https://popaganda.gr/citylife/iparchi-ena-magazi-stin-athina-pou-den-echi-klidia-edo-ke-15-chronia/κοπή πίτας στον Σκαραβαίο
Αυτό εννοείς;;;;;;;
https://popaganda.gr/citylife/iparchi-ena-magazi-stin-athina-pou-den-echi-klidia-edo-ke-15-chronia/κοπή πίτας στον Σκαραβαίο
Μη μου πεις οτι πήγαινες στο σκαραβαίο
Μια φορά σκόνταψα και μπήκα μέσα.Δεν θυμάμαι και πολλά
Πάω στοίχημα ότι προσγειώθηκε στα μαλακά πάντως!Αν σκοντάφτεις να μην πίνεις. Ποτέ δεν ξέρεις πού θα προσγειωθείς
Ναι, είναι και επιλεκτικός. Δεν σκοντάφτει όπου να'ναιΠάω στοίχημα ότι προσγειώθηκε στα μαλακά πάντως!
Έχει κλείσει,αν λες για αυτό, στα Εξάρχεια.Άμα πέσετε στα γάλακτος θα βελτιωθεί και η σκόπευση από το ζουμαρισμα.Εγω προτείνω για κοπή πίτας στον Σκαραβαίο.Στους καρδιακους θα αποσταλεί το κομμάτι τους με κούριερ πόρτα πόρτα.
Δεν μας είπες βγήκες η μας γράφεις από εκεί;;;Μια φορά σκόνταψα και μπήκα μέσα.Δεν θυμάμαι και πολλά
Άλλο είναι άλλο...Έχει κλείσει,αν λες για αυτό, στα Εξάρχεια.
Θα πρέπει πρώτα να περάσουν test κοπώσεως! Ούτε η μισή δεν θα ρθουν !!!Άμα πέσετε στα γάλακτος θα βελτιωθεί και η σκόπευση από το ζουμαρισμα.Εγω προτείνω για κοπή πίτας στον Σκαραβαίο.Στους καρδιακους θα αποσταλεί το κομμάτι τους με κούριερ πόρτα πόρτα.
Αναλόγως σε ποια χέρια έπεσεςΜια φορά σκόνταψα και μπήκα μέσα.Δεν θυμάμαι και πολλά
Δεν τραβάμε ταυτότητες σε τέτοια μαγαζιά εκτός και αν μπει το αλλοδαπών μέσα.Οτι δηλώσεις είσαι...Αναλόγως σε ποια χέρια έπεσες
Αν έπεσες σε ρωσικα είσαι καλά
Τανια λέμε ΤανιαΔεν τραβάμε ταυτότητες σε τέτοια μαγαζιά εκτός και αν μπει το αλλοδαπών μέσα.Οτι δηλώσεις είσαι...
Έλα ντε...2 φίλοι πυροτεχνουργοι της αντιτρομοκρατικης με πήγαν μέσα και χαιρεταγαν το μισό μαγαζί τώρα που θυμάμαι.Δεν μπόρεσαν να ξεχωρίσουν ούτε τις μπόμπες.Εγω τους κουβάλησα στα σπίτια τους που πίνω μπύρα.Τανια λέμε Τανια
Ρε Αλεξ όλο το αλλοδαπών εκεί ξημεροβραδιαζε χα χα
Δεν τους ρωτάς να σου πουν για κανένα καλό φυσίγγι;Έλα ντε...2 φίλοι πυροτεχνουργοι της αντιτρομοκρατικης με πήγαν μέσα και χαιρεταγαν το μισό μαγαζί τώρα που θυμάμαι.Δεν μπόρεσαν να ξεχωρίσουν ούτε τις μπόμπες.Εγω τους κουβάλησα στα σπίτια τους που πίνω μπύρα.
Μόνο από γκαζακια ξέρουν.Δεν τους ρωτάς να σου πουν για κανένα καλό φυσίγγι;
Ό,τι και να του πεις του περίεργου όπως λέει και ο μεγάλος κ. @spiridon δεν θα βγάλεις άκρη...Δεν τους ρωτάς να σου πουν για κανένα καλό φυσίγγι;
Αυτό εννοούσε ο Παναγιώτης!!Μόνο από γκαζακια ξέρουν.
"Κερνάς πουτό;" "Φες χουρό;"Δεν τραβάμε ταυτότητες σε τέτοια μαγαζιά εκτός και αν μπει το αλλοδαπών μέσα.Οτι δηλώσεις είσαι...
Βλέπω τα ξερς καλααα"Κερνάς πουτό;" "Φες χουρό;"