Άρβυλα ( Αγορά )

Τα δικά μου είναι καινούργια για αυθεντικά δεν ξέρω δεν υπάρχει τίποτα που να τα πιστοποιεί.
Αυτό που ξέρω είναι ότι τα μαύρα είναι από άλλον προμηθευτή.
Γι αυτό είχαν και άλλη τιμή όταν είχε νούμερα.
Μου το είπε ο ίδιος για την διαφορά τιμής όπου και δεν μου έκοβε όταν είχε νούμερα.
Όταν πάω σπίτι θα δω για ταμπελακια πατους κτλ...βέβαια εγώ έχω αλλάξει και τους πατους και έχω βάλει καλύτερους.

Λοιπόν η συγκεκριμένη έκδοση είναι η BCHL και έχει ταμπελακια μπροστά στη γλώσσα που γράφει altberg.
Τονίζω ότι υπάρχουν άλλες εκδόσεις που μοιάζουν με αυτή αλλά δεν είναι.
1000007851.jpg1000007852.jpg

Λοιπόν η συγκεκριμένη έκδοση είναι η BCHL και έχει ταμπελακια μπροστά στη γλώσσα που γράφει altberg.
Τονίζω ότι υπάρχουν άλλες εκδόσεις που μοιάζουν με αυτή αλλά δεν είναι.
View attachment 95763View attachment 95764
Τα δικά σου Στέλιο έχουν όλα τα στοιχεία αναγνωρισιμοτητας της μάρκας ακόμα και το ανθρακι κουτί εμένα τίποτα και το χαρτόκουτο απλώς έχει κάποια αυτοκόλλητα με μπαρκοντ

Αυτό που ξέρω είναι ότι τα μαύρα είναι από άλλον προμηθευτή.
Γι αυτό είχαν και άλλη τιμή όταν είχε νούμερα.
Μου το είπε ο ίδιος για την διαφορά τιμής όπου και δεν μου έκοβε όταν είχε νούμερα.
Όταν πάω σπίτι θα δω για ταμπελακια πατους κτλ...βέβαια εγώ έχω αλλάξει και τους πατους και έχω βάλει καλύτερους.
Τα μαύρα μπορεί να είναι κινέζικα ακόμα και η φόδρα είναι διαφορετική ,μάλλον την πάτησα αλλά για 100 € δεν θα το βάλω και μαράζι.

Τα δικά σου Στέλιο έχουν όλα τα στοιχεία αναγνωρισιμοτητας της μάρκας ακόμα και το ανθρακι κουτί εμένα τίποτα και το χαρτόκουτο απλώς έχει κάποια αυτοκόλλητα με μπαρκοντ
Και εκτός από αυτό τα βρίσκω και στο ebay με ακριβώς το ίδιο κουτί τα ταμπελακια και ακριβώς την ίδια σόλα.
Διότι στο σάιτ της altberg τώρα βλέπω άλλες σόλες.

Ίσως είναι κάποια σόλα που να έμπαινε παλιότερα.

Να και το ίδιο ακριβώς αρβυλο στην έκδοση bchl που είναι το μόνο που βρήκα στο διαδίκτυο.

https://www.ebay.co.uk/itm/276569622019

Φίλε μπενελι γύρισε του τα και πάρε τα καφέ που έχει και όλα τα νούμερα να πάρεις το γνήσιο και το σωστό νούμερο.
Στέλιο τα φόρεσα θα τα ειχα γυρίσει αλλα δεν γουσταρω τη διαδικασία, αν βγουν καλά δεν πειράζει απλώς δεν θα ξανά ψωνίσω έτσι.

Στέλιο τα φόρεσα θα τα ειχα γυρίσει αλλα δεν γουσταρω τη διαδικασία, αν βγουν καλά δεν πειράζει απλώς δεν θα ξανά ψωνίσω έτσι.
Οκ...όπως νομίζεις εσύ...το θέμα δεν είναι τα 100 ευρώ.
Το θέμα είναι η εξαπάτηση.
Είμαι ικανός να μην ψωνίσω ξανά από κει λόγο αυτού που αναφέρεις και ας μην την πάτησα εγώ.
Η θα είναι τίμιος ή να πάει να...........
Εγώ θα τα γύριζα.
Δεν μπορείς κύριε να μου πουλάς κάτι που δεν είναι αυτό που μου λες.

Οκ...όπως νομίζεις εσύ...το θέμα δεν είναι τα 100 ευρώ.
Το θέμα είναι η εξαπάτηση.
Είμαι ικανός να μην ψωνίσω ξανά από κει λόγο αυτού που αναφέρεις και ας μην την πάτησα εγώ.
Η θα είναι τίμιος ή να πάει να...........
Εγώ θα τα γύριζα.
Δεν μπορείς κύριε να μου πουλάς κάτι που δεν είναι αυτό που μου λες.
Στέλιο αφού τον έχεις κοντά βλέπεις τι παίρνεις, να ψωνίζεις .Για εμένα δεν χρειαζόμουν μπότες, μου άρεσε η προσφορά και τις πήρα,θα μπορουσα να περιμενω την έκθεση που κι εκει εχει καλές τιμες.Έχω τις γκιμπλι αφόρητες από την έκθεση,μιντλ σε πολύ καλή κατάσταση και τις lowa που θ αντέξουν για μερικές εξόδους.

Στέλιο αφού τον έχεις κοντά βλέπεις τι παίρνεις, να ψωνίζεις .Για εμένα δεν χρειαζόμουν μπότες, μου άρεσε η προσφορά και τις πήρα,θα μπορουσα να περιμενω την έκθεση που κι εκει εχει καλές τιμες.Έχω τις γκιμπλι αφόρητες από την έκθεση,μιντλ σε πολύ καλή κατάσταση και τις lowa που θ αντέξουν για μερικές εξόδους.
Οι άνθρωποι που εξαπατούν δεν μου αρέσουν καθόλου.
Είναι αδίστακτοι.
Και δεν το δέχομαι ακόμη και 20 ευρώ να έκαναν.
Δεν είναι σοβαρό αυτό το πράγμα.
Είμαι περίεργος να δω αν έχουν εμένα ταμπελακια μέσα κτλ...νομίζω έχουν.
Αν δεν....θα βγει χαμένος διότι ξοδεύω αρκετά χρήματα στα άρβυλα.

Το καλό είναι ότι βοηθάτε και τους υπόλοιπους. Εγώ σε τέτοια site με τέτοια πονηρη αντιμετώπιση ούτε € δεν ακουμπαω και ας τα βάλει 10€.

Εγώ θα τα γύριζα πίσω. Ας τα φορέσες, και πάρε τα καφέ. Εδώ μιλάμε για κοροιδια. Να του πεις ακριβώς ότι σου πούλησε ένα αρβυλο με 0 πιστοποίηση ότι είναι αυθεντικό. Δεν τους χαρίζουμε τίποτα, αν το έκανε σε εσένα το έκανε σε άλλους 100 που δεν έχουν ιδέα από φόρουμ να το μάθουν

Το καλό είναι ότι βοηθάτε και τους υπόλοιπους. Εγώ σε τέτοια site με τέτοια πονηρη αντιμετώπιση ούτε € δεν ακουμπαω και ας τα βάλει 10€.

Εγώ θα τα γύριζα πίσω. Ας τα φορέσες, και πάρε τα καφέ. Εδώ μιλάμε για κοροιδια. Να του πεις ακριβώς ότι σου πούλησε ένα αρβυλο με 0 πιστοποίηση ότι είναι αυθεντικό. Δεν τους χαρίζουμε τίποτα, αν το έκανε σε εσένα το έκανε σε άλλους 100 που δεν έχουν ιδέα από φόρουμ να το μάθουν
Ήθελα τα μαύρα και τελικά είναι ένα νούμερο μεγαλύτερα και χωρίς όνομα, δεν πειράζει κάθε φορά που θα τα φοράω θα γράφω για την συμπεριφορά τους και θα μου θυμίζουν να μην είμαι τόσο ευκολοπιστος.

Ήθελα τα μαύρα και τελικά είναι ένα νούμερο μεγαλύτερα και χωρίς όνομα, δεν πειράζει κάθε φορά που θα τα φοράω θα γράφω για την συμπεριφορά τους και θα μου θυμίζουν να μην είμαι τόσο ευκολοπιστος.
Για το νούμερο δεν φταίει εκείνος.
Φταίει όμως για τα υπόλοιπα που αναφέρεις.

Έχω την ίδια ακριβώς άποψη.
Δεν πρέπει να τους αφήνουμε να κάνουνε τέτοια.
Δεν είναι σωστό.

Είδα το βίντεο που στέκεται ο τύπος μέσα στο λακο με νερό και τα παράγγειλα κι εγώ σε μαύρα, 99 ευρώ είναι φοβερή τιμή.View attachment 95705
Μετά από 4ωρο περπατητό έχω να πω ότι ενώ τα είχα δέσει καλά τα πόδια μου έπαιζαν μέσα σαν γαλότσες, με ποναγαν οι αστραγαλοι σε κάθε βήμα ,καμιά στήριξη στους αστραγάλους τόσο που σε ανηφορικές-κατηφορικες κλίσεις διπλωναν και ποναγαν.Ειχα τον νου μου συνέχεια εκεί και όχι σε πουλιά που μου έφευγαν ατουφεκιστα. Σε καμία περίπτωση δεν είναι αρβιλα κυνηγίου για μεγάλες πορείες σε ανώμαλο έδαφος και ιδίως σε βράχια. Μου θυμησαν τα αρβιλα του στρατού που δεινοπαθουσες να τα στρώσεις .Είναι αδιάβροχα στα ψηλά χορταρια.Φταιω που δεν τα γύρισα πίσω για το μέγεθος αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ευκαιρία γιατί υπάρχουν και φθηνότερα αδιάβροχα του στρατού. Μετά από όλα αυτά βγήκε το φύλλο πορείας θα τα χαρισω στον κουνιάδο μου που ασχολείται με χωματουργικα.

Last edited:
Μετά από 4ωρο περπατητό έχω να πω ότι ενώ τα είχα δέσει καλά τα πόδια μου έπαιζαν μέσασαν γαλότσες, με ποναγαν σε κάθε βήμα οι αστραγαλοι
Ειναι νωρις για τοσες ωρες περπατημα, δεν εχουν παρει την φορμα.
Αδικα ταλαιπωρησες τα ποδια σου.
Θα τα φορουσα καθημερινα σε δουλειες πριν τα βαλω να περπατησω πολλες ωρες.

Back