Τυχαία δεν κόπηκε πάντως...
Ευτυχώς το μαγαζί είναι κοντά κι έτσι δοκιμάζω πρώτα και μετά αγοράζω.Και κάτι ακόμα που δεν μου άρεσε άσχετα που θα τα κρατήσω είναι ότι δεν γράφουν πουθενά ότι είναι altberg εσωτερικά έχουν κομμένα ταμπελακια View attachment 95732View attachment 95733View attachment 95734
Για τα ταμπελακια τι γνώμη έχεις μήπως είναι μαϊμού;βλέπω στις διαφημίσεις ότι altberg γράφει μέχρι και στους πάτους ενώ σε αυτά που μου έστειλε πουθενά ούτε στη γλώσσα .Ευτυχώς το μαγαζί είναι κοντά κι έτσι δοκιμάζω πρώτα και μετά αγοράζω.
Για 99 πάντως είναι μια χαρά!!!
Εγώ θα τον έπαιρνα τηλέφωνο και θα τον ρωτούσα, στην τελική τα λεφτά μας δίνουμε, ξεκάθαρη απάντηση γιατί λείπει το καρτελάκιΓια τα ταμπελακια τι γνώμη έχεις μήπως είναι μαϊμού;βλέπω στις διαφημίσεις ότι altberg γράφει μέχρι και στους πάτους ενώ σε αυτά που μου έστειλε πουθενά ούτε στη γλώσσα .
το σεμεδάκι πλεκτό στο χέρι η απο μηχανή;;Τα φόρεσα με πάτους και χοντρές καλτσες και πάω για περπάτημα 3 χιλιόμετρα να δω συμπεριφορά View attachment 95751
Όπως το βλέπω ούτε στα πλάγια είναι αυτό που δείχνει η φωτογραφία πάντως, ούτε η γλώσσα μοιάζει ίδιαΤα φόρεσα με πάτους και χοντρές καλτσες και πάω για περπάτημα 3 χιλιόμετρα να δω συμπεριφορά View attachment 95751
Δεν ξέρω τι είναι... πιθανόν να είναι αυτό με τη διαφορά των νουμερων.Για τα ταμπελακια τι γνώμη έχεις μήπως είναι μαϊμού;βλέπω στις διαφημίσεις ότι altberg γράφει μέχρι και στους πάτους ενώ σε αυτά που μου έστειλε πουθενά ούτε στη γλώσσα .
Χειροποίητο η πεθερά μου και τώρα που τη ρώτησα δεν το θυμάται δυστυχώςτο σεμεδάκι πλεκτό στο χέρι η απο μηχανή;;
Εφόσον το μοντέλο λέγεται Peacepeeker P1 δεν υπάρχει άλλο μοντέλο, ένα είναι, τα άλλα είναι διαφορετικά και σε ονομασίες και σε χαρακτηριστικά, οπότε είναι η παραπλανητικός ο τίτλος απλά τα πράγματα, ακόμα και 1€ να είχε εμένα με ενδιαφέρει για παράδειγμα να πάρω κάτι που να προσφέρει ότι λέει ο προμηθευτής, αν είναι σε άλλη παραλλαγή και ονομασία όφειλε να το γράψει.Όσο για τις σόλες και το σχήμα και τις διαφορές που λένε κάποιοι το αρβυλο αυτό βγαίνει σε διάφορες παραλλαγές.
Μόλις γύρισα από 4, 5 χιλιόμετρα άνετα είναι, επεσημανα δύο σημεία πούμε ενόχλησαν στο αριστερό πόδι εκεί που είναι το κότσι στη πάνω μεριά έκανε φουσκαλα και εσκασε θα μπει τσιρότο για αύριο (το ειχα πάθει και με τα μιντλ καινούργια)και στο δεξί μπροστά από τον αστράγαλο .Γιαυτό πρέπει να τα φοράς πριν βγεις για κυνηγι.Μενει να δω την αντοχή της σόλας και τη στεγανοτητα στα βρεγμένα χόρτα.Δεν ξέρω τι είναι... πιθανόν να είναι αυτό με τη διαφορά των νουμερων.
Πριν λίγο καιρό που ήθελα τα μαύρα τα είχε με παραπάνω τιμή.
Τώρα που είχε μείνει 44 και 46 η τιμή έπεσε.
Τώρα έχει μείνει μόνο 44.
Όπως και να έχει εγώ όταν το φοράω και όταν το βλέπω ξέρω ότι αξίζει και με το παραπάνω τα 99 ευρώ που τα αγόρασα.
Βέβαια αυτό θα το δω και με το κατά πόσο θα αντέξουν στο χρόνο.
Τον ρώτησα χθες γιατί είναι κομμένα τα ταμπελακια και μου απάντησε :έτσι μου έρχονται ίσως είναι αυτά που πάνε για τον στρατό ,μου είπε αν θέλω να τα αλλάξω και του είπα ότι θα τα κρατήσω, αν ήταν πιο ακριβά θα τα έστελνα .Αν δεν βγουν αντοχής αυτός θα χάσει ......Εφόσον το μοντέλο λέγεται Peacepeeker P1 δεν υπάρχει άλλο μοντέλο, ένα είναι, τα άλλα είναι διαφορετικά και σε ονομασίες και σε χαρακτηριστικά, οπότε είναι η παραπλανητικός ο τίτλος απλά τα πράγματα, ακόμα και 1€ να είχε εμένα με ενδιαφέρει για παράδειγμα να πάρω κάτι που να προσφέρει ότι λέει ο προμηθευτής, αν είναι σε άλλη παραλλαγή και ονομασία όφειλε να το γράψει.
Τέλος πάντων αν ρωτήσει τελικά ο φίλος παραπάνω, ας μας πει τι απάντησαν, για να έχουμε μια εικόνα γιατί έκοψαν το καρτελάκι και δεν έχει λογότυπο
Όπως βλέπετε στη φωτογραφία από το σαιτ του έχει στη κορυφή της γλώσσας ταμπέλακι ενω σε αυτά που μου έστειλε είναι κομμένα και δεν φαίνεται πουθενά η μάρκα.Είδα το βίντεο που στέκεται ο τύπος μέσα στο λακο με νερό και τα παράγγειλα κι εγώ σε μαύρα, 99 ευρώ είναι φοβερή τιμή.View attachment 95705
Εμένα όλη μέρα στη δουλειά κανένα θέμα με φούσκες κτλ... βέβαια δεν έχω παρατηρήσει για τα νταμπελακια και αν αναγράφει κάτι.Μόλις γύρισα από 4, 5 χιλιόμετρα άνετα είναι, επεσημανα δύο σημεία πούμε ενόχλησαν στο αριστερό πόδι εκεί που είναι το κότσι στη πάνω μεριά έκανε φουσκαλα και εσκασε θα μπει τσιρότο για αύριο (το ειχα πάθει και με τα μιντλ καινούργια)και στο δεξί μπροστά από τον αστράγαλο .Γιαυτό πρέπει να τα φοράς πριν βγεις για κυνηγι.Μενει να δω την αντοχή της σόλας και τη στεγανοτητα στα βρεγμένα χόρτα.
https://www.altberg.co.uk/boots/military-boots16Εφόσον το μοντέλο λέγεται Peacepeeker P1 δεν υπάρχει άλλο μοντέλο, ένα είναι, τα άλλα είναι διαφορετικά και σε ονομασίες και σε χαρακτηριστικά, οπότε είναι η παραπλανητικός ο τίτλος απλά τα πράγματα, ακόμα και 1€ να είχε εμένα με ενδιαφέρει για παράδειγμα να πάρω κάτι που να προσφέρει ότι λέει ο προμηθευτής, αν είναι σε άλλη παραλλαγή και ονομασία όφειλε να το γράψει.
Τέλος πάντων αν ρωτήσει τελικά ο φίλος παραπάνω, ας μας πει τι απάντησαν, για να έχουμε μια εικόνα γιατί έκοψαν το καρτελάκι και δεν έχει λογότυπο
το έγραψα και σε προηγούμενα ποστ, ότι άλλη ονομασία δίνει στο μοντέλο, άλλη έστειλε (χωρίς καν λογότυπα) άλλη υπάρχει στο site, και εγώ το μοντέλο που λες πιθανολογώ έδωσεΤο δικό μου είναι αυτό αν εχω καταλάβει σωστά.
https://www.altberg.co.uk/boots/combat-boots11/military-ops-boot-aqua1
Γιατί να πάρεις αρβυλο 89 ευρώ μεταχειρισμένο και να μην δώσω 99 να το πάρω καινούργιο.
Με κάνει να αμφιβάλλω περισσότερα για το αν είναι καινούργια, αυθεντικά ή ότι αλλο...Γιατί να πάρεις αρβυλο 89 ευρώ μεταχειρισμένο και να μην δώσω 99 να το πάρω καινούργιο.