Καλορίζικα φίλε!View attachment 5568. Μόλις παρέλαβα beretta setter 600 γρ βάρος στα 154 ευρώ, vibram και goretex
Καλορίζικα φίλε Βικ πολύ όμορφο!!!View attachment 5568. Μόλις παρέλαβα beretta setter 600 γρ βάρος στα 154 ευρώ, vibram και goretex
Καλορικα Βίκτορα...τι νούμερο είναι κ έχουν αυτό το βάρος;;View attachment 5568. Μόλις παρέλαβα beretta setter 600 γρ βάρος στα 154 ευρώ, vibram και goretex
42Καλορικα Βίκτορα...τι νούμερο είναι κ έχουν αυτό το βάρος;;
Αντε εγινε το πρωτο βήμα! Το επόμενο βήμα ειναι ιδιο "μοντελο" και στονView attachment 5568. Μόλις παρέλαβα beretta setter 600 γρ βάρος στα 154 ευρώ, vibram και goretex
Aπο που τα πήρες e-shop?
Καλορίζικα και καλοφόρετα ....View attachment 5568. Μόλις παρέλαβα beretta setter 600 γρ βάρος στα 154 ευρώ, vibram και goretex
Ευχομαί να τα ευχαριστηθείς τα ...setter και να περάσεις καλά μαζι τους. Το εννοώ .View attachment 5568. Μόλις παρέλαβα beretta setter 600 γρ βάρος στα 154 ευρώ, vibram και goretex
Και εσύ τέκνον βρουτε; είναι το μόνο πράγμα σε σεττερ που έχω και τελευταίο, και αυτή οι παπαρες οι Ιταλοί άκου σεττερ τόσα ονόματα υπάρχουν, με μαγαρισανΕυχομαί να τα ευχαριστηθείς τα ...setter και να περάσεις καλά μαζι τους. Το εννοώ .
Θα σου έλεγα πως εκανες το πρωτο βήμα ,αλλά στο έγραψε ο Κομοτηναίος. Ωστόσο σου λεω πως σε τρώει ο πισινός σου και δίνεις δικαιώματα .
Τωρα σου φταίνε οι Ιταλοί ε ;Και εσύ τέκνον βρουτε; είναι το μόνο πράγμα σε σεττερ που έχω και τελευταίο, και αυτή οι παπαρες οι Ιταλοί άκου σεττερ τόσα ονόματα υπάρχουν, με μαγαρισαν
Τα δοκίμασα και τα αγάπησα... Μάλλον θα τα πάρω και εγώ στο άμεσο μέλλον..Καλησπέρα στην παρέα έχει δοκίμασει καποιος τα Aku Superalp γτ σκέφτομαι για την αγορά τους??
Έχω μια απορία...
Όταν λέμε π. χ. 600γρ. βάρος... εννοούμε το ένα μποτάκι ή το ζευγάρι;;;
Δεν εχει καμια σημασία που ειναι υφασμασματινα και οχι δερμα?To g96 κάνει δουλίτσα
https://www.outstore.gr/xsv/el/home/657-nikwax-tech-wash.htmlΚαλημέρα ξέρει κάποιος καποιο καλο σπρέι αδιαβροχοποιησης?