Το dispan το μπεκατσοπαντελονο πάρεΈχει ιδέα κανένας από ποιότητα ΑΕΤΟΣ?
View attachment 92147
Το dispan το μπεκατσοπαντελονο πάρεΈχει ιδέα κανένας από ποιότητα ΑΕΤΟΣ?
View attachment 92147
Kάνε μια βόλτα από εδώ.Έχει ιδέα κανένας από ποιότητα ΑΕΤΟΣ?
View attachment 92147
Μας έβαλες στη πρίζα βραδιάτικα τα κλείνω όλα να τη πέσω γιατί στο τέλος θα αρχίσω ψώνια και το θέμα είναι ότι δεν χρειάζομαι κιόλας κάτι.Kάνε μια βόλτα από εδώ.
https://www.pigprint.gr/katigoria/kynigetika/
Καλημερα
Ο Μίμης είναι και καλό παιδί και πολύ εξυπηρετικός.Καλημερα
Ο Γεροντας εχει καλες τιμες κ ποικιλια.
Επισης, αν σε παει ο δρομος, δοκιμασε κ τον Μιμη στο Λουρο.
Προσφατα πηρα μια ζακετα Pinewood απο εκει σε πολυ καλη τιμη.
Δεν σου γεμιζει το ματι σαν μαγαζι αλλα εχει μεγαλη ποικιλια στην αποθηκη του.
εχει και καλα δολωματα.Ο Μίμης είναι και καλό παιδί και πολύ εξυπηρετικός.
Έχω του Τοξότη στα 350 ή 380γρ δεν θυμάμαι ακριβώς το οποίο είναι σαν να φοράς ένα απλό φούτερ. Πολύ άνετο. Αλλά μόνο για καρτέρι. Περπατητό με 3 βαθμούς έκανα και υδροσα φουλ.Είμαι της άποψης οτι fleece πανω απο 300αρι δεν κανει για κυνηγι στην Ελλαδα. Ειναι δύσκαμτα , δεν μπορεις να διπλωσεις καλα ουτε το χερι σου στον αγκωνα. Ιδανικα ειναι τα 280. Αν κυνηγας Νευροκοπι και Εβρο βαλε μπουφαν καλο (λεπτο και ζεστο και αδιαβροχο) πανω απο το fleece και οι κινησεις σου θα ειναι πιο ανετες.
Θα σου το έστελνα τσαμπα αμα μου έλεγες το λόγο ρεΜλκ κάναμε το ξέρεις...? Έδινε εδώ μέσα συνάδελφος Μπίμπερ με 40€.Θα το φοράγαμε στο Χάρη να ξέρουμε που είναι.
Ο Μίμης είναι όπως μπαίνεις στον Λούρο από Άρτα προς Πρέβεζα στα δεξιά? Πριν από 20 χρόνια που ήμουν φοιτητής στην Άρτα απο εκεί επερνα φυσίγγια και πήγαινα απογευματινό στον Ωρωπό!! Και είχε και καλές τιμές! Είναι ακόμα αυτό το μαγαζί εκεί? Μπράβο!!!Ο Μίμης είναι και καλό παιδί και πολύ εξυπηρετικός.
Σπύρο χθες κοιτούσα και το site του γέροντα και οντως έχει αρκετό πράμα Εχω ξαναψωνίσει από κει μάλιστα είδα ότι φέρνει κάποιες που πρέπει να τις εισάγει ο ίδιος και φαίνονται και καλές.Καλημερα
Ο Γεροντας εχει καλες τιμες κ ποικιλια.
Επισης, αν σε παει ο δρομος, δοκιμασε κ τον Μιμη στο Λουρο.
Προσφατα πηρα μια ζακετα Pinewood απο εκει σε πολυ καλη τιμη.
Δεν σου γεμιζει το ματι σαν μαγαζι αλλα εχει μεγαλη ποικιλια στην αποθηκη του.
Ναι Γιάννη εκεί είναι το πρώτο δεξιά.Ειναι ακόμα και το καλοκαίρι πάει τρένο με τα αλιευτικά είδη και τα δολώματα.Ο Μίμης είναι όπως μπαίνεις στον Λούρο από Άρτα προς Πρέβεζα στα δεξιά? Πριν από 20 χρόνια που ήμουν φοιτητής στην Άρτα απο εκεί επερνα φυσίγγια και πήγαινα απογευματινό στον Ωρωπό!! Και είχε και καλές τιμές! Είναι ακόμα αυτό το μαγαζί εκεί? Μπράβο!!!
Ε ναι όλοι από το Μίμη περνουν ο άλλος παρακάτω τίποτα.εχει και καλα δολωματα.
Παλιότερα κάτι έβγαζε τώρα δεν νομίζω Βασίλη. Άλλωστε δεν έχει τίποτα και στη σελίδα του απο δικό του φυσίγκιΑυτός ο Γέροντας βγάζει δικά του φυσίγγια;
Βρήκα σήμερα ένα ριγμένο φυσίγγι σε πορτοκαλί fiem κάλυκα με 12χιλ μέταλλο. Το μόνο που έγραφε ήταν ΓΕΡΟΝΤΑΣ και ήταν 2αρια σκάγια. Για λαγό καθόμουν κι εγώ εκεί.Παλιότερα κάτι έβγαζε τώρα δεν νομίζω Βασίλη. Άλλωστε δεν έχει τίποτα και στη σελίδα του απο δικό του φυσίγκι
Και εδώ έβρισκα πολλά παλιότερα 2αρια ,αλλα ήταν παγανοφύσιγκαΒρήκα σήμερα ένα ριγμένο φυσίγγι σε πορτοκαλί fiem κάλυκα με 12χιλ μέταλλο. Το μόνο που έγραφε ήταν ΓΕΡΟΝΤΑΣ και ήταν 2αρια σκάγια. Για λαγό καθόμουν κι εγώ εκεί.
Σπύρο χθες κοιτούσα και το site του γέροντα και οντως έχει αρκετό πράμα Εχω ξαναψωνίσει από κει μάλιστα είδα ότι φέρνει κάποιες που πρέπει να τις εισάγει ο ίδιος και φαίνονται και καλές.
Αυτός ο Γέροντας βγάζει δικά του φυσίγγια;
Όχι δεν βγάζει.Αυτός ο Γέροντας βγάζει δικά του φυσίγγια;