Ειναι στυλ ΤσίπραΠηρες πουκαμισο αλλα γραβατα για να το συνδυασεις εχεις;
Ειναι στυλ ΤσίπραΠηρες πουκαμισο αλλα γραβατα για να το συνδυασεις εχεις;
Πουκάμισο, κάλτσες, παντελόνι και λαιμουδιέρα!Πηρες πουκαμισο αλλα γραβατα για να το συνδυασεις εχεις;
ΓραβατεσΠουκάμισο, κάλτσες, παντελόνι και λαιμουδιέρα!
Από γραβάτες άλλο τίποτα στη ντουλάπα μου, σίγουρα θα βρω ένα συνδυασμό!
Πήρα πρόσφατα pinewood που είναι μίγμα με μερινο μαλλί πολύ ωραία αίσθηση .Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό ισοθερμικό? Κοιτάω το τοξότης αλλά δεν ξέρω αν αξίζει
εχη πολααα ρε φιλεμου,,εγω εχω ενα polo ,, ενα pentagon ,, τωρα για του τοχοτι δεν ξερω εαν και εχω παντελονια και γυλεκα δικατου εδω και χρονιαααΈχετε να προτείνετε κάποιο καλό ισοθερμικό? Κοιτάω το τοξότης αλλά δεν ξέρω αν αξίζει
Νικο κάνει για περπατητο κυνηγι?Πήρα πρόσφατα pinewood που είναι μίγμα με μερινο μαλλί πολύ ωραία αίσθηση .
Δεν το έχω βάλει σε κυνήγι αλλά σου δίνει ωραία αίσθηση χωρίς ιδρώταΝικο κάνει για περπατητο κυνηγι?
Ευχαριστώ Νίκο.Δεν το έχω βάλει σε κυνήγι αλλά σου δίνει ωραία αίσθηση χωρίς ιδρώτα
έχω πολλά ρούχα pinewood ξέρω ότι έχουν καλή διαπνοη
Ξέχασα να διευκρινήσω ότι είναι κολάν οχι μπλούζα οπότε στον νησί μόνο σε καρτέρι δεν θυμάμαι να έχω βάλει ποτέ σε περπατητο παρα μόνο από πάνω με ένα γιλεκακι φλις για να τουφεκαω άνετα
https://www.livingactive.de/pinewood-abisko-merino-baselayer-hose
Αυτό είναι
γιατί αυτές που βλέπω είναι το πολύ μεχρει την γάμπα
Κοίτα κάλτσες για σκι.Παίδες κάλτσες ισοθερμικές που να είναι πραγματικά μεχρει το γόνατο έχετε καμία πρόταση γιατί αυτές που βλέπω είναι το πολύ μεχρει την γάμπα
Ηλια δεν ξερω να σου πω για τετοιο πραμα φιλεΠαίδες κάλτσες ισοθερμικές που να είναι πραγματικά μεχρει το γόνατο έχετε καμία πρόταση γιατί αυτές που βλέπω είναι το πολύ μεχρει την γάμπα
Έχω μπότες μηρού . δεν παο σε τόσα βαθιά νερα το πολύ μεχρει το γόνατο είναι επικίνδυνα εδω τα μέρη.....για το χεσημο δεν ξέρω να σου εγώ παντός προλαβενοΗλια δεν ξερω να σου πω για τετοιο πραμα φιλε
Απλα σε προειδοποιω οτι στον βαλτο αν χεστεις με φορμα ολοσωμη και με αυτες θα παει το σκατο στην καλτσα
Σε
Πειραζω φιλε
Παντα ειχα την απορια βλεποντας τους συναδερφους στον βαλτο μεσα στα νερα με τα ολοσωμα τι γινεται αμα τους πιασει κοψιμο παντως
Εγώ πέρσι μετά από σύσταση από συνάδελφο από εδώ μέσα, πήρα αυτέςΠαίδες κάλτσες ισοθερμικές που να είναι πραγματικά μεχρει το γόνατο έχετε καμία πρόταση γιατί αυτές που βλέπω είναι το πολύ μεχρει την γάμπα