Ένδυση

Για μένα η Pinewood είναι εντελώς άλλος κόσμος. Αδιάβροχα, αντιανεμικα, ζεστά πολύ ποιοτικα. Φοράω pinewood και σαν καθημερινά ρούχα fleece, τζακετ, σκούφια, κασκόλ και πουκάμισα. Έχει πολύ ομορφα χρώματα και σχέδια και για εντός και για εκτός κυνηγότοπου. Π.χ., καθημερινά φοράω αυτό για μπουφαν
View attachment 93567
Στο κυνήγι χειμώνα αυτά είναι κορυφή για μένα

View attachment 93568
View attachment 93569
View attachment 93571
Αυτό που αρχίζει να γίνεται εμφανές όμως στην αγορά είναι ότι υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις σε σχέδια και νούμερα και σε αυτήν και σε άλλες εταιρίες. Ευτυχώς είχα πάρει πολλά στο παρελθόν από Ελλάδα και εξωτερικό και σε πολύ καλύτερες τιμες και έχω προίκα για χρόνια.
Όταν φοράς αυτά, με τα φυσίγγια τι κάνεις; φοράς φυσιγγιοθήκη; Εμένα με βολεύουν περισσότερο οι μπροστινές τσέπες και γι' αυτό πήρα ένα Gamo που βρήκα, προφανώς υποδεέστερο σε ποιότητα από την Pinewood αλλά σημασία έχει και η πρακτικότητα.

Νικο έχεις αγοράσει από εκει?Βαζω εκεί που χώρα παράδοσης και την Ελλάδα δεν την έχει μεσα.
Ναι είχα πάρει την ζακέτα δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι

Βλέπω τώρα δεν έχει Ελλάδα αλά πιθανός να είχα κάνει PayPal checkout και απλά το στείλανε

Last edited:
Όταν φοράς αυτά, με τα φυσίγγια τι κάνεις; φοράς φυσιγγιοθήκη; Εμένα με βολεύουν περισσότερο οι μπροστινές τσέπες και γι' αυτό πήρα ένα Gamo που βρήκα, προφανώς υποδεέστερο σε ποιότητα από την Pinewood αλλά σημασία έχει και η πρακτικότητα.
Kαλησπέρα Λεωνίδα. Σε όλα τα κυνήγια,περπατητό ή καρτέρι, πάντα φοράω half vest. Χωράει άνετα έως και 2 κουτιά φυσίγγια και έχει 4 διαμερίσματα να χωρίζω τα φυσίγγια όπως θέλω. Μπορώ επίσης και βάζω το κινητό, ένα μπουκαλάκι νερό πίσω και βάζω θηράματα και ριγμένους κάλυκες. Το βάρος είναι πάντα ακριβώς πάνω στον κορμό οπότε δεν με εμποδίζει πουθενά ούτε σε επώμιση ούτε σε κίνηση.

Επίσης όσο και να το φορτώνω δεν μου πέφτει ποτέ από τη μέση.
1732649322808.png

Kαλησπέρα Λεωνίδα. Σε όλα τα κυνήγια,περπατητό ή καρτέρι, πάντα φοράω half vest. Χωράει άνετα έως και 2 κουτιά φυσίγγια και έχει 4 διαμερίσματα να χωρίζω τα φυσίγγια όπως θέλω. Μπορώ επίσης και βάζω το κινητό, ένα μπουκαλάκι νερό πίσω και βάζω θηράματα και ριγμένους κάλυκες. Το βάρος είναι πάντα ακριβώς πάνω στον κοσμό οπότε δεν με εμποδίζει πουθενά ούτε σε επώμιση ούτε σε κίνηση.

View attachment 93676
Ενδιαφέρουσα πρόταση, δεν το είχα υπόψη και θα το κοιτάξω.

Kαλησπέρα Λεωνίδα. Σε όλα τα κυνήγια,περπατητό ή καρτέρι, πάντα φοράω half vest. Χωράει άνετα έως και 2 κουτιά φυσίγγια και έχει 4 διαμερίσματα να χωρίζω τα φυσίγγια όπως θέλω. Μπορώ επίσης και βάζω το κινητό, ένα μπουκαλάκι νερό πίσω και βάζω θηράματα και ριγμένους κάλυκες. Το βάρος είναι πάντα ακριβώς πάνω στον κοσμό οπότε δεν με εμποδίζει πουθενά ούτε σε επώμιση ούτε σε κίνηση.

View attachment 93676
Υπάρχει κάπου σε ελληνικό site; Πριν λίγο καιρό είχα δει κάτι αντίστοιχο στο ehunter αλλά τώρα δεν υπάρχει

View attachment 93676
👏🤝

Δέκαθλο ν, τεμου
To αντίστοιχο που έχει σε solognac το decathlon είναι πολύ καλό. Τα χρησιμοποιώ και στις εργασίες στα χωράφια για να βάζω ψαλίδες, σπαστό πριόνι, κεντράδια, σχοινί δεσίματος. Για τα πάντα. Πάλι έχω 4 τσέπες μπροστά και το χώρο με το δίχτυ πίσω.

View attachment 93676
Το εχω και εγω.Αλλα εμένα μου πέφτει.

Έχει διάφορους τύπους. Έχω πάρει κατά καιρούς και τους 3 που έχω βρει να βρίσκονται. Όπως και 3-4 browning.

View attachment 93677
View attachment 93678
View attachment 93679

Είχα το 1ο. Ποιοτική κατασκευή. Το μόνο μειονέκτημα του η απουσία υφάσματος στην πίσω τσέπη. Τα θηράματα έρχονται σε επαφή με τα ρούχα και γεμίζεις αίματα, πούπουλα κλπ. Πήρα ίδιο τύπο με ύφασμα πίσω και το πρόβλημα λύθηκε.

Back