Άρβυλα ( Αγορά )

Στα άρβυλα-μποτάκια οι κριτικές είναι πολύ σχετικές διότι ο καθένας τα παίρνει για διαφορετική χρήση.
Γράφουν πχ άνετο στο περπάτημα.
Αλλος κανει περιστασιακά 3 χιλιόμετρα σε στεγνό πατημένο χωματόδρομο και αλλος ολοήμερο κυνηγι πέρδικας.
Γράφουν αδιάβροχα δεν βάζουν νερα και ο ένας εννοεί έβρεξε και δεν μπήκε νερό και ο αλλος εννοεί περπατημα 4 ωρες σε χορτα με υγρασία.

Τι απαράδεκτα βρε εκεί πάνω που γυρίζω ,τα έβαλα γιατί θέλω να τονίσω ανάλογα τη χρήση και τα εδάφη π κυνηγάει ο καθένας γιατί διαβάζω κάτι για 5ατιες 8ατιες αρβύλα
Στο καμπο και στο χωματόδρομο 😉😉😉
Περπατάνε τι περιμένεις να χαλάσουν κιόλας 😂😂😂

Καλημερα στην ομαδα. Θα ηθελα να ρωτησω αν εχετε να προτεινεται ενα μποτακι οικονομικο. Εχω στο μυαλο μου το kayland starland gtx που εχει και goretex και vibram. Το κυνηγι που κανω ειναι κυριος μπεκατσα. Σας ευχαριστω

Καλημερα στην ομαδα. Θα ηθελα να ρωτησω αν εχετε να προτεινεται ενα μποτακι οικονομικο. Εχω στο μυαλο μου το kayland starland gtx που εχει και goretex και vibram. Το κυνηγι που κανω ειναι κυριος μπεκατσα. Σας ευχαριστω
https://agapioskynigi.gr/index.php?route=product/product&manufacturer_id=41&product_id=672
Το έχω από πέρυσι. Πολλή σταθερό, πραγματικά αδιάβροχο, είχα περπατήσει 8 ώρες σε μπεκάτσοκυνηγι και δεν με κούρασαν. Είχα ένα θέμα με σφηξιμο στα δάκτυλα, χαλάρωσα λίγο τα κορδόνια μπροστά και δεν με ξαξαενοχλησε. Έχω και lytos αλλά μόλις φορέσω τα Garsport πραγματικά νιώθεις τη στιβαρότητα.
Σχετικά ελαφριά επίσης σε νο46
IMG_20231201_135957.jpg

https://agapioskynigi.gr/index.php?route=product/product&manufacturer_id=41&product_id=672
Το έχω από πέρυσι. Πολλή σταθερό, πραγματικά αδιάβροχο, είχα περπατήσει 8 ώρες σε μπεκάτσοκυνηγι και δεν με κούρασαν. Είχα ένα θέμα με σφηξιμο στα δάκτυλα, χαλάρωσα λίγο τα κορδόνια μπροστά και δεν με ξαξαενοχλησε. Έχω και lytos αλλά μόλις φορέσω τα Garsport πραγματικά νιώθεις τη στιβαρότητα.
Σχετικά ελαφριά επίσης σε νο46
View attachment 93099
Τιμη φιλε μου;

Τιμη φιλε μου;
Ξέχωρα όμως τι σου λέω εγώ ή και κάποιοι ακόμα, πρέπει να το φορέσεις, οποιοδήποτε αρβύλα..... χωρίς πρόβα παίζεις λαχείο αν θα σου κάνει......πας στο κατάστημα με χοντρή κάλτσα το φοράς και κανείς κάνα 5λεπτο περπάτημα μέσα στο κατάστημα...... επίσης, προσωπικά σε όλα τα άρβυλα αγοράζω ένα νούμερο μεγαλύτερο.....το λίγο μεγαλύτερο διορθώνεται, το λίγο μικρότερο δε παλεύεται.....

Και τα συγκεκριμενα που δεν εχουν nubuck δεν εχει θεμα με τα κλαδια;
Τι θέμα να έχουν; Μέσα στα πυκνά περπατάω ακόμα και βάτα, δε κατάλαβα κάτι ούτε έπαθαν κάτι...... προσωπικά πλέον μόνο με σουετ αγοραζω, τα nubuk θέλουν περιποίηση, κάτι που δεν κάνω.....

Τι θέμα να έχουν; Μέσα στα πυκνά περπατάω ακόμα και βάτα, δε κατάλαβα κάτι ούτε έπαθαν κάτι...... προσωπικά πλέον μόνο με σουετ αγοραζω, τα nubuk θέλουν περιποίηση, κάτι που δεν κάνω.....
Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου.

Back