Εμεις φίλε μαλακίες δεν βάζουμε στο στόμα μας.Κάποιοι άλλοι τις βάζουν.....banana.Καλά τα λέει ο Αρης.
Μην βάζετε στο στόμα σας τον Αραπάκη
Εμεις φίλε μαλακίες δεν βάζουμε στο στόμα μας.Κάποιοι άλλοι τις βάζουν.....banana.Καλά τα λέει ο Αρης.
Το καλό που σου θέλω να συνέλθεις γιατί θα ...νοιώσεις άσχημα.Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι έχω πάθει μια άσχημη ψύξη και φοβάμαι μην έχω πεσμένη απόδοση το Σάββατο..eat.
Ναι ναι αυτό θα με ξεμαγκώσει πως δεν το είχα σκεφτει.hit..hit..hit..hit..hit.δώσουμε μια Ουκρανέζα στο τέλος να την παρεις μαζί για να σε ....."ξεμαγκώσει"
Εσένα θα σου στείλω τον Σιλι να σε τρίψειζόρικα .Ασε που θα σου φέρει και γούρι στις εξορμήσεις.....Παιδια τωρα που το λετε... νιωθω κ εγω λιγοοοο.... μαγκωμενος...
Σήμερα λέω να κατσω να φτιάξω μια τυροκαυτετή αντρίκια και να την φέρω στην ταβέρνα ,γιατί οι μαλάκες οι τσβερνιάρηδες έχουν πλήρη άγνοια περί τυροκαυτερής.Και το κακό είναι πως σ αυτό χάλασαν και οι βόρειοι.
Οπότε ετοιμαστείτε για τεστ !
Ρε μαγκες δεν παμε να βρουμε τον αραπακη να γινει χορηγος στο σαιτ;του εχουμε κανει κ γαμω τις διαφημισεις....θα του πουμε ριχτα τωραΚαλά τα λέει ο Αρης.
εναν κουβα 5 κιλο τυροκαυτερη θελει ο μακης στην καθισια του...του αρεσει πολυ....Για την αντρίκια τυροκαυτερή και το τέστ ούτε κουβέντα γατάκια.......lazy.
Αν ειναι έτσι αστο , δεν φτιάχνω τίποτα .Να παει στον Αραπάκη.εναν κουβα 5 κιλο τυροκαυτερη θελει ο μακης στην καθισια του...του αρεσει πολυ....
να φιάξεις να δούμε πως εννοείς εσύ το αντρίκιαΑν ειναι έτσι αστο , δεν φτιάχνω τίποτα .Να παει στον Αραπάκη.
καλώς τον ανακατωσούραΚαλησπέρα ρεμάλια
Καλα, καλα θα κατσω ησυχος... .goodboy.Εσένα θα σου στείλω τον Σιλι να σε τρίψειζόρικα .Ασε που θα σου φέρει και γούρι στις εξορμήσεις.....
https://www.google.gr/maps/place/Σιβόρων 87, Αθήνα 111 42/@38.0158162,23.6951837,12.82z/data=!4m2!3m1!1s0x14a1a2891c3d59d3:0x20402353d3cca7e5Για θυμίστε οδό ρε μάγκες...
να φιάξεις να δούμε πως εννοείς εσύ το αντρίκια
Είσαι μεγάλος λεβέντης1.Dim63
2.dionisis
3.Vasilis
4.Mάκης
5.Μανος
6. Σταύρος
7.averel
8.Yannis304
9.τζιμης-τσαπ
10. Altair
11.Enduras
12. PANOUTSOS
13.KoTzi
14.ΚYNIGOSDK
15.BeReT
16.Paulos
17.leonidas
18.Xaris
19 mpekatsas9
Πήγα απόψε στον Γμόχ κλαι του είπα οτι το Σάββατο θα έρθω με 20 ρεμάλια να σου αδειάσουμε το μαγαζί.
Να δείτε χαρές που έκανε ,αν και η κουφάλα ειναι πάντα γεμάτος .
Πετιέται μια γρια που είναι στο μαγαζί και μου λέει τι θα γιορτάσετε ; τον Τσίπρα ;.ha ha ha.
Οχι, τον Λεβέντη της απαντάω .......asking.