Είμαι σε σναζητηση κυνηγετικού παντελονιού
Σκέφτομαι το pinnwood
Σκέφτομαι το pinnwood
μεγειές, καλοφόρετο και περιμένουμε εντυπώσεις απ΄το πεδίο...Το παράγγειλα και λόγο του Χάλογουιν αν το γράφω σωστά είχε και επιπλέων έκπτωση και πήγε στα 107€ και βγήκαν και δωρεάν μεταφορικά.
Η beretta πάνω από 90€ έχει δωρεάν μεταφορικά.
Πολλές προσφορές και πολύ καλό e shop.
Με πρόλαβες Φώτη. Το ζαχαρώνω και εγώ, όπου να'ναι θα το χτυπήσω.. Τι ύψος/βάρος έχεις και τι μέγεθος το έχεις πάρει για να πάρω ένα μπούσουλα? Εγώ που είμαι 1.75/75 κιλά είμαι για small ή medium κατά τη γνώμη σου?https://www.armymania.gr/αστυνομία/Μπουφάν-Αντιανεμικά/μπουφάν-3-σε-1-αδιάβροχο-με-επένδυση-fleece-λαδί-armymania.html
Το έχω στο χρόνια και είναι αρκετά τίμιο για τα λεφτά του, αν το πάρεις ο ίδιος κάνει και καλύτερη τιμή.
ΚαλόΕίμαι σε σναζητηση κυνηγετικού παντελονιού
Σκέφτομαι το pinnwood
Δυστηχως επειδή όπως όλα και αυτό είναι φτιαγμένο Κίνα έχω δύο ίδια μπουφάν ένα σε μπλε και ένα πράσινο και παρότι αναγράφουν το ίδιο νούμερο το πράσινο είναι στενότερο εγώ είμαι 1.80 90 κιλά και έχω πάρει XL αν έχεις την δυνατότητα να πας να το δοκιμάσεις θα είναι ότι καλύτερο, τα έφερνε και ένας στο Μαρούσι νομίζω Χατζόπουλος λέγοντανΜε πρόλαβες Φώτη. Το ζαχαρώνω και εγώ, όπου να'ναι θα το χτυπήσω.. Τι ύψος/βάρος έχεις και τι μέγεθος το έχεις πάρει για να πάρω ένα μπούσουλα? Εγώ που είμαι 1.75/75 κιλά είμαι για small ή medium κατά τη γνώμη σου?
Οκ σε ευχαριστώ θα πεταχτώ κατευθείαν από την αποθήκη να το δοκιμάσω.. Στα πυκνά αντέχει τα σκισιματα?Δυστηχως επειδή όπως όλα και αυτό είναι φτιαγμένο Κίνα έχω δύο ίδια μπουφάν ένα σε μπλε και ένα πράσινο και παρότι αναγράφουν το ίδιο νούμερο το πράσινο είναι στενότερο εγώ είμαι 1.80 90 κιλά και έχω πάρει XL αν έχεις την δυνατότητα να πας να το δοκιμάσεις θα είναι ότι καλύτερο, τα έφερνε και ένας στο Μαρούσι νομίζω Χατζόπουλος λέγονταν
Όχι για πυκνά δεν θα το πρότεινα, έχει μια μικρή αντοχή, αυτό είναι για ελαφρύ περπατητο και καρτέρι. Αδιάβροχο, ελαφρύ και αντοχή στα πυκνά πας μόνο σε κορντουρα η ύφασμα rip stop πάντα με επένδυση core tex αλλά εκεί πας πολύ ψηλά σε τιμή κάτι που με τους παρόν καιρούς που διανύουμε θεωρώ ότι δεν απαιτείται.Οκ σε ευχαριστώ θα πεταχτώ κατευθείαν από την αποθήκη να το δοκιμάσω.. Στα πυκνά αντέχει τα σκισιματα?
Benisport..Είμαι σε σναζητηση κυνηγετικού παντελονιού
Σκέφτομαι το pinnwood
Ειδικα αμα θες για καρτερι ανθεκτικο και αδιαβροχο με επενδυση.Η ελαφρυ περπατητοBenisport..
Το εχεις φιλε;Benisport..
Ουυυ παντου το φοραγα 3 χρονια αποκλειστικα που περπαταγα παρα πολυ εκανα 10 χλμ σε περπατητα χειμωνα μονο βεβαια μετα τον νοεμβρη μεχρι φλεβαρη.Πολυ καλο ανθεκτικο τρυπιεσαι λιγο αλλα λιγο μην φανταστεις αδιαβροχο μεχρι να ξεχαστω και να το βαλω στους 60 που ηταν μετα απλα υδραντοχο πολυ ζεστο.Τωρα για περδικα που ανοιγεις πολυ τα ποδια δεν κανει δεν ειναι ελαστικο.Για μπεκατσα υδροβια περπατητα καρτερια πολυ καλο.Το εχεις φιλε;
Μπηκες ατα πυκνα μαζι του;
Αντεχει;
Καλοφόρετο!Το παράγγειλα και λόγο του Χάλογουιν αν το γράφω σωστά είχε και επιπλέων έκπτωση και πήγε στα 107€ και βγήκαν και δωρεάν μεταφορικά.
Η beretta πάνω από 90€ έχει δωρεάν μεταφορικά.
Πολλές προσφορές και πολύ καλό e shop.
Μοντέλο έγινες....καλοφόρετα...Αυτά τα 5 κομμάτια πήρα.λογο του μπλακ φραιντει γλίτωσα 200ευρώ Από αυτές τις αγορές.δεν είναι πολλά άλλα νομίζω ότι άξιζε.View attachment 60514View attachment 60515View attachment 60513