Άρβυλα ( Αγορά )

Μόλις μίλησα με το αφεντικό και μου είπε ποιος μ@λακας σου είπε ότι το 12 είναι 46 ,δεν μπορώ να πάρω φορεμένο αρβιλο ανταλλαγή και μπες στο fb να τα πουλήσεις. Το μοντέλο είναι πρώτο σε πωλήσεις και μου ήρθε έτσι ,του λέω στην Ινδία να κατασκευζονταν σε υπόγειο με χώμα για πάτωμα στοιχεία και ταμπελακια θα είχε το προϊόν.
Το 12 είναι το 46 εφόσον εγώ πήρα το 11 για 45.
Δεν μας τα λέει καλά πες του και είμαστε πολλοι εδώ στο φόρουμ.

772 Ε....απο ενα σημειο και μετα χανεται η ουσια του κυνηγιου και παμε σε κατι αλλο.
Παμε σε επιδειξη πλουτου ή νεοπλουτισμου.
Οπως καποιος κανει τενις, γκολφ , κλπ και δειχνει τα πανακριβα παπουτσια και ρουχα του.
Το κυνηγι εχει εντελως αλλη φιλοσοφια....γινεσαι μερος της φυσης με ενα σκισμενο παντελονι και γιλεκο και ταλαιπωρημενα μποτακια και φτηνο μπαικαλ.

Αλλιως η κατασταση παει να γινουμε playstation...

Εγώ πια δεν δίνω σημασία στα κοροϊδευτικα σχόλια των φίλων, ότι το αμάξι έχει γίνει γκρι από τα χρόνια, ότι είναι πανάρχαιο, ότι είναι μοντέλο 2007 και χίλια δυο αλλά...
Εγώ αυτό έχω και ας κοροϊδεύουν όσο θέλουν..

Attachments

• Screenshot_20250219_172245.jpg
    Screenshot_20250219_172245.jpg
    99,4 KB · Προβολές: 58
Το 12 είναι το 46 εφόσον εγώ πήρα το 11 για 45.
Δεν μας τα λέει καλά πες του και είμαστε πολλοι εδώ στο φόρουμ.
Του λέω έχει γίνει μεγάλο θέμα σε κυνηγετικό φόρουμ και μου απαντάει και τι με απειλείς; Όχι του λεω φίλε μου απλώς γράφουμε για τις εμπειρίες μας και στη έκθεση θα περάσω να σε χαιρετισω και μου λέει έλα να πιούμε ρακί .Δεν ξέρω αν θα γινόταν αυτός ο διάλογος σε άλλη χώρα ,κάτι σάπιο υπάρχει .....

Του λέω έχει γίνει μεγάλο θέμα σε κυνηγετικό φόρουμ και μου απαντάει και τι με απειλείς; Όχι του λεω φίλε μου απλώς γράφουμε για τις εμπειρίες μας και στη έκθεση θα περάσω να σε χαιρετισω και μου λέει έλα να πιούμε ρακί .Δεν ξέρω αν θα γινόταν αυτός ο διάλογος σε άλλη χώρα ,κάτι σάπιο υπάρχει .....
ρακί;;;;;
κρητηκός είναι;;

Δεν βαζει νερό στην ρακί του για ενα ζευγάρι παπούτσια των 100ε τα οποία δεν φέρουν κανένα χαρακτηριστικό ποιας εταιρίας ειναι ???
Εχουν χορτάσει χρημα και μας εχουν γραμμενους στα ανωνυμα παπούτσια τους.

Δεν βαζει νερό στην ρακί του για ενα ζευγάρι παπούτσια των 100ε τα οποία δεν φέρουν κανένα χαρακτηριστικό ποιας εταιρίας ειναι ???
Εχουν χορτάσει χρημα και μας εχουν γραμμενους στα ανωνυμα παπούτσια τους.
Παναγιώτη τα χάρισα τα μποτάκια στον κουνιάδο μου και του είπα αν δεν σου αρέσουν δωστα η ριχτα στην ανακύκλωση.

Για μένα έχει φερθεί χαζά.
Εγώ θα σου έστελνα δώρο ένα καφέ ζευγάρι στο νούμερο σου χωρίς καν να ζητήσω πίσω τα μαύρα.
Αυτός τώρα παίζει με τη φήμη του μαγαζιού του για ένα ποσό των 100 ευρώ σκάρτα.
Όπως στρώνει κανείς κοιμάται.

Κάτι ακόμα που παρατήρησα αφού τα είχα φορέσει και ψάχνοντας στο αγγλικό σάιτ της εταιρείας ,οι μπότες δεν ήταν μεγάλες μόνο στο μήκος (γι'αυτο τις κράτησα πίστεψα ότι παλεύεται με έξτρα πάτο και χοντρές κάλτσες) ήταν και στο φάρδος κάτι το οποίο είχα να το δω από τον στρατό σε φαρδιές και κανονικες μπότες ,ποτέ σε ορειβατικά και στις γνωστές μάρκες.Στο αγγλικό σάιτ έχει (5)ΠΈΝΤΕ διαφορετικά φαρδη και προτείνουν την επίσκεψη ακόμα και στην ίδια την εταιρεία για να βρεθεί το κατάλληλο μέγεθος,οπότε που να ξέρεις τι έχει επιλέξει να φέρει ο εισαγωγέας και πως θα μπορούσε να γίνει σωστή αγορά από μακριά .

Κάτι ακόμα που παρατήρησα αφού τα είχα φορέσει και ψάχνοντας στο αγγλικό σάιτ της εταιρείας ,οι μπότες δεν ήταν μεγάλες μόνο στο μήκος (γι'αυτο τις κράτησα πίστεψα ότι παλεύεται με έξτρα πάτο και χοντρές κάλτσες) ήταν και στο φάρδος κάτι το οποίο είχα να το δω από τον στρατό σε φαρδιές και κανονικες μπότες ,ποτέ σε ορειβατικά και στις γνωστές μάρκες.Στο αγγλικό σάιτ έχει (5)ΠΈΝΤΕ διαφορετικά φαρδη και προτείνουν την επίσκεψη ακόμα και στην ίδια την εταιρεία για να βρεθεί το κατάλληλο μέγεθος,οπότε που να ξέρεις τι έχει επιλέξει να φέρει ο εισαγωγέας και πως θα μπορούσε να γίνει σωστή αγορά από μακριά .
Καλημέρα, μ 'αρέσει που σε ρώτησε αν τον απειλείς, όχι Κύριε πες, δεν ανέχομαι να με κοροϊδεύουν, αν ήταν άλλος για κάνα μεγαλύτερο ποσό θα τον έτρεχε και στον συνήγορο του καταναλωτή. Αν θες για το ηθικό κομμάτι και μόνο, ετοίμασε ένα κείμενο και στείλτο στην ίδια την εταιρεία στο εξωτερικό και γράψε αναλυτικά τι γίνεται. Τι διαφήμισε, τι σου πούλησε και τι αντιμετώπιση είχες, στο τέλος ποιο πιθανό είναι να σε βοηθήσει η εταιρεία η ίδια παρά αυτός στην Ελλάδα.

Αν θες βοήθεια να φτιάξεις ένα κείμενο στα Αγγλικά να το στείλεις, πες μου

Παναγιώτη Καλημέρα. Πρίν κάποιες μέρες μου πέρασε διαφημιστικό για αγορά των συγκεκριμένων παπουτσιών τα οποία χώριζε σε 3 κατηγορίες ανάλογα με την κατάστασή τους γιατί τα έφερνε μεταχειρισμένα. Οι τιμές ήταν αν θυμάμαι καλά περίπου 50, 70 και αυτά τα οποία θεωρούσε άριστα τα έδινε 90 ευρώ. Μιλάμε για το ίδιο άρβυλο με το δικό σου μόνο που εξηγούσε ξεκάθαρα ο άνθρωπος ότι επρόκειτο για μεταχειρισμένα και διαφήμιζε των 90 ευρώ(όπως είπα και παραπάνω) ότι ήταν άριστα, σαν καινούργια. Νομίζω ότι ήταν διαφημιστικό του Στεγόσαυρου και δεν θυμάμαι αν ήταν FB η Instagram.
Μάλλον το ίδιο έπαιξε και με το δικό σου παπούτσι. Ήταν άριστο(?) αλλά μεταχειρισμένο και ΟΦΕΙΛΕ να έχει ενημερώσει.

Παναγιώτη Καλημέρα. Πρίν κάποιες μέρες μου πέρασε διαφημιστικό για αγορά των συγκεκριμένων παπουτσιών τα οποία χώριζε σε 3 κατηγορίες ανάλογα με την κατάστασή τους γιατί τα έφερνε μεταχειρισμένα. Οι τιμές ήταν αν θυμάμαι καλά περίπου 50, 70 και αυτά τα οποία θεωρούσε άριστα τα έδινε 90 ευρώ. Μιλάμε για το ίδιο άρβυλο με το δικό σου μόνο που εξηγούσε ξεκάθαρα ο άνθρωπος ότι επρόκειτο για μεταχειρισμένα και διαφήμιζε των 90 ευρώ(όπως είπα και παραπάνω) ότι ήταν άριστα, σαν καινούργια. Νομίζω ότι ήταν διαφημιστικό του Στεγόσαυρου και δεν θυμάμαι αν ήταν FB η Instagram.
Μάλλον το ίδιο έπαιξε και με το δικό σου παπούτσι. Ήταν άριστο(?) αλλά μεταχειρισμένο και ΟΦΕΙΛΕ να έχει ενημερώσει.
Μάλλον αυτή λες 1000004800.jpg

Καλημέρα, μ 'αρέσει που σε ρώτησε αν τον απειλείς, όχι Κύριε πες, δεν ανέχομαι να με κοροϊδεύουν, αν ήταν άλλος για κάνα μεγαλύτερο ποσό θα τον έτρεχε και στον συνήγορο του καταναλωτή. Αν θες για το ηθικό κομμάτι και μόνο, ετοίμασε ένα κείμενο και στείλτο στην ίδια την εταιρεία στο εξωτερικό και γράψε αναλυτικά τι γίνεται. Τι διαφήμισε, τι σου πούλησε και τι αντιμετώπιση είχες, στο τέλος ποιο πιθανό είναι να σε βοηθήσει η εταιρεία η ίδια παρά αυτός στην Ελλάδα.

Αν θες βοήθεια να φτιάξεις ένα κείμενο στα Αγγλικά να το στείλεις, πες μου
Σ ευχαριστώ φίλε μου αλλά το θέμα για μένα έχει τελειώσει, η τελευταία μου ανάρτηση είχε περισσότερο ενημερωτικό χαρακτήρα για τα μέλη επειδή την πάτησα τι να προσέχουμε ,μπορεί να είναι κι άλλα που δεν έπεσαν στην αντίληψη μου.

Back