Έκτακτο Συνέδριο Μελών Του Φόρουμ

Εγω θα προτεινα 19.30 με 20.00 αλλα εγω τρωω νωρις για βραδυ και δεν ξερω ακομα αν θα μπορω. .yelling.
Βασιλακη....ηη νωρις αρχισανε τα "δεν ξερω...ωω" θα"δουμε" "ισως" αλλα με αυτον τον Αιγαλιωτη που κανεις παρεα δεν περιμενω τιποτα διαφορετικο!!
Οποτε τον παιρνω τηλεφωνο τι κανεις ρε φιλε του λεω τι να κανω εδω.wash. μου λεει,καλα ποσα πατωματα εχει ατελειωτα ειναι ρε π@σ@ μου.crying smile..vert funny.

https://www.google.gr/maps/dir/''/τ...5afcd7b9bc98926!2m2!1d23.7481295!2d38.0260094
1 John
2 Argyrant
3 Σταύρος
3 dim63
4 Φίλιππας
5 Manos
6 jimakos
7 leonidas
8 PANOUTSOS & έτερος Καππαδόκης
9 BeReT και ίσως 1-2 guest star
10 τζίμης-τσάπ
11 michael
12 ΓΙΑΝΝΗΣ.
13 mpekatsas9
14 Μάκης
15 Stef21
16 PEPE74

Παίδες όσο για την ώρα,τι λέτε ; να το παμε λίγο νωρίτερα ;
Μου αρεσει που ειναι ανεπισημο, φαντασου να ηταν επισημο.sarcastic. 7,30-8 για τον βασιλακη ρε γαμωτο που τρωει νωρις.shake hands.

Ότι ώρα θέλετε και βολεύει παιδιά, δεν είμαστε ξένοι ούτε παρεξηγησιάρηδες! Και εγώ κατά τις 8 σκοπεύω να πάω γτ μέχρι να παραγγείλουμε θα πάει 9! Όποιος έρθει νωρίτερα πιάνει συζήτηση με την ωραία σερβιτόρα .my man.

Ότι ώρα θέλετε και βολεύει παιδιά, δεν είμαστε ξένοι ούτε παρεξηγησιάρηδες! Και εγώ κατά τις 8 σκοπεύω να πάω γτ μέχρι να παραγγείλουμε θα πάει 9! Όποιος έρθει νωρίτερα πιάνει συζήτηση με την ωραία σερβιτόρα .my man.
ααααα....αα δεν μου τα ειπατε αυτα κατα τις 6 καλα ειναι.sarcastic.

Βασιλακη....ηη νωρις αρχισανε τα "δεν ξερω...ωω" θα"δουμε" "ισως" αλλα με αυτον τον Αιγαλιωτη που κανεις παρεα δεν περιμενω τιποτα διαφορετικο!!
Οποτε τον παιρνω τηλεφωνο τι κανεις ρε φιλε του λεω τι να κανω εδω.wash. μου λεει,καλα ποσα πατωματα εχει ατελειωτα ειναι ρε π@σ@ μου.crying smile..vert funny.
.very funny.Κύριε Γιάννη τα πατώματα είναι έτοιμα. Έχω μπει σπίτι εδώ και 1 μήνα...τώρα τρέχω για τον γάμο και επειδή είναι ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή αν είμαι όλη μέρα στο δρόμο πάλι, θέλω να μείνω και λίγο σπίτι. Αν δεν πάω για ψώνια όμως θα έρθω! Ανάλογα την όρεξη εκείνη την ημέρα δηλαδή! .cool.

Σε κάθε σύναξη κάτι άλλο έχω προγραμματίσει. Την Κυριακή το απόγευμα κόβουμε την πίτα της Λέσχης μας, οπότε σας εύχομαι να περάσετε καλά.
Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες και στο μέλλον κε Γιάννη.Θα είναι χαρά μας να σε ξαναδούμε.

Πέρασα πριν λίγο απο το μαγαζί.Μέσα και στις δυο αιθουσες γινόταν ο χαμός.Δεν υπήρχε ουτε καρέκλα και απ έξω καμιά 15 όρθιοι περίμεναν για τραπέζι,Του ειπα για τραπέζι-α για την Κυριακή.
Χτύπησα και ένα πιτόγυρο με μπόλικο καυτερό πιπέρι.
Η ερώτηση που μου έκενε ήτα α' τι θα φάτε περισσότερο " .buy buy.τι ερώτηση Θεέ μου......
Το ευτύχημα είναι ότι τις Κυριακές είναι ανοιχτός και το μεσημέρι ,οπότε το βράδυ θα είναι σίγουρα θα είναι πιο χαλαρά και θα είμαστε πιο άνετοι.
Οσο για την ώρα, λεω να βρούμε μια μέση λύση και να πούμε γύρω στις 8 με 8:15.Υπάρχουν και κάπιοι που δήλωσαν πως θα έρθουν αργότερα.
Αν κάποιοι για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορέσουν τελικά να έρθουν ,ας το δηλώσουν.

επίσημο η όχι είσαι ο εμπνευστής οπότε φοράς κουστούμι γραβάτα αλλιώς θα φύγω ha haaa
Σου υποσχομαι να με δεις και με κουστουμι,αλλα ρε φιλαρακο σε τετοιο γηπεδο ασεμε με μια εμφανιση λιγο ελαφρια, λιγο φαρδυα, λιγο τελος παντων να μπορω να αποδοσω τα μεγιστα.pray to God.:)

Σου υποσχομαι να με δεις και με κουστουμι,αλλα ρε φιλαρακο σε τετοιο γηπεδο ασεμε με μια εμφανιση λιγο ελαφρια, λιγο φαρδυα, λιγο τελος παντων να μπορω να αποδοσω τα μεγιστα.pray to God.:)
ωραία φέρε κωκάκια και φόρα ότι θες :)
αμ τι νόμιζες εκεί το πήγαινα ;)

Χαιρετίζω την ανεπίσημη μάζωξη του φόρουμ.sarcastic..sarcastic.
Μάλλον από εδώ και πέρα θα πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά για επίσημες γιατί θα χρειαστούμε το κτήμα Νασιουτζικ.sarcastic..sarcastic.

Μπράβο Γιάνναρε (john) για την πρωτοβουλία σου , είναι πολύ σημαντικό να βρισκόμαστε από κοντά εμείς που τα λέμε διαδικτυακά και αγαπάμε το φόρουμ.
Χαίρομαι που θα δω ξανά φάτσες που γουστάρω και χαίρομαι που θα έχω την ευκαιρία να τα πω-πιω με ΜΕΛΗ του φόρουμ.
Βάλτε και εμένα στην λίστα βρε , λόγω ποδιού θα έρθει να με πάρει ο προσωπικός μου οδηγός vpentza .sarcastic.

Καλημερα παιδια χωράει άλλος ένας στην παρέα ;;;
Για ποτε λέτε και που ;;;
Νεκτάριε καλημέρα.Δεν χρειάζονται τέτοιες ερωτήσεις φίλε.Οπωσδήποτε και χωράνε όλοι.Αντίθετη άποψη μπορει να εχει μόνο ο μαγαζάτορας..sarcastic.

Για ποτε λέτε και που ;;;

Άντε και μετά πρέπει να κανονίσουμε και μια μαζοξη σε σκοπευτήριο το πετάω σαν ιδέα δεν ξέρω αν θα σας άρεσε ;;;
Οσο για το που ,μπες στο link που ειναι στα στην λίστα πάνω απο τα μέλη και θα δεις που ειναι το μαγαζί.ςσυ μενεις Μεταμόρφωση .Κοντά είσαι.Αν εροεις απο Ηρακλειου ,σρο υψος του β' νεκροταφιου αριστερα.Αν ερθεις απο Κυμης στο υψος του παρκου Βεικου δεξια κάτω.
Γυρω στις 8 και .

Back