Το suede δεν νομίζω ότι είναι και τόσο καλό ειδικά σε λάσπη κτλ.Δεν καθαρίζει και εύκολα σε σχέση με nobuk
Το suede δεν νομίζω ότι είναι και τόσο καλό ειδικά σε λάσπη κτλ.Δεν καθαρίζει και εύκολα σε σχέση με nobuk
Ωχ Ναι δεν το είδα 43 φοραωΚαλό παπούτσι αλλά από το συγκεκριμένο κατάστημα στο νούμερο που υπάρχει διαθέσιμο δεν νομίζω να σου μπαίνει...
Πουρνάρια πέτρες και αγκάθια όπως το είπες άστο τότε δεν κάνουν ευχαριστώ για την βοήθειαΈχε υπόψη σου ότι είναι συνδυασμός cordura και δέρμα και ότι δεν έχει περιφερειακή κάλυψη με λάστιχο. Αν κυνηγάς σε μέρη με πουρνάρια, πέτρες και αγκάθια υπάρχει κίνδυνος να σχιστεί η cordura και να είναι εκτεθειμένη η μεμβράνη......αν τα θέλεις για να περπατάς σε μονοπάτια καθαρά και χωματόδρομους είναι εξαιρετικά.
Ψάξε να το βρεις στο νούμερο σου ασχετου χρώματος.εγω τα πήρα σε μαύρο τα slope στα 129€Πωπω φίλε με έφτιαξες τη λετε γι αυτά εδώ πολύ ελαφρά και 525 γρ τα έχει κανείς λέει ότι είναι και αδιαβροχα
https://www.survival.gr/arvyla-aku-winter-slope-max-gore-tex?mfp=3o-[13],stock_status[7]&sort=p.price&order=ASCΠουρνάρια πέτρες και αγκάθια όπως το είπες άστο τότε δεν κάνουν ευχαριστώ για την βοήθεια
Με 20 ευρώ πάνω θα πάρει το zenith..... από το ίδιο κιόλας μαγαζίhttps://www.survival.gr/arvyla-aku-winter-slope-max-gore-tex?mfp=3o-[13],stock_status[7]&sort=p.price&order=ASC
Για κοίτα αυτό,όλο δέρμα σε πολλά νούμερα και καλή τιμή.
Πιο διαλύθηκε φίλε το κενετρεκ;Ακριβώς έτσι. Εμένα με το ζόρι έβγαλαν 2η χρόνια σε πέτρα. Διαλύθηκε τελείως το παπούτσι.
Aku Slope νομίζωΠιο διαλύθηκε φίλε το κενετρεκ;
Πιο διαλύθηκε φίλε το κενετρεκ;
Αφού είσαι beretakias , bereta έπρεπε να πάρεις!!! ( Αφού έχει αυτή την μεμβράνη πιστεύω όντως να μην σου πάρουν νερά.)Μετά από 6 σεζόν (συμπεριλαμβανομένου και ενός σολιασματος και ρεκτιφιε) ήρθε η ώρα να αντικαταστήσω σιγά σιγά τα aku slope leather. Παρότι έχουν μια σεζόν ακόμα να βγάλουν θα τα αφήσω για πιο light καταστάσεις και καμιά αγροτική δουλειά. Για πρώτη φορά δοκιμάζω την τύχη μου στα grisport και επέλεξα ένα μοντέλο της στεγανό με μεμβράνη sympatex (εφάμιλλη της goretex) ελαφρύ, μαλακό και άνετο και χωρίς πολλές πολλές ραφές. Περπατάω αρκετά αλλά πολύ λίγο σε πέτρα πλέον αλλά φουλ σε υγρασιες. Ευελπιστώ να με βγάλει 2-3 γεμάτες σεζόν. Γύρω στα 620γρ το βάρος του στο νο 43 που πήρα και η τιμή του 120€. Όποιος έχει εμπειρία από τη συγκεκριμένη μάρκα ας αναφέρει στο περίπου τι να περιμένω.. View attachment 92110
Tα βαριά κυνηγετικά μποτάκια (κάποια απαράδεκτα βαριά )καταπονούν τα πόδια αλλά το πιό σοβαρόΜετά από 6 σεζόν (συμπεριλαμβανομένου και ενός σολιασματος και ρεκτιφιε) ήρθε η ώρα να αντικαταστήσω σιγά σιγά τα aku slope leather. Παρότι έχουν μια σεζόν ακόμα να βγάλουν θα τα αφήσω για πιο light καταστάσεις και καμιά αγροτική δουλειά. Για πρώτη φορά δοκιμάζω την τύχη μου στα grisport και επέλεξα ένα μοντέλο της στεγανό με μεμβράνη sympatex (εφάμιλλη της goretex) ελαφρύ, μαλακό και άνετο και χωρίς πολλές πολλές ραφές. Περπατάω αρκετά αλλά πολύ λίγο σε πέτρα πλέον αλλά φουλ σε υγρασιες. Ευελπιστώ να με βγάλει 2-3 γεμάτες σεζόν. Γύρω στα 620γρ το βάρος του στο νο 43 που πήρα και η τιμή του 120€. Όποιος έχει εμπειρία από τη συγκεκριμένη μάρκα ας αναφέρει στο περίπου τι να περιμένω.. View attachment 92110
Τα συγκεκριμένα τουλάχιστον είναι πολύ ελαφριάTα βαριά κυνηγετικά μποτάκια (κάποια απαράδεκτα βαριά )καταπονούν τα πόδια αλλά το πιό σοβαρό
είναι η ζημιά που κάνουν κυρίως στην άρθρωση του γονάτου .
Καλοφόρετα, θα τα ευχαριστηθείς, είναι πολύ αξιόλογη εταιρεία,εγώ τα είχα 7 χρόνια και πήρα πάλι τα ίδια, και οικονομικότερα σε σχέση με άλλα.Μετά από 6 σεζόν (συμπεριλαμβανομένου και ενός σολιασματος και ρεκτιφιε) ήρθε η ώρα να αντικαταστήσω σιγά σιγά τα aku slope leather. Παρότι έχουν μια σεζόν ακόμα να βγάλουν θα τα αφήσω για πιο light καταστάσεις και καμιά αγροτική δουλειά. Για πρώτη φορά δοκιμάζω την τύχη μου στα grisport και επέλεξα ένα μοντέλο της στεγανό με μεμβράνη sympatex (εφάμιλλη της goretex) ελαφρύ, μαλακό και άνετο και χωρίς πολλές πολλές ραφές. Περπατάω αρκετά αλλά πολύ λίγο σε πέτρα πλέον αλλά φουλ σε υγρασιες. Ευελπιστώ να με βγάλει 2-3 γεμάτες σεζόν. Γύρω στα 620γρ το βάρος του στο νο 43 που πήρα και η τιμή του 120€. Όποιος έχει εμπειρία από τη συγκεκριμένη μάρκα ας αναφέρει στο περίπου τι να περιμένω.. View attachment 92110
Από προσωπική εμπειρία δεν θα το έλεγα. Σε 1 χρονιά η sympatex έγινε σουρωτήρι. Το goretex ασύγκριτα καλύτερο. Ελπίζω να έτυχε σε εμένα και να σου αντέξουν πολλές χρονιές.Δεν έχω ακούσει καλά λόγια για τα beretta και τα φοβήθηκα γιατί τα περισσότερα που μου άρεσαν ήταν με κορντουρα με ότι συνεπάγεται αυτό στην αντοχή. Πάντως για τη sympatex που το έψαξα λίγο είναι εφάμιλλη της goretex
Ήταν Ιταλικά......τώρα είναι και αυτά σαν τα φρανκομπενελομπερέτιαΑγόρασα τα aku zenith και γράφουν και γράφουν made in romania αυτά δεν είναι Ιταλικα ξέρει κανείς ;