Καλοριζικα Τάσο μεγιες φίλε.Τελικά κατέληξα στα lytos rocker ox 11..Καλή η κακή αγορά δεν ξέρω..
Ο χρόνος θα δείξει σύντομα..Δεν έχω και πολλές απαιτήσεις..Το μόνο που ζητάω είναι να μην ρεμπελεψουν πριν την ώρα τους..
photo share
Καλοφόρετα Τάσο....Τελικά κατέληξα στα lytos rocker ox 11..Καλή η κακή αγορά δεν ξέρω..
Ο χρόνος θα δείξει σύντομα..Δεν έχω και πολλές απαιτήσεις..Το μόνο που ζητάω είναι να μην ρεμπελεψουν πριν την ώρα τους..
photo share
Καλοφόρετα Τάσο, να τα λιώσεις στα βουνά και στους λόγγους με υγεία!!!Τελικά κατέληξα στα lytos rocker ox 11..Καλή η κακή αγορά δεν ξέρω..
photo share
Τιμια ειναι!καλησπερα στους φιλους για τα grisport αρβυλα εχει κανεις ιδεα ειναι καλα? http://must-dive.gr/eshop/index.php?main_page=index&cPath=1844_1455_1469_2317 σκεφτομαι να παρω καποιο απο τα μεσαια μοντελα
Τασο καλοφορετα να τα ευχαριστηθεις !!!!Τελικά κατέληξα στα lytos rocker ox 11..Καλή η κακή αγορά δεν ξέρω..
photo share