Παρέλαβα σήμερα το μπουφάν και ένα καπελάκι..Αντρέα έχω εγώ όλο το σέτ σε λάιτ και την επένδυση μέσα από το μπουφάν, είναι έξτρα ρουχο. Σαν ζακέτα σκέψου. Στο - 5 κανεις πλακα με το λάιτ. Είναι καθαρά για καρτέρι δεν κάνει για περπατητο. Εγώ περσι σε σκιερο 3 ώρες με τα νερά στους λάκους να είναι παγωμένα και δεν ένιωθα το παραμικρό. Είναι ρουχα πολυτελειας. Ένα χρόνο το χω κ ανυπομονώ να το ξαναβάλω. Για Ελλάδα αποκλειστικά το λάιτ. Και το μουφλον έχω δοκιμάσει,ειδικά το παντελόνι δεν αντέχεται. Πεταμένα λεφτά. Για αυτό κατέληξα στο λάιτ.
Αυτό έχω κι εγώ τα τελευταία 3 χρόνια, εξαιρετικό παντελόνι. Μεγάλο ατου τα πλαινά φερμουάρ στην περίπτωση που ιδρώσεις-ζεσταθείςΠήρα το pinewood caribou, το δοκίμασα σε μια μικρή πορεία από μικρό Πάπιγκο για Δρακόλιμνη και μου φάνηκε πολύ καλό
View attachment 91837
Pinewood εγγύησηΠήρα το pinewood caribou, το δοκίμασα σε μια μικρή πορεία από μικρό Πάπιγκο για Δρακόλιμνη και μου φάνηκε πολύ καλό
View attachment 91837
Καλοφορετο Αντρέα..Παρέλαβα σήμερα το μπουφάν και ένα καπελάκι..
Πραγματικά πολύ ποιοτικό, Αξίζει και το τελευταίο ευρώ!!
Να σαι καλά Διονύση !!Καλοφορετο Αντρέα..
Ποιό μπουφαν πήρες;Παρέλαβα σήμερα το μπουφάν και ένα καπελάκι..
Πραγματικά πολύ ποιοτικό, Αξίζει και το τελευταίο ευρώ!!
Μπουφαναρα Καλοφόρετο!!!Δυστυχώς κι αυτό για δεξιόχειρες.Deerhunter Muflon Light
View attachment 91861
Σε ευχαριστώ Παναγιώτη!! Πραγματικά καταπληκτικό μπουφάν. Λόγω την τοποθεσία που είναι οι τσέπες;Μπουφαναρα Καλοφόρετο!!!Δυστυχώς κι αυτό για δεξιόχειρες.
Το τσεπάκι με το φερμουάρ στον αριστερό ώμο θα μπορούσε να μην υπάρχει.Σε ευχαριστώ Παναγιώτη!! Πραγματικά καταπληκτικό μπουφάν. Λόγω την τοποθεσία που είναι οι τσέπες;
Είναι αδιάβροχοΠήρα το pinewood caribou, το δοκίμασα σε μια μικρή πορεία από μικρό Πάπιγκο για Δρακόλιμνη και μου φάνηκε πολύ καλό
View attachment 91837
αν το βαλω αυτο τωρα με τα 30νταρια που κανει στο βουνο θα πεθανωΠήρα το pinewood caribou, το δοκίμασα σε μια μικρή πορεία από μικρό Πάπιγκο για Δρακόλιμνη και μου φάνηκε πολύ καλό
View attachment 91837
Όχι, είναι το ιδανικό γιαυτό που λες πολύ ελαφρύ και ανετο παντελόνι ,στο πλαϊνό σημείο των ποδιών έχει και 2 φερμουάρ ειδικά για εξαερισμόαν το βαλω αυτο τωρα με τα 30νταρια που κανει στο βουνο θα πεθανω
Το ίδιο αρβυλακι έχουμε.
Beretta... Και αυτά ουτε σταγόνα..Φέτος τα πήρα και είναι πολύ καλά!Το ίδιο αρβυλακι έχουμε.
Αλίμονο….Το ίδιο αρβυλακι έχουμε