Άρβυλα ( Αγορά )

Ειναι νωρις για τοσες ωρες περπατημα, δεν εχουν παρει την φορμα.
Αδικα ταλαιπωρησες τα ποδια σου.
Θα τα φορουσα καθημερινα σε δουλειες πριν τα βαλω να περπατησω πολλες ωρες.
Όταν για 18 περίπου χρόνια όσα και κυνηγάω φοράω μιντλ και lowa Tibet και πότε δεν σκέφτηκα τους αστραγάλους γιατί ήταν 100% προστατευμενοι, ξέρω ότι δεν πρόκειται να βελτιωθούν σε αυτόν τον τομέα.

Όταν για 18 περίπου χρόνια όσα και κυνηγάω φοράω μιντλ και lowa Tibet και πότε δεν σκέφτηκα τους αστραγάλους γιατί ήταν 100% προστατευμενοι, ξέρω ότι δεν πρόκειται να βελτιωθούν σε αυτόν τον τομέα.
Δεν διαφωνουμε, απλα τα καινουρια παππουτσια ακομα και αθλητικα, ποσο μαλλον τα αρβυλακια , θελουν χρονο να παρουν φορμα.
Αν θες την γνωμη μου, στειλε τα πισω αυριο.
Μη το σκεφτεσαι, 100 ε δεν στα χαρισε κανεις.

Δεν διαφωνουμε, απλα τα καινουρια παππουτσια ακομα και αθλητικα, ποσο μαλλον τα αρβυλακια , θελουν χρονο να παρουν φορμα.
Αν θες την γνωμη μου, στειλε τα πισω αυριο.
Μη το σκεφτεσαι, 100 ε δεν στα χαρισε κανεις.
Αφού τα φόρεσα δεν γίνεται να τα στείλω γιατί μπορεί να έχω σε ολα δίκιο και τελικά πέταξα 100€ ,αλλα αυτό που δεν αντέχω με τιποτα είναι να μου βγει και από πάνω.

Αφού τα φόρεσα δεν γίνεται να τα στείλω γιατί μπορεί να έχω σε ολα δίκιο και τελικά πέταξα 100€ ,αλλα αυτό που δεν αντέχω με τιποτα είναι να μου βγει και από πάνω.
Πηγαινε και κανε του νύξη για το γεγονός.
Να δεις τι θα σου πει.
Αν αισθάνεσαι άβολα, σε καταλαβαίνω.
Μην πας για να μην χαλαστεις κι αλλο.

Πηγαινε και κανε του νύξη για το γεγονός.
Να δεις τι θα σου πει.
Αν αισθάνεσαι άβολα, σε καταλαβαίνω.
Μην πας για να μην χαλαστεις κι αλλο.
Θα μου πει ότι αν δεν τα είχες φορέσει θα στα άλλαζα αλλά τώρα δεν γίνεται και αυτό εγώ δεν θέλω να το ζήσω. Πάντως και σωστό νούμερο να ήταν δεν θα είχε καμία σχέση με καλό ορειβατικό αρβιλο γιατί δεν είναι ορειβατικό αρβιλο.

Αν πας και του πεις ότι τα έβαλα, το πάτημα είναι άθλιο, και ότι αφού το εψαξες και είδες ότι δεν υπάρχει ούτε καν το σήμα πάνω στα αρβυλα, ότι βγάλατε εσκεμενα τα καρτελακια μέσα και τα κόψατε, και ότι αρχίζεις να πιστεύεις ότι είναι κινέζικα, θα δεις τι απάντηση θα πάρεις. Που δεν θα του πεις και ψέματα.

Δεν καταλαβαίνουν μερικοί, μόνο άμα γίνουν ρεζίλι στα social θα καταλάβουν. Για αυτόν αυτά ούτε 50€ δεν θα κοιστισαν.

Μπορείς να μην ζητήσεις αλλαγή, Άστον να αποφασίσει μόνος του αν δεν θες να το ζητήσεις. Δεν χάνεις κάτι. Το να μας θεωρούν κορόιδα είναι άσχημο.

Αν πας και του πεις ότι τα έβαλα, το πάτημα είναι άθλιο, και ότι αφού το εψαξες και είδες ότι δεν υπάρχει ούτε καν το σήμα πάνω στα αρβυλα, ότι βγάλατε εσκεμενα τα καρτελακια μέσα και τα κόψατε, και ότι αρχίζεις να πιστεύεις ότι είναι κινέζικα, θα δεις τι απάντηση θα πάρεις. Που δεν θα του πεις και ψέματα.

Δεν καταλαβαίνουν μερικοί, μόνο άμα γίνουν ρεζίλι στα social θα καταλάβουν. Για αυτόν αυτά ούτε 50€ δεν θα κοιστισαν.

Μπορείς να μην ζητήσεις αλλαγή, Άστον να αποφασίσει μόνος του αν δεν θες να το ζητήσεις. Δεν χάνεις κάτι. Το να μας θεωρούν κορόιδα είναι άσχημο.
Μόλις κοίταξα εγώ τα δικά μου και έχουν μέσα ταμπελακι και επιγραφή altberg.
Επίσης καμία σχέση το πάτημα τους και η όλη τους συμπεριφορά με αρβυλο ελληνικού στρατού που ανέφερε ο φίλος μπενελι.
Μάλλον το αρβυλο είναι απομίμηση και φυσικά είναι για επιστροφή.

Μόλις κοίταξα εγώ τα δικά μου και έχουν μέσα ταμπελακι και επιγραφή altberg.
Επίσης καμία σχέση το πάτημα τους και η όλη τους συμπεριφορά με αρβυλο ελληνικού στρατού που ανέφερε ο φίλος μπενελι.
Μάλλον το αρβυλο είναι απομίμηση και φυσικά είναι για επιστροφή.
Φίλε μου υποψιάζομαι ότι είναι η περίπτωση που ανέφερε κάποιος άλλος πιο πάνω και είναι ελαφρώς μεταχειρισμένα σε κατάσταση ΑΑ γι'αυτό δεν έχουν καμία επιγραφή , γιατί είχαν και ένα ανεπαίσθητο γδαρσιματακι που δεν του έδωσα σημασία γιατί σκέφτηκα ότι στο βουνό θα γίνουν πολλά.

Πολλές εταιρείες πουλάνε ελαττωματικά είδη Β' διαλογής κοψοχρονιά σε στοκατζίδικα κόβοντας τα ταμπελάκια, για να μην δυσφημίζεται η εταιρεία. Μπορεί το γδαρσιματάκι να το χαρακτήρισε Β' διαλογής.

Πολλές εταιρείες πουλάνε ελαττωματικά είδη Β' διαλογής κοψοχρονιά σε στοκατζίδικα κόβοντας τα ταμπελάκια, για να μην δυσφημίζεται η εταιρεία. Μπορεί το γδαρσιματάκι να το χαρακτήρισε Β' διαλογής.
Αν ο πελάτης δεν το γνωρίζει είναι σαν να σε κοροϊδεύει στην μούρη, ας το γράψει στην περιγραφή ή στον τίτλο (αλλά αν το έγραφε θα έκοβαν όλοι σαπέρα)

Μόλις μίλησα με το αφεντικό και μου είπε ποιος μ@λακας σου είπε ότι το 12 είναι 46 ,δεν μπορώ να πάρω φορεμένο αρβιλο ανταλλαγή και μπες στο fb να τα πουλήσεις. Το μοντέλο είναι πρώτο σε πωλήσεις και μου ήρθε έτσι ,του λέω στην Ινδία να κατασκευζονταν σε υπόγειο με χώμα για πάτωμα στοιχεία και ταμπελακια θα είχε το προϊόν.

Μόλις μίλησα με το αφεντικό και μου είπε ποιος μ@λακας σου είπε ότι το 12 είναι 46 ,δεν μπορώ να πάρω φορεμένο αρβιλο ανταλλαγή και μπες στο fb να τα πουλήσεις. Το μοντέλο είναι πρώτο σε πωλήσεις και μου ήρθε έτσι ,του λέω στην Ινδία να κατασκευζονταν σε υπόγειο με χώμα για πάτωμα στοιχεία και ταμπελακια θα είχε το προϊόν.

Αλίμονο, δεν πειράζει, θα το έχουμε στα υπόψιν στο μέλλον το συμβάν! Ευχαριστούμε πάντως που το μοιράστηκες

Άλλος μλκς και αυτός σαν τον Καρασαββίδη...
Ευτυχώς που υπάρχει το φόρουμ και δεν μένουν κάποια πράγματα κρυφά!

Ποιο ειπαμε είναι το μαγαζί;

Τελικά σε φορτώσαμε εμείς εδώ μέσα και έκανες αυτό που δεν ήθελες...
Να πάρεις τηλέφωνο και να χαλαστείς...
Τη συμπεριφορά του δεν τη συζητώ καν, κρίμα γιατί και πελάτης είμαι (ήμουν) και καλή εικόνα είχα...

Back