Σε ευχαριστω πολυΔεν ξέρω Νίκο, εγώ τα παίρνω από Ισπανία από το Trekkinn γιατί από όσο έχω ψάξει τα έχει σε καλύτερη τιμή
Σε ευχαριστω πολυΔεν ξέρω Νίκο, εγώ τα παίρνω από Ισπανία από το Trekkinn γιατί από όσο έχω ψάξει τα έχει σε καλύτερη τιμή
Δές και εδώ.ισοθερμικα εχω πολλα .Ενα με μερινο ομως καποια στιγμη θα το χτυπησω καποια στιγμη
Πολύ καλές.Δοκιμασμένες.καμμια καλτσουλα ισοθερμικη αξιζει?
Πόσο χρεώνουν μεταφορικά Παντελή?Αν και το είχα πάρει με έκπτωση 40%, συνέχιζε να είναι τσουχτερό αλλά είναι ρούχα που όταν τα δοκιμάσεις καταλαβαίνεις ότι αξίζουν και το τελευταίο ευρώ
Με ΥΓΕΙΑ αδερφε
Πολυ οικονομικό αν είναι και στεγανο- αδιάβροχο.100€ από Κομοτηνή.
Κορυφή! Ποιότητα!μουφλον..
Εξαρτάται από τα αντικείμενα στο καλάθι Άρη και σου δίνει επιλογές κούριερ, από 9€ με ΕΛΤΑ- που μπορεί να κάνει και ένα μήνα να έρθει- έως DHL Express με 20 € και άφιξη σε 2-3 μέρες.
View attachment 66506
Ακριβώς το ίδιο με ΕΛΤΑ, το παρακολουθούσα έκανε πράγματι το γύρο της ΕυρώπηςMε dpd πάντως που ηρθαν τα μποτακια που παρήγγειλα ,ο χρόνος που έδινε ήταν "φούμαρα "
Αφού έκαναν τον γύρο της Ευρώπης ,ηρθαν μετά απο ενα μήνα περίπου.
DHL δεν παίζεται !Ακριβώς το ίδιο με ΕΛΤΑ, το παρακολουθούσα έκανε πράγματι το γύρο της Ευρώπης
Aν βιάζεσαι μόνο DHL γιατί όντως σε μερικές μέρες παραλαμβάνεις.
Δημήτρη μου έχει τύχει να παραγγείλω από estore Beretta Τρίτη μεσημέρι και Tετάρτη να παραλάβω!!! Η παρακολούθηση της αποστολής έδειξε ότι αφού άλλαξε δύο πόλεις στην Ιταλία και τρεις (!) στη Γερμανία όλο το βράδυ, το πρωί προσγειώθηκε στο Βενιζέλος!DHL δεν παίζεται !
ΕΛΤΑ και ΣΙΑ και φούτσες χρωματιστές.
Καλησπέρα.Το muflon πόσο το πήρες; 350-400 το έχω δεί.Αυτή τη βδομάδα δοκίμασα στη δουλειά ένα παντελονι μπερετα στεγανο μαζί με κάλτσα μάλλινη ντιρ Χάντερ.. Δε κατάλαβα τιποτα μέσα έξω στα χιόνια.. Ουτε βράχηκα από μέσα. Την άλλη βδομάδα στις Σέρρες θα δοκιμαστει το μουφλον.. Μακάρι να χει κρυο κ κανα χιονάκι να δουμε τι λεει.. Και καμια γαλάζια να χει ακομα καλύτερα..στο πολυ κρυο θα συνδυαστεί με τσίπουρο για καλυτερα αποτελέσματα
Καλησπέρα, το ελαφρυ έχει 175€ συν μεταφορικά και το πιο χοντρό 156 συν μεταφορικά απο εξωτερικό. Και τα 2 σε παραλλαγη αποκλειστικά. Σε πρασινο έρχεται μια η άλλη με το να το παρεις απο εδώ Ελλάδα τουλάχιστον στο σαιτ που το βρήκα εγώ. Τη σελίδα την είχα αναφέρει πιο πανω . Το ξαναγράφω μήπως κάποιος ενδιαφέρεται, έχει ακομα νουμερα. www.cheap-workwear.comΚαλησπέρα.Το muflon πόσο το πήρες; 350-400 το έχω δεί.
Για το τζάκετ, λέω.
Tο αντιανεμικο της gamo λες Κώστα? Το έχω βάλει στο μάτι και εγώ αλλά ψιλό τσιμπάει η τιμή του για ένα κομμάτι ναυλονRAINFOREST CAMO, το εχει παρει κανεις?
Δεν έχει και φοδρα από μέσα? Τσέπες από μέσα?Tο αντιανεμικο της gamo λες Κώστα? Το έχω βάλει στο μάτι και εγώ αλλά ψιλό τσιμπάει η τιμή του για ένα κομμάτι ναυλον