Άρβυλα ( Αγορά )

Καλησπέρα στη παρέα.
Επανέρχομαι για τα Beretta Bryce.......στα θετικά..... σταθερό δε γλυστραει εύκολα, άνετο, ξεκούραστο, περπατάς ώρες και δεν το νιώθεις και τέλος τα θετικά......το μεγάλο αρνητικό......δεν είναι για πολλή νερό.... μπαζει....και μπαζει πολλή...... προσωπική χρήση πλέον, το χειμώνα, θα είναι για κάνα απογευματινό χωρίς πολλή περπάτημα.,.....
Είναι δυνατόν να μπάζει καινούργιο μποτάκι με goretex;
Μήπως είναι ελαττωματικό το συγκεκριμένο;

Καλησπέρα στη παρέα.
Επανέρχομαι για τα Beretta Bryce.......στα θετικά..... σταθερό δε γλυστραει εύκολα, άνετο, ξεκούραστο, περπατάς ώρες και δεν το νιώθεις και τέλος τα θετικά......το μεγάλο αρνητικό......δεν είναι για πολλή νερό.... μπαζει....και μπαζει πολλή...... προσωπική χρήση πλέον, το χειμώνα, θα είναι για κάνα απογευματινό χωρίς πολλή περπάτημα.,.....
Γιάννη συγνώμη με όλο το θάρρος...
Έδωσες 140 ευρώ για αυτό το αρβυλο...
Δεν έδινες αλλά 40 να πάρεις αυτό που είναι Αρβυλο...
https://vasadis.shop/product/hanwag-αρβυλο-nazcat-gtx/

Καλησπέρα στη παρέα.
Γιάννη είναι σπάνιο αρβυλο με gore tex να μπαζει νερά...... σίγουρα δεν πήρε νερό από το πάνω μέρος (από το παντελόνι που βρεχοταν και έτρεξε μέσα); Είναι αυτά που σου πήρε δώρο ο γιος σωστά; Μήπως να επικοινωνουσες με το κατάστημα ή και με την ίδια τη Beretta ; Δε μπορεί καινούργιο αρβυλο με gore tex να πάρει νερό σε ένα μήνα μέσα......

Γιάννη συγνώμη με όλο το θάρρος...
Έδωσες 140 ευρώ για αυτό το αρβυλο...
Δεν έδινες αλλά 40 να πάρεις αυτό που είναι Αρβυλο...
https://vasadis.shop/product/hanwag-αρβυλο-nazcat-gtx/
Τάσο δεν υπάρχει θέμα μην αγχώνεσαι......τα άρβυλα είναι δώρο το γιού μου..... οπότε θα τα κρατήσω όπως και να'χει.

Γιάννη είναι σπάνιο αρβυλο με gore tex να μπαζει νερά...... σίγουρα δεν πήρε νερό από το πάνω μέρος (από το παντελόνι που βρεχοταν και έτρεξε μέσα); Είναι αυτά που σου πήρε δώρο ο γιος σωστά; Μήπως να επικοινωνουσες με το κατάστημα ή και με την ίδια τη Beretta ; Δε μπορεί καινούργιο αρβυλο με gore tex να πάρει νερό σε ένα μήνα μέσα......
Βασίλη τα αγόρασε ιντερνετικά και δεν του είπα τίποτα να μην στεναχωρηθεί......δε τρέχει τίποτα, δόξα το Θεό έχω και άλλα άρβυλα άμα ρίχνει πολλή νερό.....να πέρασε νερό από το παντελόνι πολλή δύσκολο γιατί φορούσα αδιάβροχες γκέτες και το παντελόνι εκεί ήταν στεγνό.....

Είναι δυνατόν να μπάζει καινούργιο μποτάκι με goretex;
Μήπως είναι ελαττωματικό το συγκεκριμένο;
Εαν λέει κάτι αυτό......το νερό μπήκε στη πατούσα, μόνο στο μπροστινο σημείο.....η φτέρνα και η πατούσα πίσω ήταν στεγνά, δεν είχε πάρει σταγόνα.....

Σήμερα το φόρεσα στο μπεκάτσοκυνηγι μου, είχε πολλή υγρασία και δροσοπαγο σε κάποια σημεία....... περπάτησα πολλή σε υγρό έδαφος και δεν έβαλε σταγόνα... εντάξει παιδιά δε θα κάτσω να σκάσω τώρα γι'αυτό......θα είναι πλέον για συγκεκριμένη χρήση και να'μαστε καλά.

Σήμερα το φόρεσα στο μπεκάτσοκυνηγι μου, είχε πολλή υγρασία και δροσοπαγο σε κάποια σημεία....... περπάτησα πολλή σε υγρό έδαφος και δεν έβαλε σταγόνα... εντάξει παιδιά δε θα κάτσω να σκάσω τώρα γι'αυτό......θα είναι πλέον για συγκεκριμένη χρήση και να'μαστε καλά.
Ίσως να ήταν ιδρώτας;

Ίσως να ήταν ιδρώτας;
Μπαααα Βασίλη.....ήταν μούσκεμα τα πόδια......έχω μέτρο σύγκρισης τα Garsport.....5.5 ώρες κυνήγι με ατελείωτη βροχή και πέρασμα από ρυάκια δεν έβαλε σταγόνα......οι κάλτσες ήταν στεγνές όπως τις έβαλα το πρωί.....

Θα πάω το απόγευμα να δω ένα ζευγάρι Crispi laponia.....τα έχει καλός φίλος που του είναι μεγάλα, δύο φορές φορεμένα, τα αγόρασε ιντερνετικά και έπεσε έξω στο νούμερο......αν τελικά μου αρέσουν θα τα πάρω σε γνωστό μου τσαγκάρη να τα τσεκαρει.

Εαν λέει κάτι αυτό......το νερό μπήκε στη πατούσα, μόνο στο μπροστινο σημείο.....η φτέρνα και η πατούσα πίσω ήταν στεγνά, δεν είχε πάρει σταγόνα.....
Κοίτα την σόλα μήπως έχει σκάσει
Την πάτησα και εγώ με καινούργια που λογικά ήταν πολύ καιρό στο ράφι
Εάν δεν λύγιζες την σόλα δεν φαινόταν τίποτα και έλεγα τι διάολο γίνεται
Τα έχω στο πατρικό μου,θέλω να τα σολιάσω γιατί είναι σχεδόν άθικτα, με την πρώτη ευκαιρία θα βάλω φωτογραφία

Καλησπέρα στη παρέα.
Κρίμα 1ο φορεμένο και με gore-tex.
Με έβαλες σε πολύ σκέψη μιας και καλό έβλεπα το Beretta Zambezi High gtx που έχει τον ίδιο συνδιασμός υλικών στο πάνω μέρος...

και η γαλοτσες τι θα γηνουνε ρε παιδεςςς θα μηνουνε στα ραφιααα .yel. .yel. κανενα μποτακι δεν ειναι πηρες αδιαβροχο ασε της παπαριες που μας λενεεεε,,γιαυτο γαλοτσα και κυνηγα μεσα στης λασπες την παχνι στα ρεματαααα.my man.
Υπάρχουν μποτάκια στεγανά Σάκη.
Εμένα τα Aku είναι στεγανά σαν γαλοτσες.
Aku με που σου λέω :cool:

Υπάρχουν μποτάκια στεγανά Σάκη.
Εμένα τα Aku είναι στεγανά σαν γαλοτσες.
Aku με που σου λέω :cool:
Ποιο μοντέλο; Πέρυσι Φλεβάρη με παγωμενη υγρασια στα χορταρια εγινα μουσκεμα, περιμενα να βγει ο ηλιος για να ζεσταθω λιγο και εριχνα καντηλια.
Τα μοναδικά στεγανά που εχω φορεσει τοσα χρόνια ηταν τα meindl island αλλα σε έπιανε κραμπα απ το βαρος

Ποιο μοντέλο; Πέρυσι Φλεβάρη με παγωμενη υγρασια στα χορταρια εγινα μουσκεμα, περιμενα να βγει ο ηλιος για να ζεσταθω λιγο και εριχνα καντηλια.
Τα μοναδικά στεγανά που εχω φορεσει τοσα χρόνια ηταν τα meindl island αλλα σε έπιανε κραμπα απ το βαρος
Conero.
Σε συνδυασμό επίσης με γκέτες Gore-Tex είναι κυριολεκτικά γαλοτσες.
Γκέτες μόνο σε βροχή/χιονόπτωση ή μετά από βροχή/χιόνι.

Και έχω και Beretta δύο ζευγάρια..... το ένα όλο δέρμα πολύ καλό αλλά σχετικά χαμηλό και δεν το φόρεσα πολύ στο κυνήγι. Μου γύρισε δύο φορές το πόδι και τα έχω μόνο για δουλειές.... το δεύτερο ζευγάρι μου το χάρισαν λόγω λάθους στο νούμερο. Το φόρεσα μια δυο φορές αλλά δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη

Back