Τα ατομα ανω των 45 θα γίνονται δεκτά με αιματολογικές εξετάσεις τελευταίου εξαμήνουKι εγώ έχω κρατήσει κάτι γενικές αίματος από τα 18 μου...
Last edited:
Τα ατομα ανω των 45 θα γίνονται δεκτά με αιματολογικές εξετάσεις τελευταίου εξαμήνουKι εγώ έχω κρατήσει κάτι γενικές αίματος από τα 18 μου...
Τέτοια τρως ρε γερομπισμπικη και θα φτάσει η χοληστερίνη...3 χιλιόμετρα!!
Λόγω τις ημέρας σήμερα... δεν θα αναφερθώ στα κοσμητικά επίθετα..Θες να τις δημοσιοποιήσω μωρή καρακάξα ;
Για πες μας τα δικά σου
Κατσε να βγάλουμε πρώτα τους σωτήρες και οπου χρειαστει στον επαναληπτικό γύρο και μετα κάνουμε συνέδριο .Χειμώνιασε και φεύγουν τα πουλιά
Γοργά ο πελαργός (μήπως ο Σταχτοτσικνιας ή τρυγονοσουρτης ???) τα πελαγώνει......
Ρεεεεεεε!!!!
Εμείς πότε θα συνεδριάσουμε?????
Ζήλεψα από τις πρόσφατες ψηφοφορίες και δεν κρατιέμαι για τις νέες (αυτοδιοικητικές) που θα εκλέξουμε τους νέους μας ...αρχοντες. Αυτούς που θα μας σώσουν???
Καλόπαιδα, εσείς τα ζωηρά και πριν στεφανωθείτε, δεν βάζετε μπροστά???
Ωχωχωχ, τι συνέδριο θα είναι; Απ'αυτά που λένε 'κάντε κύκλο' ;;;;Κατσε να βγάλουμε πρώτα τους σωτήρες και οπου χρειαστει στον επαναληπτικό γύρο και μετα κάνουμε συνέδριο .
Θα πάρω και τον Κασσελάκη να ρθει.
Το ζητούμενο ειναι ποιός θα κάνει την μηχανή και ποιός την σκευοφόρο?Ωχωχωχ, τι συνέδριο θα είναι; Απ'αυτά που λένε 'κάντε κύκλο' ;;;;
Άμα μπεις στο τραινάκι, αργά ή γρήγορα...Το ζητούμενο ειναι ποιός θα κάνει την μηχανή και ποιός την σκευοφόρο?
Πες του να φέρει και τον Τάιλερ έχει πολλά να προσφέρει!!!Κατσε να βγάλουμε πρώτα τους σωτήρες και οπου χρειαστει στον επαναληπτικό γύρο και μετα κάνουμε συνέδριο .
Θα πάρω και τον Κασσελάκη να ρθει.
Να φερουν τα παιδιά και καμιά μικρή να κατεβει ο Μ.Ο.. Και ας φερει και την μαμά της. Πάλι θα κατεβάσει τον Μ.Ο.Κανονιστε καμμια "εκτονωση" συντομα, διοτι ετσι οπως το πατε, ο μεσος ορος ηλικιας των παρευρισκομενων θα ξεπερασει τα 60 ετη. Εαν λοιπον θελετε να υπαρχει συνεχεια μεριμνηστε ταχιστα!!!
Απορω πως δεν "μπηκες" στην πολιτικη....μηπως ειναι η ωρα σου?Να φερουν τα παιδιά και καμιά μικρή να κατεβει ο Μ.Ο.. Και ας φερει και την μαμά της. Πάλι θα κατεβάσει τον Μ.Ο.
Θα κουβαλάει μπύρες.Πες του να φέρει και τον Τάιλερ έχει πολλά να προσφέρει!!!
Ναι ,και θα φωνάζει η μηχανη ,"κάντε κύκλο ρε παιδιαααα"Ωχωχωχ, τι συνέδριο θα είναι; Απ'αυτά που λένε 'κάντε κύκλο' ;;;;
Ντάξ μωρε ,στο συνέδριό μας προλαβαίνει να ρθει.https://www.in.gr/2023/09/28/politics/ntynetai-sta-xaki-o-kasselakis/ Εεεε, το παρακάνατε !
Αυτός που θα έρθει τελευταίος,θα κόψει βαγόνι και θα μπει!Θα κουβαλάει μπύρες.
Ναι ,και θα φωνάζει η μηχανη ,"κάντε κύκλο ρε παιδιαααα"
Ανατολικού μπλοκ;Άμα έχετε φράγκα πάνω σας θα σας ρίξω τον μέσο όρο με ένα τηλέφωνο.
Αν θα πας να ξανα βαλεις το 112Ανατολικού μπλοκ;
Battle compact blok.Ανατολικού μπλοκ;