Ο τελευταίος μπαίνει μηχανη φιλαράκι.Αυτός που θα έρθει τελευταίος,θα κόψει βαγόνι και θα μπει!
Ααααα,όλα κι όλα!!
Ααααα ,ολα κι όλα !
Ο τελευταίος μπαίνει μηχανη φιλαράκι.Αυτός που θα έρθει τελευταίος,θα κόψει βαγόνι και θα μπει!
Ααααα,όλα κι όλα!!
Μην ανησυχείς, "Και οι τελευταίοι έσονται πρώτοι"...Αυτός που θα έρθει τελευταίος,θα κόψει βαγόνι και θα μπει!
Ααααα,όλα κι όλα!
Aυτο το τρενο δένει βαγόνια μόνο μπροστά.Μην ανησυχείς, "Και οι τελευταίοι έσονται πρώτοι"...
Γιαυτό το κάνω. Να ξεκινήσω σιγά σιγά και σε καμιά 30 χρόνια να είμαι έτοιμος. .....Ψημένος έτοιμος να εισέλθω στην πολιτική - έτοιμος να ΠΡΟΣΦΕΡΩ (στην οικογένεια μου μονο, άντε και σε καμμιά ......ανιψούλα ). Τώρα είμαι ...τζόρας. Θελω min. 30 χρόνια ροντάρισμαΑπορω πως δεν "μπηκες" στην πολιτικη....μηπως ειναι η ωρα σου?
Είμαι σίγουρος ότι θα διαπρέψει στη Ρεντίνα ο πρόεδρος.... Με τι κριτήρια τον ψήφισαν ο Θεός και η ψυχή τους. Τουλάχιστον αν έβγαινε Αχτσιογλου θα υπήρχε κάποιο ενδιαφέρον να παρακολουθήσει ο Έλλην λίγο κανάλι της Βουλής γιατι είναι και πολύ μανάρι. Anyway. Οι αρχηγοί των κομμάτων είναι ο καθρέφτης της ελληνικής κοινωνίας και δεν μου αρέσει καθόλου η τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα.https://www.in.gr/2023/09/28/politics/ntynetai-sta-xaki-o-kasselakis/ Εεεε, το παρακάνατε !
Όταν η μέση κυρά Κατίνα ακούει με προσοχή Μπηλιω Τσουκαλά το πρωί και το βράδυ βλέπει να πηδάνε παλούκια για μια τυρόπιτα λες να υπάρξει θέμα με (τον) την πρόεδρο?ενδιαφέρον να παρακολουθήσει ο Έλλην λίγο κανάλι της Βουλής γιατι είναι και πολύ μανάρι. Anyway
Αλέξανδρε τον " πρόεδρο" δεν τον ψήφισε η θεία μου η Μαριγώ. Τον ψήφισε η σημερινή γενιά των 25 - 30 χρόνων και πιο κάτω. Παιδιά που γαλουχήθηκαν με τη ΛΟΑΤΚΙ - βιγκαν κουλτούρα. Ξέρω τι σου λέω, έχω επαφή με αυτές τις ηλικιακές- κοινωνικές ομάδες χωρίς φυσικά να τους κρίνω. Δεν φταίνε τα παιδιά, αυτά διδάχθηκαν από την δάσκαλο που είναι η τηλεόραση και το ίντερνετ νύχτα μέρα. Ακόμα και η " νέα μουσική" τι προγραμματίζει τα παιδιά να σκέφτονται; Πουτανια, ομοφυλοφιλία, χρήση ουσιών, παρανομία... μαγκια κλανιά και κωλο φινιστρινι. Η κοινωνία πρέπει να γίνει πολτός πάση θυσία και αυτό τον πολτό βλέπουμε και αηδιαζουμε εμείς οι σημερινοί "μπουμερς". Θες να ρωτήσεις να μάθεις τι ποσοστό νεαρά παιδιά είναι με ηρεμιστικά; Παιδιά με μηδενικά πρόβλημα αέργοι καταθλιπτικοί; Θα εκπλαγείς αν το ψάξεις.Όταν η μέση κυρά Κατίνα ακούει με προσοχή Μπηλιω Τσουκαλά το πρωί και το βράδυ βλέπει να πηδάνε παλούκια για μια τυρόπιτα λες να υπάρξει θέμα με (τον) την πρόεδρο?