Βασίλη κι εγώ έχω τρία, και δεν τα φοράω μόνο στο κυνήγι...Όντως Παντελή και Μανώλη !!!
Αγοράζω και δεύτερο ...
Ειδικά με αυτόν τον καιρό, καθημερινά...
Βασίλη κι εγώ έχω τρία, και δεν τα φοράω μόνο στο κυνήγι...Όντως Παντελή και Μανώλη !!!
Αγοράζω και δεύτερο ...
ισοθερμικα εχω πολλα .Ενα με μερινο ομως καποια στιγμη θα το χτυπησω καποια στιγμηΌντως Παντελή και Μανώλη !!!
Αγοράζω και δεύτερο ...
Εγω προχθες που ηταν μια παρα πολυ κρυα ημερα κατω απο το μηδεν φορουσα τις FOX RIVER MERINO WOOL φουρνος τα ποδια μουκαμμια καλτσουλα ισοθερμικη αξιζει?
Τι ερώτηση είναι αυτή;;;;; Φυσικά!!!!!!!!!!!!καμμια καλτσουλα ισοθερμικη αξιζει?
Κι αυτές πολύ καλέςΕγω προχθες που ηταν μια παρα πολυ κρυα ημερα κατω απο το μηδεν φορουσα τις FOX RIVER MERINO WOOL φουρνος τα ποδια μου
Παρε νήμα να πλέξεις για του χρόνουκαμμια καλτσουλα ισοθερμικη αξιζει?
Κρυουλιάρη
Ευτυχώς φοριούνται από μέσα και δεν φαίνονται, με πουκαμισάκι* μόνο το παίζω θερμόαιμος νεανίας...Κρυουλιάρη
ειναι αδιαβροχο?
Με γεια
Τσουχτερο πολυΕυτυχώς φοριούνται από μέσα και δεν φαίνονται, με πουκαμισάκι* μόνο το παίζω θερμόαιμος νεανίας...
*https://www.tradeinn.com/trekkinn/en/icebreaker-lodge-flannel-merino-long-sleeve-shirt/137680101/p
Μεγια σου .Ωραιο να το χαρεις
Είναι η σειρά turbo dry της Νorway.ειναι αδιαβροχο?
Αν και το είχα πάρει με έκπτωση 40%, συνέχιζε να είναι τσουχτερό αλλά είναι ρούχα που όταν τα δοκιμάσεις καταλαβαίνεις ότι αξίζουν και το τελευταίο ευρώΤσουχτερο πολυ
Τιμούλα;
100€ από Κομοτηνή.Τιμούλα;
Ποιος τα εχει εδω ;Αν και το είχα πάρει με έκπτωση 40%, συνέχιζε να είναι τσουχτερό αλλά είναι ρούχα που όταν τα δοκιμάσεις καταλαβαίνεις ότι αξίζουν και το τελευταίο ευρώ
Δεν ξέρω Νίκο, εγώ τα παίρνω από Ισπανία από το Trekkinn γιατί από όσο έχω ψάξει τα έχει σε καλύτερη τιμήΠοιος τα εχει εδω ;