Μη νομίζεις ότι η ΕΛ.ΑΣ είναι καλύτερη...Κανονικά χωροφυλακή έπρεπε να τους αποκαλούν ακόμα οι μεγαλύτεροι σε ηλικία καταλαβαίνουν.
Ναι αν και τώρα μένω εδώ και το έχω δηλώσει και σαν σπίτι κατοικίας και αλληλογραφίας στην πλατφόρμα του gov. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η είναι απόλυτο για την δηλωμένη κατοικία στην εφορια.Χωρίς να το ξέρω με σιγουριά, νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει ένας φάκελλος με όλα τα όπλα σου, το σωστό είναι να ρωτήσεις στο ΑΤ, αλλά η εύκολη απάντηση που θα πάρεις είναι "στο μόνιμο τόπο κατοικίας"
Στην τελευταία άδεια αγοράς ήθελαν και ένα λογαριασμό που να φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας .Ναι αν και τώρα μένω εδώ και το έχω δηλώσει και σαν σπίτι κατοικίας και αλληλογραφίας στην πλατφόρμα του gov. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η είναι απόλυτο για την δηλωμένη κατοικία στην εφορια.
Επίσης δεν έχω όπλο στην κατοχή μου τώρα. Το έχω πουλήσει αρκετό καιρό και αυτό θα είναι εκ νέου
Θα πρέπει να προσκομίσεις "βεβαίωση μόνιμης κατοικίας" εκδίδεται από το gov.gr, σε ελάχιστους δήμους δεν εκδίδεται ακόμα ηλεκτρονικά και γίνεται είτε σε ΚΕΠ είτε στον δήμο. Από εκεί και πέρα αν θέλουν (λέω αν) είναι στην ευχέρεια τους να ζητήσουν και την πράξη της μεταδημότευσης που από οτι καταλαβαίνω δεν έχεις ξεκινήσει ή δεν έχει ολοκληρωθεί αλλά το αίτημα βρίσκεται προς υλοποίηση. Τα κυρίως απαιτούμενα είναι Ε1 και λογαριασμός ρεύματος η τηλεφώνου.Ναι αν και τώρα μένω εδώ και το έχω δηλώσει και σαν σπίτι κατοικίας και αλληλογραφίας στην πλατφόρμα του gov. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η είναι απόλυτο για την δηλωμένη κατοικία στην εφορια.
Επίσης δεν έχω όπλο στην κατοχή μου τώρα. Το έχω πουλήσει αρκετό καιρό και αυτό θα είναι εκ νέου
Και ασυλια και τσαντιρι με επενδυση γρανιτη και πορσε με χαλκινες πινακιδες εγγραφηςΠαντως αν δεις και δεν βγαίνει άκρη, δήλωσε Ρομά και θα παρεις υποπολυβόλο HK και δώρο 2 Glock απο τον υπουργό προστασιας του πολιτη.
Έχω πέσει σε φάση που ζητήθηκε από ρομα διεύθυνση και έδωσε μια γενική περιοχή με τοπωνύμιοΚαι ασυλια και τσαντιρι με επενδυση γρανιτη και πορσε με χαλκινες πινακιδες εγγραφης