Ναι όντως. Γιατί;Ο κύριος στη δεύτερη φωτογραφία με το λαδί πουκάμισο, λεγεται Δημήτρης?
Ναι όντως. Γιατί;Ο κύριος στη δεύτερη φωτογραφία με το λαδί πουκάμισο, λεγεται Δημήτρης?
Τον ξέρω τον κύριο.Ναι όντως. Γιατί;
Συμμαθητές; Συμπατριώτες; Στρατό;Τον ξέρω τον κύριο.
Μπα κάτι κυνήγια κάναμε μαζί...Με Περικλή και jimpap , καμμια φορά!Συμμαθητές; Συμπατριώτες; Στρατό;
Αν εννοείς τον Περικλή που γράφει για τον καιρό, ήταν κι αυτός εκεί. Δίπλα του.Μπα κάτι κυνήγια κάναμε μαζί...Με Περικλή και jimpap , καμμια φορά!
Ε καλά ,μην το παίρνεις προσωπικά . Ολοι δείχνουν στις φωτογραφίες 10 χρόνια μεγαλύτεροιΒρε Σαρδαναπαλοι τι φωτογραφία μου ανεβάσατε ..10 χρόνια μεγαλύτερος δειχνω
σε βγαλανε ετσι για να μπεις στο κλιμα και εσυΒρε Σαρδαναπαλοι τι φωτογραφία μου ανεβάσατε ..10 χρόνια μεγαλύτερος δειχνω
Εισαι μαρτυριάρης και θα σε μαλώσωσε βγαλανε ετσι για να μπεις στο κλιμα και εσυ
10+++Ε καλά ,μην το παίρνεις προσωπικά . Ολοι δείχνουν στις φωτογραφίες 10 χρόνια μεγαλύτεροι
Χαχαχαχα....μικρέ.....γεροντοκόριασες κι είναι χειρότερο.....Βρε Σαρδαναπαλοι τι φωτογραφία μου ανεβάσατε ..10 χρόνια μεγαλύτερος δειχνω
Κανονίστε να την κόψετε σε κανένα κωλομπαρο γιατί συνέχεια προβατίνα θα σταφιδιασετε.Το επόμενο θα είναι η κοπή πίτας!
Ας ειναι και ζυγούρι δεν πειράζει.Κανονίστε να την κόψετε σε κανένα κωλομπαρο γιατί συνέχεια προβατίνα θα σταφιδιασετε.
Άμα πέσετε στα γάλακτος θα βελτιωθεί και η σκόπευση από το ζουμαρισμα.Εγω προτείνω για κοπή πίτας στον Σκαραβαίο.Στους καρδιακους θα αποσταλεί το κομμάτι τους με κούριερ πόρτα πόρτα.Ας ειναι και ζυγούρι δεν πειράζει.
Θα κανω πέτρα την καρδιά .
Μη μου πεις οτι πήγαινες στο σκαραβαίοΆμα πέσετε στα γάλακτος θα βελτιωθεί και η σκόπευση από το ζουμαρισμα.Εγω προτείνω για κοπή πίτας στον Σκαραβαίο.Στους καρδιακους θα αποσταλεί το κομμάτι τους με κούριερ πόρτα πόρτα.