη η διασπορά τόσο καλύτερα, τόσο πιο σταθερή επώμιση έχουμε.
Μεγάλη διασπορά σημαίνει ασταθή επώμιση.
Αν η διασπορά είναι μικρή και το κέντρο μακρυά από τον στόχο μάλλον δεν εφαρμόσατε σωστά το βήμα 1 προηγούμενου πόστ.
Αν και πάλι δεν βγάζετε άκρη και κάνετε τέτοιες ταχύτατες τουφεκιές στο κυνήγι δείτε κάποιον ειδικό.
Εγώ έτσι το έχω καταλάβει.
Κάθε γνώμη δεκτή ...
Όποιος έχει τώρα όρεξη κάνει και το ακόλουθο τέστ Churchill.
Εγώ το έχω κάνει 1 φορά με το τελευταίο όπλο μου.
Επειδή προσπάθησα να μάθω τι ακριβώς είναι και πως πραγματοποιείται αλλά κανένας δεν μου έδωσε ακριβώς να καταλάβω θα σας πω την δική μου εκδοχή.
Αυτό είναι ένα τέστ για να δούμε αν στέλνουμε τα σκάγια εκεί που κοιτάμε αγνοώντας τα σκοπευτικά και την ρίγα.
Δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζεται, το έκανα μόνο για την εμπειρία.
Χαρτόνι 1Χ1 στα 15-20μ και σχεδιάζουμε έναν στόχο.
Ρίχνουμε πολλά πχ 15-20 φυσίγγια ως εξής.
Τα μάτια μας εστιάζουν στον στόχο, σηκώνουμε και επωμίζουμε κανονικά το όπλο και τουφεκάμε ΤΑΧΥΤΑΤΑ.
Σαν δηλαδή ο στόχος να είναι ένας σταματημένος λαγός ο οποίος είναι έτοιμος να πηδήξει πίσω από έναν βράχο και πρέπει να προλάβουμε να ρίξουμε την τουφεκιά.
Δεν διορθώνουμε με τα σκοπευτικά αλλα και δεν τουφεκάμε άτσαλα.
Ρίχνουμε τα φυσίγγια και βλέπουμε το κέντρο των σκαγιών και την συνολική διασπορά.
Αν το κέντρο είναι κοντά στον στόχο και η συνολική διασπορά μικρή είμαστε οκ.
Δεν μας ενδιαφέρουν 3-4 τουφεκιές που έχουν ξεφύγει πολύ από το κέντρο.
Όσο μικρότερη η διασπορά τόσο καλύτερα, τόσο πιο σταθερή επώμιση έχουμε.
Μεγάλη διασπορά σημαίνει ασταθή επώμιση.
Αν η διασπορά είναι μικρή και το κέντρο μακρυά από τον στόχο μάλλον δεν εφαρμόσατε σωστά το βήμα 1 προηγούμενου πόστ.
Αν και πάλι δεν βγάζετε άκρη και κάνετε τέτοιες ταχύτατες τουφεκιές στο κυνήγι δείτε κάποιον ειδικό.
Εγώ έτσι το έχω καταλάβει.
Κάθε γνώμη δεκτή ...
Last edited: