Εκεί πήγαινε το "αν το δω..." ρε φίλε.Ακόμα Ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου παρακολουθείς ρε φίλε? Smurf
Eνταξειωραία φέρε κωκάκια και φόρα ότι θες
αμ τι νόμιζες εκεί το πήγαινα
Βασιλακη....μια παροιμια λει ...θα αφησουμε το γαμο να παμε για πουρναρια !!!Κύριε Γιάννη τα πατώματα είναι έτοιμα. Έχω μπει σπίτι εδώ και 1 μήνα...τώρα τρέχω για τον γάμο και επειδή είναι ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή αν είμαι όλη μέρα στο δρόμο πάλι, θέλω να μείνω και λίγο σπίτι. Αν δεν πάω για ψώνια όμως θα έρθω! Ανάλογα την όρεξη εκείνη την ημέρα δηλαδή! .cool.
Ευχαριστώ, και δική μου χαρά.Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες και στο μέλλον κε Γιάννη.Θα είναι χαρά μας να σε ξαναδούμε.
Αυτό είναι σίγουρο Κώστα.Ωραία παρεάκι μαζευτήκατε ρε γαμώτο, αλλα δυστυχώς θα δουλέυω και δεν θα μπορέσω να παρεβρεθώ
Κάπου θα σας πετύχω όμως...
κι εγω το αυτό με τον συνάδελφο ΝίκοΑν ολα πανε καλα ισως...... και εγω.
Ωραία θα κλείσουμε για 25 άτομα να είμαστε καλυμμένοι! Αν μπορέσεις πάντως έλα για να σε δούμε κιόλας να μας πεις και την εμπειρία σου από το deal! Είσαι διασημότητα τώραΔεν ξέρω Βασιλάκη
Ελα πάμε για Κυριακή τώρα που γυρίζει .Θα φέρω και.... ουκρανέζες Γιάννη ..... https://www.google.gr/maps/dir/''/τ...5afcd7b9bc98926!2m2!1d23.7481295!2d38.0260094
.lazy.Κυριακή 15 τουτουνού μηνός και ώρα πέριξ της 8 εσπερινής ....ναούμ.
https://www.google.gr/maps/dir/''/τ...5afcd7b9bc98926!2m2!1d23.7481295!2d38.026009
1 John
2 Argyrant
3 Σταύρος
3 dim63
4 Φίλιππας
5 Manos
6 jimakos
7 leonidas
8 PANOUTSOS & έτερος Καππαδόκης
9 BeReT και ίσως 1-2 guest star
10 τζίμης-τσάπ
11 michael
12 ΓΙΑΝΝΗΣ.
13 mpekatsas9
14 Μάκης
15 Stef21
16 PEPE74
17 πρωην rakias νυν Nektarios
18 dionisis
19 vpentza
Πατριώτ ανησύχησα που δεν είχες φανεί.Ήθελα χθες να σε παρω τηλέφωνο αλλά με τα μπλεξίματα που εχω πιάστηκα και το θυμήθηκα αργά .Ετσι θα σ έπαιρνα σήμερα.πατριώτη ... θεου θέλοντος και προγραμματισμού επιτρέποντος ... κλειστέ και ένα στασίδι για τον "φρασουναν"
*θα βάλω τα δυνατά μου απο το πρωί .... γαι να είμαι εκεί το βράδυ
Tον Μακη ρωταΛεω να περάσω απο το μαγαζί να του πω να σφάξει κανα δυο προβατίνες. Θα φτάσουν ;