Την αγορά την κατευθύνουν όπου θέλουν και όταν θελουν. ..κανουν πολέμους δήθεν για δημοκρατικά ιδεώδη ( για γέλια)... Τιποτα δεν είναι τυχαίο φίλε μου όπως σωστά έγραψεςΟλα στημενα ειναι καη σκοπιμα!
Ολα
Μετα την μπιζνα του κορονοιου επρεπε να συνεχισει το φαγοποτι οποταν με τους πολεμους το καταφεραν
Η ουκρανια εχει πωληθει
Οι ουκρανοι γυρνανε με βαλιτσες λεφτα
Οι μεγαλοι εχουν βαλει χερι σε τεραστιες εκτασεις
Οι κυβερνησεις εχουν γεμισει τα αμπαρια τους με δικαιολογια την ακριβεια
Και υπαρχει και κοσμος πιυ τους πιστευει κιολας οτι ολα αυτα ειναι διακιολογημενα
Ειτε για τα καθημερινα αγαθα ειτε για τα φυσιγγια ειτε ειτε ειτε!
Καντε ενα σχεδιαγραμα και βαλτε τα κατω να δειτε οτι ισχυει απολυτα
Πηγαν να πεσουν τα καυσιμα και μπηκαν ξαφνικα στην μεση οι χουθι
Ολα σχεδιασμενα ειναι
Ολα
Ισχύει!Οι γκέτες να είναι μαζί μας εάν χρειαστούν.Την προστασία από διάστρεμμα και τη σταθερότητα που έχει το καλό άρβυλο οι γαλότσες δεν τη προσφέρουν,κάτι πάρα πολύ σημαντικό.
Γιατί Ες αεί η γαλοτσα;Ισχύει!
Το "δέσιμο"που προσφέρει το αρβυλο δεν υπάρχει σε καμία γαλοτσα.
Όπως και την πλήρη αδιαβροχοποίηση που δίνει η γαλοτσα ες αεί,δεν την έχει κανένα αρβυλο(ες αεί).
Πράγματι!Γιατί Ες αεί η γαλοτσα;
Μια χαρά μπορεί να τρυπήσει και να μπαζει.
Επίσης υπάρχουν και ψηλά αρβύλα στεγανά, για το Θαλή το λέω.
Αλλιώς όπως είπαμε και πριν ένα μεσαίο αρβυλο και γκέτες Gore-Tex.
Αν βάλω σε περπατητο γαλοτσα το εχω στανταρακι το διάστρεμμα σε αστράγαλοΟι γκέτες να είναι μαζί μας εάν χρειαστούν.Την προστασία από διάστρεμμα και τη σταθερότητα που έχει το καλό άρβυλο οι γαλότσες δεν τη προσφέρουν,κάτι πάρα πολύ σημαντικό.
Όσο αφορά τα Garsport, έχω το μοντέλο faloria......πολλή καλό κράτημα στο πόδι αλλά και στη λάσπη, ελαφρύ αλλά λίγο άκαμπτο.....σε γενικές γραμμές ξεκούραστο......Σωστότατοι και ο Άρης και ο Γιάννης...
Ερώτηση...
Γνώμες για garsport, για μπεκατσα...
Και ποιο μοντέλο...
Για περιβάλλον πόλης και περπάτημα σε καθαρό μονοπάτι και χωματόδρομο συμφωνώ. Έχω δύο ζευγάρια προηγούμενα μοντέλα ημιμποτο και χαμηλό.https://www.adidas.gr/terrex-skychaser-tech-gore-tex-hiking-shoes/ID3426.html
Ωραίο για καθημερινό με βροχερες μέρες και λάιτ κυνήγια
Ξεκάθαρα ναι, θυμάμαι ένα παρόμοιο site για τα aku. Αν δεν έχει paypal δεν αγοράζεις τπτ.Χρόνια πολλά, Τι λέτε να είναι μουφα ?