B&P F2 34gr νσε νούμερο 5 για φάσες και μικρά παπια , πάρα πολύ καλό για εμένα .
tecna & 36 gr δεν ειναι ποτε λαθος επιλογηΓια να το χω ξεχωρίσει και να το δηλώνω σημαίνει ότι μου ταιριάζει καλύτερα από τα άλλα...
Γενικώς δεν έχω παράπονο από τα φυσίγγια.
Ξέρω πότε κάνω λάθος.
Όμως το συγκεκριμένο φυσιγγι μου έχει δώσει πιο μεγάλη σιγουριά και αυτοπεποίθηση.
Το χω στάνταρ πρώτο!
Έχω πει παλιότερα και ιστορίες με αυτό το φυσιγγι.
Δεν το χω ξεχωρίσει χωρίς λόγο.
Τι νόημα θα είχε.
τι ειπες τωρα ;;; χαχα με τετοια ταχχυτητα το ν5 αφηνει στον τοπο γουρουνι 40αρι με τουφεκια στο λαιμο, στα 25μΝαι Σπυρο, δοσολογία δεν γραφω, με ν 5 έβγαζε στο 1.5 μ 450 μ/δ
Σε νορμάλ καιρό αυτές οι ταχύτητες κάνουν overkill?Ναι Σπυρο, δοσολογία δεν γραφω, με ν 5 έβγαζε στο 1.5 μ 450 μ/δ
Ήταν κομάντο ο συγχωρεμένος κ τρομερός κυνηγός υδρόβιων στον Έβρο, η τουφεκια αυτή ήταν συνταγή για πολυ κρυο κ με S4, δεν παιζει αυτή η μπαρουτητι ειπες τωρα ;;; χαχα με τετοια ταχχυτητα το ν5 αφηνει στον τοπο γουρουνι 40αρι με τουφεκια στο λαιμο, στα 25μ
τα τρυγονια με 9αρια μια χαρα επεφταν πάντωςΣε νορμάλ καιρό αυτές οι ταχύτητες κάνουν overkill?
Σπυρο έχω την εντυπωση ότι έφτιαχνε δυο συνταγές με την ίδια μπαρουτη, πιο πολυ στα χοντρά πιο λίγο στα ψιλατα τρυγονια με 9αρια μια χαρα επεφταν πάντως
Αυτο το starlight της victory,τι ωραιο φυσιγγι....Εριχνες ενα,πεταγες το οπλο και γυρναγες στοvictory
Αμα ειναι πρωτη μερα και στα 20 μετρα ναι.Αμα ντουφεκιστει το τρυγονι καιτα τρυγονια με 9αρια μια χαρα επεφταν πάντως
Μαλινη το starlight?Αυτο το starlight της victory,τι ωραιο φυσιγγι....Εριχνες ενα,πεταγες το οπλο και γυρναγες στο
καρτερι μετα απο μια ωρα απο την μποχα.Τι στο καλο βαζανε μεσα,ψοφια κουναβια για μαλλινη?
Ναι αυτο,πλακα κανω για την μαλλινη Χρυσανθε.Μαλινη το starlight?
32 γρ πρασινος καλυκας;
Εισαι σιγουρος οτι ηταν αυτο;
Με κυαθιο ειναι και α1
tecna & 36 gr δεν ειναι ποτε λαθος επιλογη
Το εριχνα παλια τα πρωινα ειναι απο τα λιγα με α1 που μου αρεσουνΝαι αυτο,πλακα κανω για την μαλλινη Χρυσανθε.
Ωραιο φυσιγγι,ξερα σκοτωματα αυτη την μποχα να μην ειχε...
θεωρω οτι το τρυγονι ειναι δυσκολο να το πετύχεις οχι να το σκοτωσειςΑμα ειναι πρωτη μερα και στα 20 μετρα ναι.Αμα ντουφεκιστει το τρυγονι και
βγαζει αυτη την ωρα μπλε φλογα απο πισω και σπαει 6 φορες πριν επωμισεις
δεν νομιζω να ειναι το καταλληλο φυσιγγι για 40+.
Αυτο δεν το καταλαβα ποτε.Σε αυτα τα γραμμαρια δεν μενεις στο cal12.24αρια -25αρια