Απο που τα παρήγγειλες; Τα κοιταζα στο trekkinn. Αν είναι άνετα ίσως πρέπει να πάω στο 45. Μάλλον θα πάω να το δοκιμάσω.Γενικα ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα κ ειναι κ ψιλοανετα... Εχω παραγγειλει κ τα Slope αλλα δεν εχουν ερθει ακομα να σου ελεγα συγκεκριμενα...
Απο που τα παρήγγειλες; Τα κοιταζα στο trekkinn. Αν είναι άνετα ίσως πρέπει να πάω στο 45. Μάλλον θα πάω να το δοκιμάσω.
Στέφανε , εγώ έχω τα Conero από το '15 (αγορά από Survival), πήγαινα για τα Zenith αλλά δοκίμασα και τα δύο επιτόπου και κατέληξα στα Conero λόγω του ότι μου τα έδωσε και σε πολύ καλή τιμή.Για πείτε μου λίγο οι κάτοχοι aku πως είναι η φόρμα τους σχετικά με το μέγεθος. Σε αθλητικό φοράω 45 1/2 - 46. Σκεφτομαι να παραγγείλω online το slope. Να πάω στο 46;
Στεφανε εγω φοραω 46 σε όλα τα μποτακια και παπούτσια και σε αθλητικό εχω φορέσει απο 45 μεχρι 47 . Οτι ναναι ...Απο που τα παρήγγειλες; Τα κοιταζα στο trekkinn. Αν είναι άνετα ίσως πρέπει να πάω στο 45. Μάλλον θα πάω να το δοκιμάσω.
Παράλληλα ρε Δημήτρη μια κ το θυμήθεικα.....πήρα πέρισυ ένα ζευγάρι άρβυλα Grisport δν τα λες κ πανάλαφρα....ευχαριστημένος δύο χρόνια.....ανεβαίνω κατεβαίνω πρανές εδάφη γιατί από κάτω τα δόντια τους έχουν ανάποδη φορά......αλλά παρατήρεισα 2-3 φορές πως στο περπάτημα που κάνω με το σκύλο με τσιμπάει η μέση μου.Με ευκαιρία την κουβέντα που κάναμε πριν λίγες μέρες για τις σόλες vibram και το ποσο γλυστράνε , ειχα πει οτι δεν ειναι όλες το ίδιο πραμα. Οι πολύ σκληρες και άκαμπτες γλιστράνε περισσότερο.
Τις τελευταίες μέρες λοιπόν με τη νέα σόλα vibram που έβαλα στα Aku zenith και ενώ είχα διαπιστώσει απο την αρχή πόσο καλά κρατήματα εχει ,έπαθα πλάκα!
Τρεις μέρες σε βράχια βρεγμένα δίπλα στη θάλασσα ,με πολύ πήγαινε έλα για ώρες , με σκαρφαλώματα και το κράτημα που έχει είναι το κάτι άλλο.Και να θέλω, δεν μπορώ να γλιστρήσω !
Μπορώ να πω οτι είναι οτι καλύτερο είχα μέχρι τώρα σε σόλα.Μπορεί η σόλα των Aku zenith να μην γλιστρούσε όπως άλλες πιο σκληρές ,όμως αυτη η vibram που μου έβαλε τώρα ο Αγάπιος ,ειναι άλλο πράμα .
Ετσι να την έχουμε στα υπόψη μας και εμείς όταν χρειαστούμε αντικατάστασηΔημήτρη βγάλε μία φωτό την σόλα αν δεν κάνει κόπο
Παύλο ριξε μια ματια εδώ και με την πρωτη ευκαιρία θα φωτογραφίσω καλύτερα τη σόλα https://www.hunterslife.gr/forums/threads/agapioskynigi-gr®-ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ-ΣΟΛΑΣ-vibram®.2458/Δημήτρη βγάλε μία φωτό την σόλα αν δεν κάνει κόπο
Τα μποτακια αγορα με δοκιμη και με τις καλτσες που συνηθως φοραω στο κυνηγι
Εχει και ενα μοντελο ελαφρα με 75 ευρω λεω να τα παρω γιατι τα MEINDL τα ημαλαια με κουραζουνΠαράλληλα ρε Δημήτρη μια κ το θυμήθεικα.....πήρα πέρισυ ένα ζευγάρι άρβυλα Grisport δν τα λες κ πανάλαφρα....ευχαριστημένος δύο χρόνια.....ανεβαίνω κατεβαίνω πρανές εδάφη γιατί από κάτω τα δόντια τους έχουν ανάποδη φορά......αλλά παρατήρεισα 2-3 φορές πως στο περπάτημα που κάνω με το σκύλο με τσιμπάει η μέση μου.
Έχουν σκληρή σόλα όμως.....
Εχει και ενα μοντελο ελαφρα με 75 ευρω λεω να τα παρω γιατι τα MEINDL τα ημαλαια με κουραζουν
Μιχαλη το περνουν πολλοι και ειναι ευχαριστημενοι εγω πηγα και δεν ειχε το νουμερο μου , Δεν θυμαμε μοντελο αλλα ηταν ολο δερμα χωρις ραφες οταν δω το μοντελο θα σου πω, Καλημερα να εχειςΚαλημερα για ποιο μοντελο grisport Λες;
Φαινονται ωραια...απλα δεν ξερω τι λεει η συγκεκριμενη μαρκαδεν τα εχω ξαναδει ,αλλα πολυ ωραια φαινονται και gordex .