Θα σερβίρεις και πατσά ;
Θα σερβίρεις και πατσά ;
Για την Πεμπτη 3 Νοε είμαι μέσα.Νομίζω οτι πρεπει να αρχισουμε να μιλαμε για ημερομηνίες .
Την αλλη Πέμπτη ισως;;;
ΠΑΡΟΟΟΟΝ
Ευκαιρία να ξαναμαθουμε για την Μάχη του Μαραθώνα.Για την Πεμπτη 3 Νοε είμαι μέσα.
Με την προϋπόθεση να μας βρείτε φθηνό ξενοδοχείο εκεί κοντά και το πρωί να μας πάτε σε καρτερακι. Και δεν πειράζει, εσείς οι ...ντόπιοι ας φύγετε!!!!
Έρχεστε το απόγευμα για να μας πάτε σε ...απογευματινό.
Ε και το βραδάκι, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ειναι η ρημάδα. Θα επαναληφθεί το δείπνο με τα υπόλοιπα απο το μενού!!! και όσοι πιστοί (επανά) προσέλθετε.
Εκδρομή στο Μαραθωνα!!!!
Άντε και θα αναλάβω να παρουσιάσω την Μάχη του Μαραθωνα. Αυτη του 490 π.Χ. Ντε.
Στις άλλες 2 θα πολεμήσουμε εμείς!!!!
Ε-ΚΔΡΟ-ΜΗ
Ε-ΚΔΡΟ-ΜΗ!!!!
Για την Πεμπτη 3 Νοε είμαι μέσα.
Με την προϋπόθεση να μας βρείτε φθηνό ξενοδοχείο εκεί κοντά και το πρωί να μας πάτε σε καρτερακι. Και δεν πειράζει, εσείς οι ...ντόπιοι ας φύγετε!!!!
Έρχεστε το απόγευμα για να μας πάτε σε ...απογευματινό.
Ε και το βραδάκι, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ειναι η ρημάδα. Θα επαναληφθεί το δείπνο με τα υπόλοιπα απο το μενού!!! και όσοι πιστοί (επανά) προσέλθετε.
Εκδρομή στο Μαραθωνα!!!!
Άντε και θα αναλάβω να παρουσιάσω την Μάχη του Μαραθωνα. Αυτη του 490 π.Χ. Ντε.
Στις άλλες 2 θα πολεμήσουμε εμείς!!!!
Ε-ΚΔΡΟ-ΜΗ
Ε-ΚΔΡΟ-ΜΗ!!!!
Αστα αυτα που ξερεις...πες οτι δεν θες να το μαθουν πολλοι το μαγαζι για απολαμβανεις μονο εσυ το υπεροχο ζυγουριπαιδιά για τους περισσότρερους είναι μακρυά και ο γυρισμός μακρύτερος από το Α.Σούλι
θα πρότεινα άλλη φορά Κυριακή απόγευμα,ας πούμε,με τις γυναίκες-συντρόφους μας και να είναι πραγματικά εκδρομή γιατί η ταβέρνα είναι τέλεια
για την Πέμπτη 3/11 κάπου στην Αθήνα που να βολεύει τους πιο πολλούς η πρόσβαση από Αττική οδο κ.λ.π.
ας πέσουν ιδέες προτάσεις
Σωστος. Μεσα για Κυριακες μεσημερι;παιδιά για τους περισσότρερους είναι μακρυά και ο γυρισμός μακρύτερος από το Α.Σούλι
θα πρότεινα άλλη φορά Κυριακή απόγευμα,ας πούμε,με τις γυναίκες-συντρόφους μας και να είναι πραγματικά εκδρομή γιατί η ταβέρνα είναι τέλεια
για την Πέμπτη 3/11 κάπου στην Αθήνα που να βολεύει τους πιο πολλούς η πρόσβαση από Αττική οδο κ.λ.π.
ας πέσουν ιδέες προτάσεις
Μακάρι να τους μαζέψειςΘα σας έγραφα κι εγω dim63 -Τζουμερκα ....αλλά σκέφτομαι να κάνω μια αντιμάζωξη στα Γιάννενα με τα εκει καλόπαιδα .
.banana.Έτσι για αντιπερισπασμό