Αν το πρόσεξες σε μια απο τις φωτογραφίες είναι κυνηγετικά ρούχα για παιδιά.Με πέθανες ρε!
Αν το πρόσεξες σε μια απο τις φωτογραφίες είναι κυνηγετικά ρούχα για παιδιά.Με πέθανες ρε!
Τα 5.11 είναι πολύ καλά αλλα για χρηση σκοπευτηρίου κτλ , έχουν εσωτερικές θήκες στα παντελόνια για γεμιστηρες κτλ , αλλα εως εκεί . Για κυνήγι στον Βορρά τα ρούχα πρέπει να εχουν τεχνολογία που να κρατάει στο κρύο , οχι μόνο τα ρούχα αλλα και η υπόδηση , οι κουκούλες , τα γάντια κτλ.Και τα δύο. Στην εποχή μας μπορούμε να τα έχουμε κάλλιστα και τα δύο. Γιατί να αφήσουμε το ένα ή το άλλο;
Τα 5.11 δεν είναι για κυνήγι. Ούτε όμορφα είναι, ούτε ικανά να σε προστατεύουν από κρύο, βροχή, χιόνι και άλλες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι κυνηγοί σε όλο τον κόσμο. Τώρα στην Ελλάδα με το βορειο-Αφρικανικό κλίμα, τα ρούχα τους μπορει να είναι κατάλληλα για κάποια κυνήγια. Εγώ με αυτά πήγαινα για τρυγόνια το Σεπτέμβριο. Και για ορτύκια καλά θα είναι φαντάζομαι. Αν όμως κάποιος είναι παπιοκυνηγός ή περδικοκυνηγός, ή κάποιο άλλο απαιτητικό κυνήγι δεν μπορώ να τον φανταστώ να βολεύεται με 5.11 με τίποτα. Εγώ στην τσίχλα τα 5.11 που έχω δεν τα έχω βάλει ποτέ και ούτε πρόκειται. Ούτε περπατητό, ούτε καρτέρι.
Γιώργο εσυ σε τέτοιες συνθήκες που περιγράφεις τι μάρκες χρησιμοποιείς;Τα 5.11 είναι πολύ καλά αλλα για χρηση σκοπευτηρίου κτλ , έχουν εσωτερικές θήκες στα παντελόνια για γεμιστηρες κτλ , αλλα εως εκεί . Για κυνήγι στον Βορρά τα ρούχα πρέπει να εχουν τεχνολογία που να κρατάει στο κρύο , οχι μόνο τα ρούχα αλλα και η υπόδηση , οι κουκούλες , τα γάντια κτλ.
Πανοπλία κανονική .Γιώργο εσυ σε τέτοιες συνθήκες που περιγράφεις τι μάρκες χρησιμοποιείς;
Και δεν είναι ο μόνος. Εκτός από ποικιλία πρέπει να έχεις και τιμές και υποτυπώδεις τρόπους επικοινωνίας, πόσο μάλλον με τους πελάτες (αν θες να συνεχίσεις να έχεις).
Πολύ σωστό αυτό που λες, και ο Τάτσης έχει λίγο τσιμπημενες τιμές αλλά είναι ευγενικός και εξυπηρετικός πολύ πάντα με το χαμόγελο.Και δεν είναι ο μόνος. Εκτός από ποικιλία πρέπει να έχεις και τιμές και υποτυπώδεις τρόπους επικοινωνίας, πόσο μάλλον με τους πελάτες (αν θες να συνεχίσεις να έχεις).
Δυστυχώς στα Γιάννενα έχουν αρχίσει να την ξεφεύγουν, όχι μόνο τα κυνηγομάγαζα... Αν συνεχίσουν έτσι, αυτοί θα χάσουν.
εχω πολααα ρουχα του τοχοτι θα μηνης ευχαριστημενως και ζεστοςςςς,,,καλοφωρετηηηηηΣήμερα που κατέβηκα στα Γιάννενα πέρασα από τον Γέροντα να κοιτάξω για ζακέτα φλις που λέγαμε προ ημερών . Τελικα κατέληξα στου τοξότη την 065Β στα 38€. Πολύ καλύτερη από άλλες που είχανε και 30€ παραπάνω
View attachment 92688