Τα jek είναι ανθεκτικά και ελαφριά.Δεν θελω να ειναι πανω απο 700 γραμ .τα αρβυλα Μετα απο 3-4 ωρες με κουραζουν Ασ κρατησουν λιγοτερο
Κάπου στα 650 ίσως και πιο κάτω
Δε θυμάμαι ακριβώς.
Τα jek είναι ανθεκτικά και ελαφριά.Δεν θελω να ειναι πανω απο 700 γραμ .τα αρβυλα Μετα απο 3-4 ωρες με κουραζουν Ασ κρατησουν λιγοτερο
Meindil ειναι ; Να το ψαξω ,θελω να εχω 2 ζευγαρια τουλαχιστον καλα και ενα που εχει παλιωσει για τα εκπεδευτικα Ευχαριστω πολυParadiso 650 γρ
Ναι παπουτσαρεςMeindil ειναι ; Να το ψαξω ,θελω να εχω 2 ζευγαρια τουλαχιστον καλα και ενα που εχει παλιωσει για τα εκπεδευτικα Ευχαριστω πολυ
Σίγουρα όλες οι εταιρείεςΚαταπληκτικά άρβυλα, σε μεγαλύτερα νούμερα είναι λίγο πιο βαριά αλλά δεν θα σε κουράσουν ποτέ. Οι εταιρείες για ευνόητους λόγους δίνουν βάρος για μικρά νούμερα
Νο 46:
View attachment 61838
Το 42.Σίγουρα όλες οι εταιρείες
Νομίζω το 40 μετράνε
To crispi valdresse gtx Φοβερο μποτακι .Ελαφρυ ανθεκτικο .και αδιαβοχο Το εχω τεταρτο χρονο και ακομα δεν μπαζουν .Αυτο θα ξαναπαρω .Το μονο που τα εχουν ακριβα .Εγω τα ειχα παρει 230 και τωρα κοιταζα 290 .Έπειτα απο ένα σολιασμα στα burma μετα απο 5 χρόνια ( μετα απο το σολιασμα και σχεδον 20 χρονια συνολικα) εχουν αρχισει να ξεκολλάνε στα πλάγια κοντα στη μύτη και τα δυο. Τα πήγα σε εναν τσαγγαρη και τα κόλλησε μπας και βγεί η χρονιά αλλα με υγρασιές κλπ παλι ξεκόλλησαν. Θελω κατι πιο ελαφρύ κι εγω δει το crispi laponia και το meindl paradiso. Και τα δύο ακριβά, αλλα για τα πόδια μου θα τα δώσω. Γνώμες απο χρήστες;
Laponia είναι μαλακό και ζεστό για το καρτέρι ίσως καλύτερο από το παραντισοΈπειτα απο ένα σολιασμα στα burma μετα απο 5 χρόνια ( μετα απο το σολιασμα και σχεδον 20 χρονια συνολικα) εχουν αρχισει να ξεκολλάνε στα πλάγια κοντα στη μύτη και τα δυο. Τα πήγα σε εναν τσαγγαρη και τα κόλλησε μπας και βγεί η χρονιά αλλα με υγρασιές κλπ παλι ξεκόλλησαν. Θελω κατι πιο ελαφρύ κι εγω δει το crispi laponia και το meindl paradiso. Και τα δύο ακριβά, αλλα για τα πόδια μου θα τα δώσω. Γνώμες απο χρήστες;
Ναι τον εφαγα με ΣΟΚΟΛ σε μια φερμα πριν 18 δισεκατομμύρια χρόνια στην DOHA
Λοιπον, υστερα απο 5-6 χρησεις στο κυνηγι να γραψω εντυπωσεις.Εγω παλι, λογω black friday, πηρα αυτα.
View attachment 61435
Αλλη κατηγορια σιγουρα. Εχω ομως τα Lowa tibet gtx για βαρια χρηση κ ηθελα κατι ελαφρυ.
Κοιτουσα τα Adidas terrex ax3 καθως κ τα Salomon.
Τυχαια τα ειδα με 50% κ τα πηρα 45ε.Ειναι τα Hitec Torca. Ειχα παρει πριν καμια 20ετια παλι Hitec για τη δουλεια κ ειχα μεινει ευχαριστημενος.
Μεσα στη βδομαδα τα περιμενω, για να δουμε...
αμα ειναι αδιαβροχα μην μιλας καθολου,Λοιπον, υστερα απο 5-6 χρησεις στο κυνηγι να γραψω εντυπωσεις.
Αδιαβροχα, ελαφρια κ αναπνεοντα. Με αυτη τη προοπτικη τα αγορασα κιολας.
Σιγουρα δεν εχουν το στιβαρο πατημα ενος ακριβου παπουτσιου. Ουτε αυτη την αισθηση του "γαντιου" που εχεις οταν γλιστραει το ποδι μπαινοντας σε ενα καλο παπουτσι.. Αν πατησεις πετρα στραβα μετακινειται το ποδι μεσα στο παπουτσι.
Στην τιμη που τα πηρα σιγουρα θα τα ξαναγοραζα
Καλοφορετα με Υγεια!Χθες στο βουνό, πέτρα και πουρναρι επεσα δυο φορές απο γλυστριμα με τις γαλοτσες, ευτυχώς με βοήθησε ο Άγιος που γιόρταζε και δε χτύπησα, οπότε σήμερα ηταν επιτακτική ανάγκη η αγορά αρβυλων. Επιλογές στο τοπικό κατάστημα λίγες, δοκίμασα και τα 4 μοντέλα των εταιρειών που είχε διαθέσιμα. Lytos, Beretta, Grisport, Crispi. Απέρριψα τα Crispi λόγω τιμής, ηθελα ενα ελαφρύ, άνετο και σχετικά οικονομικό, τα πρόβαρα, περπατησα μεσα στο μαγαζί και τελικά τα πιο άνετα και φιλικά ηταν τα lytos και τα οποία τελικα πήρα. Δεν εδω τρελές απαιτήσεις, για τα λεφτά τους.
View attachment 62703View attachment 62704View attachment 62705
* Αν ξέρετε κάποιον πάτο για έξτρα άνεση καλα θα ηταν.
Χθες στο βουνό, πέτρα και πουρναρι επεσα δυο φορές απο γλυστριμα με τις γαλοτσες, ευτυχώς με βοήθησε ο Άγιος που γιόρταζε και δε χτύπησα, οπότε σήμερα ηταν επιτακτική ανάγκη η αγορά αρβυλων. Επιλογές στο τοπικό κατάστημα λίγες, δοκίμασα και τα 4 μοντέλα των εταιρειών που είχε διαθέσιμα. Lytos, Beretta, Grisport, Crispi. Απέρριψα τα Crispi λόγω τιμής, ηθελα ενα ελαφρύ, άνετο και σχετικά οικονομικό, τα πρόβαρα, περπατησα μεσα στο μαγαζί και τελικά τα πιο άνετα και φιλικά ηταν τα lytos και τα οποία τελικα πήρα. Δεν εδω τρελές απαιτήσεις, για τα λεφτά τους.
View attachment 62703View attachment 62704View attachment 62705
* Αν ξέρετε κάποιον πάτο για έξτρα άνεση καλα θα ηταν.
Εγώ έχω uriel. Αν δεν βρεις σε φαρμακείο της περιοχής σου ψάξε στο νετ. Βγάζει πολλούς τύπους. Έχω και αυτούς που το υλικό τους μοιάζει με σιλικόνη και τους άλλους τους κλασικούς. Καλύτεροι σίγουρα αυτοί με την σιλικόνη. Καλορίζικα και καλοφορετα φίλε μου.
Ευχαριστώ παιδιάΚαλοφόρετα Γιάννη.
Από το φαρμακείο ή απο καπου με ανατολικά είδη αν πας θα βρεις πολύ κους πάτους που θα βοηθούν στο πόδι να πατάει καλά και άνετα.