Καλορίζικα και καλοφόρετα Παύλο .Λοιπόν διάλεξα τα conero γιατί μου άρεσε περισσότερο το δέσιμο το ένοιωθα πιο καλα πάνω στο ποδι μου και επίσης σαν πιο στιβαρό και σταθερό στο περπάτημα,,,στο zenith δεν μου αρεσε η γλωσσα και το δεσιμο που εκανε το αρβυλο με το πόδι αλλα ηταν ελαφρώς πιο μαλακό,,,απλά ελαφρώς
μαζί με δύο παντελόνια μου τα άφησε στα €260 συνολο ,,,,ΑΚU €180 ( από €205 ) + €40 το ένα παντελόνι ( από €50 )
καλοφόρετα Παυλο . πολύ ωραίο παπουτσι !Λοιπόν διάλεξα τα conero γιατί μου άρεσε περισσότερο το δέσιμο το ένοιωθα πιο καλα πάνω στο ποδι μου και επίσης σαν πιο στιβαρό και σταθερό στο περπάτημα,,,στο zenith δεν μου αρεσε η γλωσσα και το δεσιμο που εκανε το αρβυλο με το πόδι αλλα ηταν ελαφρώς πιο μαλακό,,,απλά ελαφρώς
μαζί με δύο παντελόνια μου τα άφησε στα €260 συνολο ,,,,ΑΚU €180 ( από €205 ) + €40 το ένα παντελόνι ( από €50 )
Καλοφορετα ρε φίλε!Λοιπόν διάλεξα τα conero γιατί μου άρεσε περισσότερο το δέσιμο το ένοιωθα πιο καλα πάνω στο ποδι μου και επίσης σαν πιο στιβαρό και σταθερό στο περπάτημα,,,στο zenith δεν μου αρεσε η γλωσσα και το δεσιμο που εκανε το αρβυλο με το πόδι αλλα ηταν ελαφρώς πιο μαλακό,,,απλά ελαφρώς
Καλοφορετα ..!!!Λοιπόν διάλεξα τα conero γιατί μου άρεσε περισσότερο το δέσιμο το ένοιωθα πιο καλα πάνω στο ποδι μου και επίσης σαν πιο στιβαρό και σταθερό στο περπάτημα,,,στο zenith δεν μου αρεσε η γλωσσα και το δεσιμο που εκανε το αρβυλο με το πόδι αλλα ηταν ελαφρώς πιο μαλακό,,,απλά ελαφρώς
Καλοριζικα καλοφορετα Παυλο μεγια και τα παντελονακιαΛοιπόν διάλεξα τα conero γιατί μου άρεσε περισσότερο το δέσιμο το ένοιωθα πιο καλα πάνω στο ποδι μου και επίσης σαν πιο στιβαρό και σταθερό στο περπάτημα,,,στο zenith δεν μου αρεσε η γλωσσα και το δεσιμο που εκανε το αρβυλο με το πόδι αλλα ηταν ελαφρώς πιο μαλακό,,,απλά ελαφρώς
Παύλο, καλορίζικα και καλοφόρετα ..... πως και δεν πηγες το ΣΚ που κάνει 20% έκπτωση;Λοιπόν διάλεξα τα conero γιατί μου άρεσε περισσότερο το δέσιμο το ένοιωθα πιο καλα πάνω στο ποδι μου και επίσης σαν πιο στιβαρό και σταθερό στο περπάτημα,,,στο zenith δεν μου αρεσε η γλωσσα και το δεσιμο που εκανε το αρβυλο με το πόδι αλλα ηταν ελαφρώς πιο μαλακό,,,απλά ελαφρώς