George Ant.
Staff member
και πολύ καλά έκανεςη τελευταία μου ανάρτηση είχε περισσότερο ενημερωτικό χαρακτήρα για τα μέλη
και πολύ καλά έκανεςη τελευταία μου ανάρτηση είχε περισσότερο ενημερωτικό χαρακτήρα για τα μέλη
Μάλλον αυτή λες View attachment 95890
Ακριβώς. Δεν θυμόμουν από που την είχα δεί. Αυτή είναι.Μάλλον αυτή λες View attachment 95890
τύποσε μπλούζακι με την απάντηση που σου έδωσε και πηγενε και χερέτα τον στην έκθεση......Σ ευχαριστώ φίλε μου αλλά το θέμα για μένα έχει τελειώσει, η τελευταία μου ανάρτηση είχε περισσότερο ενημερωτικό χαρακτήρα για τα μέλη επειδή την πάτησα τι να προσέχουμε ,μπορεί να είναι κι άλλα που δεν έπεσαν στην αντίληψη μου.
Και να εισπράξει μια ωραιότατη μήνυση για δυσφημιση...τύποσε μπλούζακι με την απάντηση που σου έδωσε και πηγενε και χερέτα τον στην έκθεση......
με αναμνηστική φώτο μετά
Φοβερό παπούτσι και σκυλί! Είχε περάσει από τα χέρια μου κάποια στιγμή
Είναι απατεωνιές φίλε μου μην παραγγείλειςΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ? ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΠΟΨΗΣ??
https://isnicemk.click/product_details/78543421.html
Όχι! Είναι απάτη. Με 50 ευρώ παίρνεις μόνο κάλτσες Crispi.ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ? ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΠΟΨΗΣ??
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ? ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΠΟΨΗΣ??
Είναι απατεωνιές φίλε μου μην παραγγείλεις
Μέχρι πόσα λεφτάΕυχαριστω φιλε, μου φανικε και εμενα καπως περιεργο πολυ κατο η τιμη του, εχετε δει αυτον τον καιρο καποια καλη προσφωρα σε μποτα ετσι ψηλη? να μην βαζη νερο
Το πηρα κ εγω καθως η κυρα δουλευει στην adidas.εγω το πηρα για το χιονοδρομικο κυριως κ καμια βολτα με το σκύλο η κανα γρηγορο απογευματινο τσιχλας.θα συμφωνησω σε ολα οσα ειπες.τιμιο μποτακι θεωρωΑξιολόγηση: Adidas Terrex Μποτάκι – Ιδανικό για Μικρές Βόλτες σε Μεικτό Τερέν
Πρόσφατα απέκτησα τα Adidas Terrex σε μποτάκι στα 100€, με σκοπό να με εξυπηρετήσουν στις καθημερινές βόλτες με τον σκύλο. Το 70% της διαδρομής είναι άσφαλτος και το υπόλοιπο 30% αποτελείται από χωμάτινα μονοπάτια με λάσπη και πέτρες. Μετά από δύο εβδομάδες χρήσης, κατέληξα στα εξής συμπεράσματα:
- Εξαιρετική σόλα: Πολύ καλή πρόσφυση σε κάθε είδους έδαφος (άσφαλτο, χώμα, λάσπη, πέτρα), προσφέροντας αίσθημα ασφάλειας.
- Αδιάβροχο σε ικανοποιητικό βαθμό: Το πέρασμα μέσα από βρεγμένο χορτάρι για αρκετά λεπτά δεν άφησε καθόλου υγρασία να περάσει στο εσωτερικό.
- Εύκολο φόρεμα και βγάλσιμο: Πολύ σημαντικό για καθημερινή χρήση, ειδικά όταν τα φοράς δύο φορές την ημέρα.
- Ζεστό αλλά διαπνέον: Ιδανικό για χειμερινές συνθήκες χωρίς να κάνει το πόδι να ιδρώνει.
- Μέτρια προστασία αστραγάλου: Παρόλο που το μαλακό υλικό βοηθά στο να μην γυρίσει ο αστράγαλος, δεν παρέχει ιδιαίτερη προστασία σε χτυπήματα.
- Σχετικά άκαμπτο και σκληρό: Αν και εφαρμόζει καλά, μετά από αρκετά μέτρα περπατήματος γίνεται αισθητή η σκληρότητα και η ακαμψία της σόλας.
- Όχι για θερμές εποχές: Από την άνοιξη και μετά, πιθανότατα θα είναι αρκετά ζεστό για να φορεθεί άνετα.
Το Adidas Terrex μποτάκι δεν είναι κατάλληλο για κυνήγι ή μεγάλες πεζοπορίες, καθώς η σκληρότητα του θα κουράσει τα πόδια και η προστασία του αστραγάλου είναι περιορισμένη. Ωστόσο, αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για μικρές βόλτες στο βουνό, για βροχερές μέρες στην πόλη και για δευτερεύον μποτάκι.
Για τη χρήση που το πήρα – καθημερινές βόλτες με τον σκύλο σε μεικτό έδαφος – ανταποκρίνεται ικανοποιητικά. Αν ψάχνετε ένα μποτάκι για αυτή τη χρήση, τότε αξίζει τα χρήματά του!
100-120 ευρώΜέχρι πόσα λεφτά
το ειδα αλλα θα ηθελα κατι πιο στιβαροΤο πηρα κ εγω καθως η κυρα δουλευει στην adidas.εγω το πηρα για το χιονοδρομικο κυριως κ καμια βολτα με το σκύλο η κανα γρηγορο απογευματινο τσιχλας.θα συμφωνησω σε ολα οσα ειπες.τιμιο μποτακι θεωρω
Στιβαρό είναι. Ολα εξαρτώνται από την χρήση που θες να κάνεις.το ειδα αλλα θα ηθελα κατι πιο στιβαρο
Για μένα βάλε 30€ παραπάνω και πάρε το AIGLE ALTAVIO MIDτο ειδα αλλα θα ηθελα κατι πιο στιβαρο
Αν είσαι από την Αθήνα σε ένα μήνα είναι η έκθεση, θα έχει σίγουρα προσφορές που θα δεις από κοντά.το ειδα αλλα θα ηθελα κατι πιο στιβαρο