Άρβυλα ( Αγορά )

Έχε υπόψη σου ότι είναι συνδυασμός cordura και δέρμα και ότι δεν έχει περιφερειακή κάλυψη με λάστιχο. Αν κυνηγάς σε μέρη με πουρνάρια, πέτρες και αγκάθια υπάρχει κίνδυνος να σχιστεί η cordura και να είναι εκτεθειμένη η μεμβράνη......αν τα θέλεις για να περπατάς σε μονοπάτια καθαρά και χωματόδρομους είναι εξαιρετικά.
Πουρνάρια πέτρες και αγκάθια όπως το είπες άστο τότε δεν κάνουν ευχαριστώ για την βοήθεια

Μετά από 6 σεζόν (συμπεριλαμβανομένου και ενός σολιασματος και ρεκτιφιε) ήρθε η ώρα να αντικαταστήσω σιγά σιγά τα aku slope leather. Παρότι έχουν μια σεζόν ακόμα να βγάλουν θα τα αφήσω για πιο light καταστάσεις και καμιά αγροτική δουλειά. Για πρώτη φορά δοκιμάζω την τύχη μου στα grisport και επέλεξα ένα μοντέλο της στεγανό με μεμβράνη sympatex (εφάμιλλη της goretex) ελαφρύ, μαλακό και άνετο και χωρίς πολλές πολλές ραφές. Περπατάω αρκετά αλλά πολύ λίγο σε πέτρα πλέον αλλά φουλ σε υγρασιες. Ευελπιστώ να με βγάλει 2-3 γεμάτες σεζόν. Γύρω στα 620γρ το βάρος του στο νο 43 που πήρα και η τιμή του 120€. Όποιος έχει εμπειρία από τη συγκεκριμένη μάρκα ας αναφέρει στο περίπου τι να περιμένω.. IMG_20241007_144743718.jpg

Μετά από 6 σεζόν (συμπεριλαμβανομένου και ενός σολιασματος και ρεκτιφιε) ήρθε η ώρα να αντικαταστήσω σιγά σιγά τα aku slope leather. Παρότι έχουν μια σεζόν ακόμα να βγάλουν θα τα αφήσω για πιο light καταστάσεις και καμιά αγροτική δουλειά. Για πρώτη φορά δοκιμάζω την τύχη μου στα grisport και επέλεξα ένα μοντέλο της στεγανό με μεμβράνη sympatex (εφάμιλλη της goretex) ελαφρύ, μαλακό και άνετο και χωρίς πολλές πολλές ραφές. Περπατάω αρκετά αλλά πολύ λίγο σε πέτρα πλέον αλλά φουλ σε υγρασιες. Ευελπιστώ να με βγάλει 2-3 γεμάτες σεζόν. Γύρω στα 620γρ το βάρος του στο νο 43 που πήρα και η τιμή του 120€. Όποιος έχει εμπειρία από τη συγκεκριμένη μάρκα ας αναφέρει στο περίπου τι να περιμένω.. View attachment 92110
Αφού είσαι beretakias , bereta έπρεπε να πάρεις!!! ( Αφού έχει αυτή την μεμβράνη πιστεύω όντως να μην σου πάρουν νερά.)

Δεν έχω ακούσει καλά λόγια για τα beretta και τα φοβήθηκα γιατί τα περισσότερα που μου άρεσαν ήταν με κορντουρα με ότι συνεπάγεται αυτό στην αντοχή. Πάντως για τη sympatex που το έψαξα λίγο είναι εφάμιλλη της goretex

Μετά από 6 σεζόν (συμπεριλαμβανομένου και ενός σολιασματος και ρεκτιφιε) ήρθε η ώρα να αντικαταστήσω σιγά σιγά τα aku slope leather. Παρότι έχουν μια σεζόν ακόμα να βγάλουν θα τα αφήσω για πιο light καταστάσεις και καμιά αγροτική δουλειά. Για πρώτη φορά δοκιμάζω την τύχη μου στα grisport και επέλεξα ένα μοντέλο της στεγανό με μεμβράνη sympatex (εφάμιλλη της goretex) ελαφρύ, μαλακό και άνετο και χωρίς πολλές πολλές ραφές. Περπατάω αρκετά αλλά πολύ λίγο σε πέτρα πλέον αλλά φουλ σε υγρασιες. Ευελπιστώ να με βγάλει 2-3 γεμάτες σεζόν. Γύρω στα 620γρ το βάρος του στο νο 43 που πήρα και η τιμή του 120€. Όποιος έχει εμπειρία από τη συγκεκριμένη μάρκα ας αναφέρει στο περίπου τι να περιμένω.. View attachment 92110
Tα βαριά κυνηγετικά μποτάκια (κάποια απαράδεκτα βαριά )καταπονούν τα πόδια αλλά το πιό σοβαρό
είναι η ζημιά που κάνουν κυρίως στην άρθρωση του γονάτου .

Tα βαριά κυνηγετικά μποτάκια (κάποια απαράδεκτα βαριά )καταπονούν τα πόδια αλλά το πιό σοβαρό
είναι η ζημιά που κάνουν κυρίως στην άρθρωση του γονάτου .
Τα συγκεκριμένα τουλάχιστον είναι πολύ ελαφριά

Καλοφόρετα, θα τα ευχαριστηθείς, είναι πολύ αξιόλογη εταιρεία,εγώ τα είχα 7 χρόνια και πήρα πάλι τα ίδια, και οικονομικότερα σε σχέση με άλλα.

Δεν έχω ακούσει καλά λόγια για τα beretta και τα φοβήθηκα γιατί τα περισσότερα που μου άρεσαν ήταν με κορντουρα με ότι συνεπάγεται αυτό στην αντοχή. Πάντως για τη sympatex που το έψαξα λίγο είναι εφάμιλλη της goretex
Από προσωπική εμπειρία δεν θα το έλεγα. Σε 1 χρονιά η sympatex έγινε σουρωτήρι. Το goretex ασύγκριτα καλύτερο. Ελπίζω να έτυχε σε εμένα και να σου αντέξουν πολλές χρονιές.

Back