Ένδυση

Καλημερα
Ο Γεροντας εχει καλες τιμες κ ποικιλια.
Επισης, αν σε παει ο δρομος, δοκιμασε κ τον Μιμη στο Λουρο.
Προσφατα πηρα μια ζακετα Pinewood απο εκει σε πολυ καλη τιμη.
Δεν σου γεμιζει το ματι σαν μαγαζι αλλα εχει μεγαλη ποικιλια στην αποθηκη του.

Καλημερα
Ο Μίμης είναι και καλό παιδί και πολύ εξυπηρετικός.

Είμαι της άποψης οτι fleece πανω απο 300αρι δεν κανει για κυνηγι στην Ελλαδα. Ειναι δύσκαμτα , δεν μπορεις να διπλωσεις καλα ουτε το χερι σου στον αγκωνα. Ιδανικα ειναι τα 280. Αν κυνηγας Νευροκοπι και Εβρο βαλε μπουφαν καλο (λεπτο και ζεστο και αδιαβροχο) πανω απο το fleece και οι κινησεις σου θα ειναι πιο ανετες.

Είμαι της άποψης οτι fleece πανω απο 300αρι δεν κανει για κυνηγι στην Ελλαδα. Ειναι δύσκαμτα , δεν μπορεις να διπλωσεις καλα ουτε το χερι σου στον αγκωνα. Ιδανικα ειναι τα 280. Αν κυνηγας Νευροκοπι και Εβρο βαλε μπουφαν καλο (λεπτο και ζεστο και αδιαβροχο) πανω απο το fleece και οι κινησεις σου θα ειναι πιο ανετες.
Έχω του Τοξότη στα 350 ή 380γρ δεν θυμάμαι ακριβώς το οποίο είναι σαν να φοράς ένα απλό φούτερ. Πολύ άνετο. Αλλά μόνο για καρτέρι. Περπατητό με 3 βαθμούς έκανα και υδροσα φουλ.

Ο Μίμης είναι και καλό παιδί και πολύ εξυπηρετικός.
Ο Μίμης είναι όπως μπαίνεις στον Λούρο από Άρτα προς Πρέβεζα στα δεξιά? Πριν από 20 χρόνια που ήμουν φοιτητής στην Άρτα απο εκεί επερνα φυσίγγια και πήγαινα απογευματινό στον Ωρωπό!! Και είχε και καλές τιμές! Είναι ακόμα αυτό το μαγαζί εκεί? Μπράβο!!!

Καλημερα
Σπύρο χθες κοιτούσα και το site του γέροντα και οντως έχει αρκετό πράμα Εχω ξαναψωνίσει από κει μάλιστα είδα ότι φέρνει κάποιες που πρέπει να τις εισάγει ο ίδιος και φαίνονται και καλές.

Ο Μίμης είναι όπως μπαίνεις στον Λούρο από Άρτα προς Πρέβεζα στα δεξιά? Πριν από 20 χρόνια που ήμουν φοιτητής στην Άρτα απο εκεί επερνα φυσίγγια και πήγαινα απογευματινό στον Ωρωπό!! Και είχε και καλές τιμές! Είναι ακόμα αυτό το μαγαζί εκεί? Μπράβο!!!
Ναι Γιάννη εκεί είναι το πρώτο δεξιά.Ειναι ακόμα και το καλοκαίρι πάει τρένο με τα αλιευτικά είδη και τα δολώματα.

Παλιότερα κάτι έβγαζε τώρα δεν νομίζω Βασίλη. Άλλωστε δεν έχει τίποτα και στη σελίδα του απο δικό του φυσίγκι
Βρήκα σήμερα ένα ριγμένο φυσίγγι σε πορτοκαλί fiem κάλυκα με 12χιλ μέταλλο. Το μόνο που έγραφε ήταν ΓΕΡΟΝΤΑΣ και ήταν 2αρια σκάγια. Για λαγό καθόμουν κι εγώ εκεί.

Βρήκα σήμερα ένα ριγμένο φυσίγγι σε πορτοκαλί fiem κάλυκα με 12χιλ μέταλλο. Το μόνο που έγραφε ήταν ΓΕΡΟΝΤΑΣ και ήταν 2αρια σκάγια. Για λαγό καθόμουν κι εγώ εκεί.
Και εδώ έβρισκα πολλά παλιότερα 2αρια ,αλλα ήταν παγανοφύσιγκα

Σπύρο χθες κοιτούσα και το site του γέροντα και οντως έχει αρκετό πράμα Εχω ξαναψωνίσει από κει μάλιστα είδα ότι φέρνει κάποιες που πρέπει να τις εισάγει ο ίδιος και φαίνονται και καλές.
Αυτός ο Γέροντας βγάζει δικά του φυσίγγια;

Δικά του φυσίγγια, από όσο ξέρω, δεν βγάζει.

Δημήτρη, αξίζει κ μια επίσκεψη στο μαγαζί του Γέροντα. Η γυναίκα κ η κόρη του δουλεύουν μέσα κ είναι πολύ εξυπηρετικές. Στα ρούχα έχει καλές τιμές (κάνει κ κάποια έκπτωση από κοντά), στα υπόλοιπα όχι κ τόσο.

Ο Μίμης είναι φίλος 25 χρόνια, δεν έχω ακούσει άνθρωπο να λέει κάτι άσχημο για αυτόν!

Back