View attachment 36071
Λοιπόν, τα νέα μου ...
Πήγα σε δυο καταστήματα που αλλάζουν σόλες. Ο πρώτος μου λεει "το δευτερο ζευγαρι Lyttos που μου φερνουν ξεκολλημενο σημερα !!!" και με ρώτησε τα κλασσικα, αν τα εχω βαλει σε ήλιο, πηγες θερμότητας κτλ για να πάρει την απάντηση "ΠΟΤΈ", οποτε μου λεει μαλλον ηταν κακη κολλα, δερμα κτλ. Το μόνο που σηκώνει μου λέει αλλαγή σολας με 50 γιουρο.
Ο δεύτερος μου λεει κολλάει αλλά δε στο εγγυώμαι, βλέπω το δερμα σκασμενο απο κακή συντήρηση και αυτο φταίει μαλλον που ξεκολλησαν, του λεω οτι δεν το πηγαινα κοντα σε πηγες θερμοτητας, ηλιο κτλ. και το εχω περασει, στον εναμισο χρονο που το εχω, δυο τρεις φορες λιπος. Σιγα τη χρήση που εκανα για να θελει παραπανω περιποιηση.
Τελικά, το πιθανότερο που συμπεραινω είναι οτι πρόκειται για ψευτοϋλικά, το δερμα κυρίως, τα οποία πολυ συντομα τα επαιξανκαι γι' αυτο ξεκολλησαν. Κρίμα τα χρήματα, γτ θα εδινα λιγα παραπανω να εχω ενα αρβυλο διαχρονικό. Ισως ...
Τελικά τα πήρα πίσω και το πιθανότερο είναι οτι θα πάνε κάδο, δεκάρα δεν ξαναδίνω σε ψευτικες αγάπες ...