Δεν τα έχω φορέσει πολύ.Τα έχετε χρησιμοποιήσει? Πως τα πάνε? Τα ξαναβγαλε στα 100€ και σκέφτομαι αν αξίζει ή όχι τα λεφτά τους...
Ωραία πάσα, πότε "λήγει" μια σόλα?Εγώ προσωπικά αν έμπαιναν τόσο φθηνά άρβυλα οποιασδήποτε εταιρείας, θα τους έπαιρνα να τους ρωτήσω πότε είναι η εισαγωγή που έκαναν, την έχω πατήσει με ληγμένες σόλες από τέτοιες προσφορές μισή τιμή
νομίζω 2 χρονια αφού φτιαχτεί πρέπει το παπούτσι να φορεθεί και να περπατηθείΩραία πάσα, πότε "λήγει" μια σόλα?
Ωραία πάσα, πότε "λήγει" μια σόλα?
νομίζω 2 χρονια αφού φτιαχτεί πρέπει το παπούτσι να φορεθεί και να περπατηθεί
αναλογα την προσφορα ...Σωστά, οπότε κάτι τρελές προσφορές μισή τιμή σε πανάκριβα άρβυλα πρέπει να μας υποψιάζει πλέον
Πολύ σωστά, παίζει και αυτό.αναλογα την προσφορα ...
αν η τημη πέσει πάνω απο 50% σε ένα πανάκριβο άρβυλο όπου εγω το έχω κάνει με γνώση πηγα και πείρα μια φορά κάτι μέιντλ αρχική τημή 300 και τα πείρα 140 ......
έδωσα μετά 60 ευρώ στον φίλο μας που σολιάζει όλα τα άρβυλα τις παρέας και με 200 ευρω είχα καινούρια παπούτσια των 300ον ευρω
απλά σκέυτεσαι σαν έλληνας και οχι σαν αμερικάνοςΠολύ σωστά, παίζει και αυτό.
Μέσα στον χρόνο άλλαξες την σόλα; αν ήταν στον 1 χρόνο "θεωρητικά" είχαν εγγύηση και από τον προμηθευτή, άσχετα αν τα είχαν στην αποθήκη ακόμα και 3 χρόνια, οφείλει το κατάστημα να σε ενημερώσει βέβαια για τέτοια διάρκειααναλογα την προσφορα ...
αν η τημη πέσει πάνω απο 50% σε ένα πανάκριβο άρβυλο όπου εγω το έχω κάνει με γνώση πηγα και πείρα μια φορά κάτι μέιντλ αρχική τημή 300 και τα πείρα 140 ......
έδωσα μετά 60 ευρώ στον φίλο μας που σολιάζει όλα τα άρβυλα τις παρέας και με 200 ευρω είχα καινούρια παπούτσια των 300ον ευρω
οτι αρβυλο και να παρω 1 χρονο δε βασταει η σολα και παμαι για σολιασμα....Μέσα στον χρόνο άλλαξες την σόλα; αν ήταν στον 1 χρόνο "θεωρητικά" είχαν εγγύηση και από τον προμηθευτή, άσχετα αν τα είχαν στην αποθήκη ακόμα και 3 χρόνια, οφείλει το κατάστημα να σε ενημερώσει βέβαια για τέτοια διάρκεια
Κάνεις λάθος στο τελευταίο παράδειγμα, ένα μαγαζί με ΣΤΟΚ μπορεί κάλλιστα να έχει παλιές σόλες, αν έκανε εισαγωγή 2-3 χρόνια πριν και "δεν του έφυγαν" ή δεν δούλεψε στην περιοχή του, όλα γίνονται, και τι θα κάνει; θα τα σκοτώσει στο ίντερνετ. Να διώξει το εμπόρευμά του να μην κάθεται άλλοΛοιπόν θα πω την άποψη μου και όποιος θέλει την ακούει.
Τα άρβυλα που συντηρούνται φυλάσσονται και δουλεύονται όπως πρέπει δεν χαλάνε.
Τι εννοώ δουλεύονται...ας πούμε έχεις ένα αρβυλο καινούργιο με καλή σόλα και οδηγείς με το καλοριφέρ να χτυπάει στα πόδια ε....θα χαλάσει το αρβυλο και θα νομίζει κάποιος που δεν ξέρει ότι χάλασε η σόλα επειδή έληξε.
Τα μαγαζιά κάνουν προσφορές όταν δεν έχουν ποικιλία από νούμερα.
Δηλαδή αν του έχει μείνει ένα αρβυλο από έναν κωδικό νούμερο 46 θα το ρίξει πολύ να φύγει.
Αν έχει ποικιλία από νούμερα και πολλά ζευγάρια δεν το ρίχνει ποτέ.
ένα ιντερνετικό μαγαζι εχει μυδαμηνά εξοδα όπως ένα μαγαζί λιανικής..Κάνεις λάθος στο τελευταίο παράδειγμα, ένα μαγαζί με ΣΤΟΚ μπορεί κάλλιστα να έχει παλιές σόλες, αν έκανε εισαγωγή 2-3 χρόνια πριν και "δεν του έφυγαν" ή δεν δούλεψε στην περιοχή του, όλα γίνονται, και τι θα κάνει; θα τα σκοτώσει στο ίντερνετ. Να διώξει το εμπόρευμά του να μην κάθεται άλλο
Θες να σου δώσω το καλύτερο παράδειγμα σε αυτό; Ψάξε τα μοντέλα AKU από την στιγμή που τα πήρε ο ΤΟΥΡΗΣ, υπάρχουν μοντέλα ίδια ακριβώς στο ίντερνετ με τεράστια διαφορά τιμής μιας και τα είχε άλλος προμηθευτής.
γιάτι το ιντερνετικο μαγαζι δεν εχει αποθήκες; εκτος αν αγορασεις απο μαγαζι που πουλαει αερα και κανει τριγωνικες αποστολές/αγορες.ένα ιντερνετικό μαγαζι εχει μυδαμηνά εξοδα όπως ένα μαγαζί λιανικής..
οπ'οτε δε μπορεις να συκγρίνεις αυτα τα 2 πράγματα
Για αυτούς τους μήνες είσαι εντάξει.https://vasadis.shop/wp-content/uploads/2024/10/Beretta-Μποτάκια-Κυνηγιού-Beretta-Chobe-GTX-Sierra-1.webp
Εγώ πήρα αυτό για Αύγουστο Σεπτεμβρίου Οκτώβρη
μα για τις κόλες μηλαω και εγω δεν είπα ότι τα αρχίσει να θρουλάει η σόλα ..H vibram έχει πάνω κάτω 4 χρόνια ζωής από μόνη της.
πιο πιθανό αν είναι παλιά μοντέλα να χαλάσουν πρώτα οι κολλήσεις Με αποτέλεσμα να ανοίξουν όπως έπαθα εγώ με κάτι κρισπι αλλά η σόλα δεν είχε πάθει κάτι