Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα polo.... δοκίμασε το και θα με θυμηθείς.... περιμένω εντυπώσειςΣε ευχαριστώ! Έχω της Πόλο Ισοθερμικά και τα πλένει στο χέρι η γυναίκα!, Απλά δεν σε κρατούν ζεστό όσο πρέπει!
Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα polo.... δοκίμασε το και θα με θυμηθείς.... περιμένω εντυπώσειςΣε ευχαριστώ! Έχω της Πόλο Ισοθερμικά και τα πλένει στο χέρι η γυναίκα!, Απλά δεν σε κρατούν ζεστό όσο πρέπει!
Μανώλη πάρε αυτό που έδειξα πιο πάνω, Icebreaker 260 με μαλλί μερινο, θα με θυμηθείς στις φάσσες...Σε ευχαριστώ! Έχω της Πόλο Ισοθερμικά και τα πλένει στο χέρι η γυναίκα!, Απλά δεν σε κρατούν ζεστό όσο πρέπει!
Με 115 ευρώ θα πάρει δύο.....unter armour.... χωρίς να υπολογίζονται και τα μεταφορικά.... ισοθερμικό θέλουμε όχι όλο το πρόβατο.... χαχαχα... πλάκα κάνω.....φιλικά χωρίς παρεξήγηση....Μανώλη πάρε αυτό που έδειξα πιο πάνω, Icebreaker 260 με μαλλί μερινο, θα με θυμηθείς στις φάσσες...
Κάτσε πρώτα να τα βρώ!Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα polo.... δοκίμασε το και θα με θυμηθείς.... περιμένω εντυπώσεις
Το θέμα είναι πότε θα τα ξαναβγάλει, και αφού Λές ότι είναι καλά, θα πάρω και από αυτά!Επίσης για τα χρήματα τους είναι πολύ καλά αυτά που βγάζει στα Lidl κατά καιρούς.... είτε για σκι είτε για μοτοσυκλέτες....
Από προδιαγραφές καλό φαίνεται, αλλά να μπλέξω με Αγγλία Παντελή? Μάλλον μεθαύριο, γιατί αύριο έχω άλλη δουλειά, θα πάω στο κατάστημα της Under Armour εδώ στην Πάτρα και θα κοιτάξω για κάτι καλό από τα δικά της. Ίσως και το πιο πάνω ή κάτι άλλο εάν δεν βγαίνει πλέον το ίδιο με του Βασίλη (Pointerman).Μανώλη πάρε αυτό που έδειξα πιο πάνω, Icebreaker 260 με μαλλί μερινο, θα με θυμηθείς στις φάσσες...
Το εχω εγω φιλαρακι, στην αρχη ηταν αδιαβροχο αλλα και παλι οχι για πολλα πολλα, ζεστο παντως δεν ειναι.Και εμένα με ενδιαφέρει το gamo voras. Δεν το έχει κάνα παιδί εδώ να μας πει εντυπώσεις ?
Για να το λένε, καλό θα είναι και το Under Armour. Όσο για το Trekkinn είναι Ισπανικό και δεν μπλέκεις με εκτελωνισμούς.Από προδιαγραφές καλό φαίνεται, αλλά να μπλέξω με Αγγλία Παντελή? Μάλλον μεθαύριο, γιατί αύριο έχω άλλη δουλειά, θα πάω στο κατάστημα της Under Armour εδώ στην Πάτρα και θα κοιτάξω για κάτι καλό από τα δικά της. Ίσως και το πιο πάνω ή κάτι άλλο εάν δεν βγαίνει πλέον το ίδιο με του Βασίλη (Pointerman).
Chevalier εγγύηση στα ρούχα της και ποιότητα υψηλή .https://www.kalkantzakos.com/Product/5250/milestone,-zaketa-fleece-chevalier
Τήν έχω 2+χρόνια ..αλλά απότι βλέπω δεν έχει νούμερα.. ΠΑΡΑ πολύ καλή!!(καρτέρι)
Αλεξ στο Hobbi που το κοίταγα το έδινε ως στεγανό 100% και μάλιστα αυτή την εβδομάδα ήταν να το παραγγείλω μαζί με κάτι άλλα πράγματα που ήθελα…Το εχω εγω φιλαρακι, στην αρχη ηταν αδιαβροχο αλλα και παλι οχι για πολλα πολλα, ζεστο παντως δεν ειναι.
Λεω στην αρχη οτι ηταν αδιαβροχο γιατι μετα απο καποιους μηνες απλα περνουσε ολο το νερο μεσα, αλλα παιδια παντως που το εχουν λενε ειναι πολυ καλο, μπορει να επεσα στην περιπτωση...
Το εχω εγω φιλαρακι, στην αρχη ηταν αδιαβροχο αλλα και παλι οχι για πολλα πολλα, ζεστο παντως δεν ειναι.
Λεω στην αρχη οτι ηταν αδιαβροχο γιατι μετα απο καποιους μηνες απλα περνουσε ολο το νερο μεσα, αλλα παιδια παντως που το εχουν λενε ειναι πολυ καλο, μπορει να επεσα στην περιπτωση...
Οχι κανονικες τσεπες εχει φιλαρακιΕυχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε μου. Και μια τελευταία ερώτηση. Στις τσέπες έχει φυσιγγιοθηκες ?
Άααα, δεν το ήξερα ότι ήταν Ισπανικό!.Για να το λένε, καλό θα είναι και το Under Armour. Όσο για το Trekkinn είναι Ισπανικό και δεν μπλέκεις με εκτελωνισμούς.
δεν εχει γιατι δεν ειναι κυνηγετικο. ολα τα σιτε το εχουν στα τζακετ εργασιαςΕυχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε μου. Και μια τελευταία ερώτηση. Στις τσέπες έχει φυσιγγιοθηκες ?
δεν εχει γιατι δεν ειναι κυνηγετικο. ολα τα σιτε το εχουν στα τζακετ εργασιας