Αλίμονο….
beretta σώβρακο έχεις ;
Η δουλειά βρε η δουλειά!!! Πως θα βγει ο άρτος ο επιούσιος ;;;;;;Ποια δουλειά ρε συ Αντρέα, στείλε την ζακέτα να τελειώνουμε
Φύγε, πήγαινε σπίτι
https://www.outdoorlife.gr/Πείτε μας ρε παιδιά ποιο μαγαζί είναι, να ξέρουμε κι εμείς
Ακριβοί φθηνοί, για όλους πρέπει να υπάρχει αξιολόγηση
Aγορά από δω ή έξω. Κάτι μου θυμίζει
Temu και δεν περίμενα να είναι τέτοια ποιότητα με 21€Aγορά από δω ή έξω. Κάτι μου θυμίζει
Άνοιξε την εικόνα βρε αλήτη.....το άλλο μισό είναι ο Χάρης ?Έχει ιδέα κανένας από ποιότητα ΑΕΤΟΣ?
View attachment 92147
Μλκ κάναμε το ξέρεις...? Έδινε εδώ μέσα συνάδελφος Μπίμπερ με 40€.Θα το φοράγαμε στο Χάρη να ξέρουμε που είναι.Άνοιξε την εικόνα βρε αλήτη.....το άλλο μισό είναι ο Χάρης ?
Ποιότητα,πια ποιότητα????Μακριά!!!!!Έχει ιδέα κανένας από ποιότητα ΑΕΤΟΣ?
View attachment 92147
Θα μας βγεί κανένα κωλομερι έξω?Ποιότητα,πια ποιότητα????Μακριά!!!!!
Το μόνο σίγουρο!!χαλιά από ραφές και από ύφασμα,εγώ έκανα την μαλακία ξανά πέρσυ μετά από πολλά χρόνια και πήρα ένα γιλέκο, όταν το είδα από κοντά απογοήτευση δεν το φόρεσα ούτε μια φορά,το χάρισα.(Έχασα 20 κιλά και έπρεπε να αγοράσω καινούργια τα πάντα).Γιατι δεν κοιτάς κανένα dispan?πολύ τίμια,και ανθεκτικά!!Θα μας βγεί κανένα κωλομερι έξω?
Δεν ξέρω ποια έχεις του τοξότη πάντως η 060 που έχω για τα δικά μου δεδομένα είναι αρκετά ζεστή και σε πολύ καλή τιμή..δεν είναι αδιάβροχη όμωςΨάχνοντας για καμιά ζακέτα φλις, κοιτούσα τις pinewood και συγκεκριμένα την 5065 και την 5101 αλλά πιο πολύ για την πρώτη με βλεπω γιατί η δεύτερη είναι αρκετά ελαφριά σαν μία του τοξότη που ήδη έχω. Δεν την θέλω για περπατητό κυνήγι αλλά περισσότερο για καρτέρι τις πιο κρύες μέρες.
Ψάχνοντας λοιπόν λέων ας ρίξω μία ματιά και στα δύο μεγάλα καταστήματα εδώ στα Γιάννενα και έτσι πέφτει το μάτι μου στην benisport 216 η οποία είναι διπλής όψης και την έχει πάρει το φιλαράκι μου ο Κώστας αλλά και άλλα παιδιά . Βλέπω τιμή 99€ από 65 ! Ελεος ρεεεεεεε
Εφταιξε και για αυτό ο πόλεμος άραγε ;
Εντάξει το έχουνε ξεφτιλίσει. Φυσίγγια δικά του που τα έδινε 8€ ,τωρα 15 !!! Ντροπή. Για μένα αυτοί δεν χρειάζονται λύπηση , να μη μπαίνει κανένας μέχρι να κλείσουνε. Υπάρχουν κι άλλες δουλειές να πάνε να κάνουνε σονι και καλά έμποροι και αφεντικά ,δεν γίνεται.
Αυτή που έχω χρήστο ,ειναι πιο ελαφριά απ τη δική σου η οποία είναι 350 γραμμάρια.Δεν ξέρω ποια έχεις του τοξότη πάντως η 060 που έχω για τα δικά μου δεδομένα είναι αρκετά ζεστή και σε πολύ καλή τιμή..δεν είναι αδιάβροχη όμως
Τόσα λεφτά έχεις ρε τσίπη, πάρε κανά καλό...Θα μας βγεί κανένα κωλομερι έξω?