Ένδυση

View attachment 95225View attachment 95224View attachment 95223

Χρωστούσα φώτο από την ζακέτα alaska

Έστειλα μειλ μου είπαν ότι ψάχνουν τρόπο να στέλνουν και Ελλάδα εγώ τότε έκανα checkout με PayPal και επειδή είχαν πάρει τα λεφτά κάνανε εξαίρεση .

Έχει κάποια κομμάτια ο καλκ εκεί την είχα δει μου την έδειξε μια κοπέλα καλά νανε ,
Αλλά δεν είχε νούμερο

Μου άρεσε τόσο που την έψαξα στο ίντερνετ και τελικά την πήρα φθηνότερα

Σημείωση : συνήθως φοράω medium Αλλά ήταν πολύ οριακό και πήρα large

Ελπίζω να ανοίξουν αποστολές για Ελλάδα και να πάρω τζάκετ και παντελόνι

Τρομερή ποιότητα Ανωτερη απο ακριβές μάρκες Σε λογικές τιμές.
Αν τα θες τόσο πολύ αυτής της εταιρείας, υπάρχει τρόπος πάντως

Μέσω Parcel Forward

Εν συντομία τι είναι; Φτιάχνεις ένα λογαριασμό σε αντίστοιχο site που το κάνει και αυτοί έχουν αποθήκες σε διάφορες χώρες π.χ. Γερμανία, (το site που θες , στέλνει Γερμανία ας πούμε)

Πας στο site που θες κάνεις την αγορά σου και δηλώνεις την διεύθυνση που σου έδωσε το parcel forward (στην Γερμανία ας πούμε) και το σύστημα διαβάζει την πραγματική σου διεύθυνση που δήλωσες και από την Γερμανία το στέλνει Ελλάδα

Φυσικά με την ανάλογη χρέωση, πρόχειρα είδα κοστολογούν κανά 25€ μεταφορικά, και αν είναι από χώρα εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης υπολόγισε και το ΦΠΑ για τον εκτελωνισμό

Αν τα θες τόσο πολύ αυτής της εταιρείας, υπάρχει τρόπος πάντως

Μέσω Parcel Forward

Εν συντομία τι είναι; Φτιάχνεις ένα λογαριασμό σε αντίστοιχο site που το κάνει και αυτοί έχουν αποθήκες σε διάφορες χώρες π.χ. Γερμανία, (το site που θες , στέλνει Γερμανία ας πούμε)

Πας στο site που θες κάνεις την αγορά σου και δηλώνεις την διεύθυνση που σου έδωσε το parcel forward (στην Γερμανία ας πούμε) και το σύστημα διαβάζει την πραγματική σου διεύθυνση που δήλωσες και από την Γερμανία το στέλνει Ελλάδα

Φυσικά με την ανάλογη χρέωση, πρόχειρα είδα κοστολογούν κανά 25€ μεταφορικά, και αν είναι από χώρα εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης υπολόγισε και το ΦΠΑ για τον εκτελωνισμό
Εντός είναι δεν μου ήρθετελωνείοτην πρώτη φορά.

Οκ δεν καίγομαι εν όψη νέας σεζόν αν δεν έχουν βάλει Ελλάδα βλέπουμε σίγουρα γίνετε με τέτοιο τρόπο που λες

Εντός είναι δεν μου ήρθετελωνείοτην πρώτη φορά.

Οκ δεν καίγομαι εν όψη νέας σεζόν αν δεν έχουν βάλει Ελλάδα βλέπουμε σίγουρα γίνετε με τέτοιο τρόπο που λες
Εννοείται, άμα χρειαστείς βοήθεια να το κάνεις πες μου να σε βοηθήσω, γενικά ο τρόπος αυτός είναι τέλειος για site που δεν στέλνουν Ελλάδα . Έτσι αυτό είναι στην ουσία ενδιάμεση "στάση" σε χώρα που στέλνουν, και μετά να στο στείλουν Ελλάδα

View attachment 95225View attachment 95224View attachment 95223

Χρωστούσα φώτο από την ζακέτα alaska

Έστειλα μειλ μου είπαν ότι ψάχνουν τρόπο να στέλνουν και Ελλάδα εγώ τότε έκανα checkout με PayPal και επειδή είχαν πάρει τα λεφτά κάνανε εξαίρεση .

Έχει κάποια κομμάτια ο καλκ εκεί την είχα δει μου την έδειξε μια κοπέλα καλά νανε ,
Αλλά δεν είχε νούμερο

Μου άρεσε τόσο που την έψαξα στο ίντερνετ και τελικά την πήρα φθηνότερα

Σημείωση : συνήθως φοράω medium Αλλά ήταν πολύ οριακό και πήρα large

Ελπίζω να ανοίξουν αποστολές για Ελλάδα και να πάρω τζάκετ και παντελόνι

Τρομερή ποιότητα Ανωτερη απο ακριβές μάρκες Σε λογικές τιμές.
Έχω το ίδιο, αγορασμένο απο Κάλκα το 2023 και το ίδιο σχέδιο σε καπέλο jockey :)
Πολύ καλό ρούχο για τα λεφτά του, το φοράω πάντα, είτε σαν βασικό είτε σαν εσωτερικό κάτω απο τζάκετ.
Αν θυμάμαι καλά το είχα πάρει 70 ή 80€

Έχω το ίδιο, αγορασμένο απο Κάλκα το 2023 και το ίδιο σχέδιο σε καπέλο jockey :)
Πολύ καλό ρούχο για τα λεφτά του, το φοράω πάντα, είτε σαν βασικό είτε σαν εσωτερικό κάτω απο τζάκετ.
Αν θυμάμαι καλά το είχα πάρει 70 ή 80€
80 Το είχε όταν πήγα εγώ και το πήρα 65 με τα μεταφορικά ήταν σε προσφορά

Back