Αν το θες για περπάτημα όμως Γεράσιμε κάνει??
Μην ανησυχείς.... αυτός αν δεν ανάψει τα ...αχαμνά του και να τα ζεστάνει δεν ξεκινάει για περπάτημα.
ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ !
.banana.
Αν το θες για περπάτημα όμως Γεράσιμε κάνει??
Paidia koitaxte kai ta sitka gear akriva alla teloia texnhta yfasmata.einai zesta xwris na einai varia h ogkwdeis.
Sygnwmh file,parakolouthw to forum apo to exwteriko apo kinhto kai den exw Ellhnikous xarakthres.Παράκληση συνάδελφε να μην χρησιμοποιούμε Greeklish ...
Sygnwmh file,parakolouthw to forum apo to exwteriko apo kinhto kai den exw Ellhnikous xarakthres.
Τζέρυ μου δεν νομίζω ότι ένα κινητό αγορασμένο στην Αμερική, έχει μέσα ελληνικούς χαρακτήρες.Σε οποιοδήποτε υπολογιστή ή κινητό ή τάμπλετ έχει στις γλώσσες και τα ελληνικά φιλε
Τζέρυ μου δεν νομίζω ότι ένα κινητό αγορασμένο στην Αμερική, έχει μέσα ελληνικούς χαρακτήρες.
Συμφωνώ, απλά όλοι δεν έχουν την εξοικείωση ...Αν δεν έχει την κατεβάζεις και την περνάς..
"""Συγνωμη παιδια που σας πονοκεφαλιαζω ουτε εγω θελω να γραφω αυτα τα αλαμπουρνεζικα,δεν υπαρχουν ελληνικα θα προσαθισω αμα μπορω να κανω κατι.""""Sygnwmh paidia pou sas ponokefaliazw oute egw thelw na grafw auta ta alampournezika,den uparxoun ellhnika tha prosathisw ama mporw na kanw kati.
Ωραίος Κωνσταντίνε, κάθε αρχή και δύσκολη, αν μπορείς τώρα διάβασε στις ανακοινώσεις τον τρόπο που πρέπει να ανεβάζουμε φωτογραφίες και απέφυγε το κουμπί "ανέβασμα αρχείου".Παλικάρια μου τα κατάφερα βρήκα κάποιο και με βοήθησε γιατί εγώ έχω μεσάνυχτα ζητώ συγνώμη από όλους στο φορουμ.