Άρβυλα ( Αγορά )

500€ μου έπιασαν ανταλλαγή ένα Ρενό 19 το 2010, καλά παμε.big smile.
Έχει ξεφύγει η ακρίβεια γενικά σε ευρωπαϊκό - δυτικό αμερικανικό επίπεδο

Ένα ξενοδοχείο που είχα μείνει στην Βιένη το 18 για ένα ένα βράδυ είχα πληρώσει 100 ευρω και φέτος που κοίταξα έκανε 310 χωρίς κάποια ανακαίνιση η κάτι τέτοιο τότε ήταν καινούργιο

Ένα ξενοδοχείο που είχα μείνει στην Βιένη το 18 για ένα ένα βράδυ είχα πληρώσει 100 ευρω και φέτος που κοίταξα έκανε 310 χωρίς κάποια ανακαίνιση η κάτι τέτοιο τότε ήταν καινούργιο
Ο πόλεμος βλέπεις .big smile.

Ολα στημενα ειναι καη σκοπιμα!
Ολα
Μετα την μπιζνα του κορονοιου επρεπε να συνεχισει το φαγοποτι οποταν με τους πολεμους το καταφεραν
Η ουκρανια εχει πωληθει
Οι ουκρανοι γυρνανε με βαλιτσες λεφτα
Οι μεγαλοι εχουν βαλει χερι σε τεραστιες εκτασεις
Οι κυβερνησεις εχουν γεμισει τα αμπαρια τους με δικαιολογια την ακριβεια
Και υπαρχει και κοσμος πιυ τους πιστευει κιολας οτι ολα αυτα ειναι διακιολογημενα
Ειτε για τα καθημερινα αγαθα ειτε για τα φυσιγγια ειτε ειτε ειτε!
Καντε ενα σχεδιαγραμα και βαλτε τα κατω να δειτε οτι ισχυει απολυτα
Πηγαν να πεσουν τα καυσιμα και μπηκαν ξαφνικα στην μεση οι χουθι
Ολα σχεδιασμενα ειναι
Ολα

Να τα βλεπουν στο ραφι να ληγουν μεχρι να τιμολογιουν οτι πρεπει οσο πρεπει
Μην τρελαίνεστε με τις τιμές, εφόσον υπάρχει αγοραστικό κοινό, βγάζουν και άρβυλα σε τέτοιες τιμές οι εταιρείες. Υπάρχει και το NXT που είναι στα 577€ και τι να λέει; Όποιος μπορεί τα διαθέτει.

Αν ήταν δεν θα έβγαζαν και Ferrari επειδή δεν μπορούν να τις αγοράσουν. Έτσι έκραζαν και τα iPhone για τις τιμές, 700-800-1000€ και τώρα έχει και η κουτσή Μαρία, ακόμα και τα ανήλικα

Χαίρομαι όταν η άποψη μου βοηθάει συναδέλφους και εύχομαι να βγουν γερά διότι αν δεν τα ευχαριστηθεις θα στενοχωρηθω.

Έχω ξαναπεί....εγώ προσωπικά δεν τους ξαναδίνω αυτά που ζητάνε....δεν μου χρειάζεται.
Αυτό το παπούτσι είναι τίμιο..έχει καλή εφαρμογή στο πόδι μου και στο περπάτημα είναι άνετο......η απουσία αδιάβροχης μεμβράνης ποσός με ενδιαφέρει,να την βάλουν στον πάτο τους τόσα που ζητάνε......γίνεται δουλειά και με ένα κουτάκι λίπος στα έξι ευρώ.

Θα ήθελα οι 3 τελευταίες σειρες κόπιτσες που περνάνε τα κορδόνια να είναι ανοικτές αντί για κλειστές.....

Αν θέλει κάποιος να τα δοκιμάσει το Sportshoes στην Αγγλία έβγαλε τα Vasque από 200 λίρες στις 40 λίρες (48€), έχουν μεβράνη Gore-Tex, τα μεταφορικά για Ελλάδα είναι στις 20 λίρες, περίπου δηλαδή ένα 70άρι θα βγουν τα μποτάκια αυτά κομπλέ με μεταφορικά, μου άρεσε και πολύ η σόλα που έχει. λυπάσαι να τα βάλεις και για κυνήγι

VAS23_1000_1__02199.jpgVAS23_1000_7__23569.jpg

review: https://www.world-of-waterfalls.com/vasque-st-elias-gtx-waterproof-hiking-boot-review/
link αγοράς: https://www.sportsshoes.com/product/vas23/vasque-st.-elias-gore-tex-walking-boots

Έχει και PayPal για αγορά εννοείται

Αν θέλει κάποιος να τα δοκιμάσει το Sportshoes στην Αγγλία έβγαλε τα Vasque από 200 λίρες στις 40 λίρες (48€), έχουν μεβράνη Gore-Tex, τα μεταφορικά για Ελλάδα είναι στις 20 λίρες, περίπου δηλαδή ένα 70άρι θα βγουν τα μποτάκια αυτά κομπλέ με μεταφορικά, μου άρεσε και πολύ η σόλα που έχει. λυπάσαι να τα βάλεις και για κυνήγι

View attachment 94183View attachment 94184

review: https://www.world-of-waterfalls.com/vasque-st-elias-gtx-waterproof-hiking-boot-review/
link αγοράς: https://www.sportsshoes.com/product/vas23/vasque-st.-elias-gore-tex-walking-boots

Έχει και PayPal για αγορά εννοείται
Τελωνείο δεν έχουν; Η Αγγλία πλέον δεν ανήκει στην ΕΕ, για αυτό ρωτάω.

Πρώτη φορά το βλεπω αυτό.
Συνήθως έχουν τελωνειο προϊόντα από u.k
Το έχουν κάνει πολλοί τώρα τελευταία, ενσωματώνουν ή επιβαρύνονται τους δασμούς (εν προκειμένω τον ΦΠΑ), γιατί μετά το Brexit χάσανε όλη την Ευρωπαϊκή πελατεία

Το έχουν κάνει πολλοί τώρα τελευταία, ενσωματώνουν ή επιβαρύνονται τους δασμούς (εν προκειμένω τον ΦΠΑ), γιατί μετά το Brexit χάσανε όλη την Ευρωπαϊκή πελατεία
Το θέμα είναι να γίνεται αντιληπτό από τους δικούς μας φωστήρες στο τελωνείο

Το θέμα είναι να γίνεται αντιληπτό από τους δικούς μας φωστήρες στο τελωνείο
Μια χαρά δουλεύει το σύστημα, μην το φοβάσαι.
Με αντίστοιχη εταιρεία στο ΗΒ που αγόρασα παπούτσια ήρθαν την επόμενη μέρα (!) με DHL και επειδή τα επέστρεψα με δική τους χρέωση (ήρθε η DHL και τα πήρε) και μου ζήτησαν να εσωκλείσω το αποδεικτικό επιστροφής για να πάρουν πίσω τους φόρους που κατέβαλαν.
Και για να σας προλάβω, όχι δεν ήταν άρβυλα... .big smile. (αν και κόστιζαν το ίδιο), για γάμο ήταν...
και πάλι όχι... δεν παντρευόμουν εγώ :p

Πάντως αν ψάχνει κάποιος επίσημο παπούτσι γάμου το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Άλεξ ακούς;;;;

Έχω ξαναπεί....εγώ προσωπικά δεν τους ξαναδίνω αυτά που ζητάνε....δεν μου χρειάζεται.
Αυτό το παπούτσι είναι τίμιο..έχει καλή εφαρμογή στο πόδι μου και στο περπάτημα είναι άνετο......η απουσία αδιάβροχης μεμβράνης ποσός με ενδιαφέρει,να την βάλουν στον πάτο τους τόσα που ζητάνε......γίνεται δουλειά και με ένα κουτάκι λίπος στα έξι ευρώ.

Θα ήθελα οι 3 τελευταίες σειρες κόπιτσες που περνάνε τα κορδόνια να είναι ανοικτές αντί για κλειστές.....
Κι εγώ θα τις ήθελα ανοιχτές.
Το αρβυλο λέει στην περιγραφή ότι είναι αδιάβροχο.
Το πέρασα όμως και ένα λίπος για πολλούς λόγους.
Κι εγώ τις ίδιας φιλοσοφίας είμαι.
250 και 300 + δεν ξαναδινω.
Τέλος.
Θα κυνηγήσουμε και με πιο φθηνά αρβύλα μια χαρά.
Έλεος.

Back